selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
- bebisleriniz kacda kalkiyor kac saat uyuyor
- kahvalti cesitleri olarak ne veriyorsunuz
- aksama ne yemek yapiyorsunuz
sümeyye benim küçük adam giyinmekten hoşlanmadığından hemen giydiremiyorum. ayyy altını bağlamak ta soyup giydirmek te ayrı maraton bizim için ya. sizin de öyle mi? bi de kanepe etrafında dolanıyo yakala işin yoksa :)
aynen soyunmayı ne seviyorlar banyo için soyuyoruzya evde baya tur atıyoruz cıbıl cıbıl
demeeeet hoşgeldin.
oğluş bu ara 8 de kalkıyo nazar değmesin.
kahvaltılık istemiyo 2-3 danino yiyo yoğurt
akşam yemeklerini de babanem saolsun halledebiliyor bu aralar. bu akşam kıymalı kereviz var.
demetçim aynı konudan muzdaribiz biliyorsun. ali efe de yemiyor pek bişey. şu danone den allah razı olsun diyorum hep onun yoğurtlarını seviyor sadece. o da reklam seyrederken yedirebiliyorum. onun haricinde tarhana çorbası veya şehriye çorbası kemik suyu ile yapılmış. eskiden labnesi yumurtası yağı hepsiniden yerdi az da olsa artık o da yok
sorma canim ya cok zormus istahsiz cocuk bide cevredekilerin dengesiz konusmalarida insani sinir ediyorrrrrrr
yok kg dogmusda ben bu cocuga bisey vermiyoymuymusumda blaaablaaaaaaaa isdeeeeeee
selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
[lıst=1]
[*]bebisleriniz kacda kalkiyor kac saat uyuyor
[*]kahvalti cesitleri olarak ne veriyorsunuz
[*]aksama ne yemek yapiyorsunuz
[/lıst]
Kızlar aslında sabahtan beri düşünüyom çayın yanına kek mi yapsam piramit pasta mı ?
Yada kolay tarifi olan varmı???
aylin senin face yok daha göremedik nur cemalini
en kolay tarif...... Markete git dr ouetker kostebek pasta al, hem cok cok basit hemdee acaip lezzetli:) bak nasi canim cekti simdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?