2009 Eylül Anneleri

selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
  1. bebisleriniz kacda kalkiyor kac saat uyuyor
  2. kahvalti cesitleri olarak ne veriyorsunuz
  3. aksama ne yemek yapiyorsunuz

1. gece ikide yatıp sabah onda kalkıyo..
2. genellikle yumurta peynir ve tahin pekmez çerez karışımı yiyor.. ama arada krep yapıyorum tavsiye ederim
3. kıymalı terbiyeli karnıbahar- pilav- salata

ayy o kovalamacayı gelde bana sor.. koşarak giyiniyoruz malesef.. her yakaladığımda bir parçasını giydiriyorum..

aynen soyunmayı ne seviyorlar banyo için soyuyoruzya evde baya tur atıyoruz cıbıl cıbıl

sümeyye böyle yazınca bu ctesi geldi aklıma. bizimki çıktı banyodan misss tertemiz. ben yerde bezini kıyafetlerini koydum hadi gel oğlum dedim bu kanepenin arkasına ben de peşinden. o sırada ayağım sıcak bişeye bastı böyle yumuşacık :)))) kıyısından beyimizin mayınına basmışız. allah o kaçarken bizden o da bas. haydi yine banyoya. parkenin üstü çiş. ay hangi birini temizliyim şaştım aynı zamanda da gülme krizine girdik. bence sen de fazla cıbıl dolaştırma mayın döşüyorlar

demeeeet hoşgeldin.
oğluş bu ara 8 de kalkıyo nazar değmesin.
kahvaltılık istemiyo 2-3 danino yiyo yoğurt
akşam yemeklerini de babanem saolsun halledebiliyor bu aralar. bu akşam kıymalı kereviz var.

hb canim benim nasilsin pasa nasil
ya ben kahvalti isinden cok cekiyorum ya
hep cesitlendirdim ama yok
(salatalik,domates,bîber,yumurtali karisim ,pakmez,tahin balli tereyag,tavuk ssucugu ....vs)hersey denedim yok yaaaaaaaa
corba falan neyse cok muzdaribim yemesi konusundaaaa

demetçim aynı konudan muzdaribiz biliyorsun. ali efe de yemiyor pek bişey. şu danone den allah razı olsun diyorum hep onun yoğurtlarını seviyor sadece. o da reklam seyrederken yedirebiliyorum. onun haricinde tarhana çorbası veya şehriye çorbası kemik suyu ile yapılmış. eskiden labnesi yumurtası yağı hepsiniden yerdi az da olsa artık o da yok

vayy geri püskürtme hamlesi demek...geçen hastanede ben dr yanına girdim o sırada eymenin muayene sırası geldi eşim eymenle gitti.dr soymuş tabi bunu.sonra eşim bunu giyindirmiş ama çocuk kılıktan çıkmış.

kahvaltı işi gerçekten bizdede büyük sorun geçen eşimin yengesi sordu eymen kahvaltı ne yer diye.aklımıza bişey gelmedi.bende mısır gevreği veriyorum sütle bazen onu yiyor.yoksa peynir yumurta doyacak kadar yemez tadımlık bakar o kadar.öğlen akşam kolay çorba sulu yemek iyi yiyorda kahvaltı daha aşamadık

sorma canim ya cok zormus istahsiz cocuk bide cevredekilerin dengesiz konusmalarida insani sinir ediyorrrrrrr
yok kg dogmusda ben bu cocuga bisey vermiyoymuymusumda blaaablaaaaaaaa isdeeeeeee

sorma canim ya cok zormus istahsiz cocuk bide cevredekilerin dengesiz konusmalarida insani sinir ediyorrrrrrr
yok kg dogmusda ben bu cocuga bisey vermiyoymuymusumda blaaablaaaaaaaa isdeeeeeee

ayyy ay o çevredekiler çenelerini bi kapatsa. ay ben mi çok cadıyım çevremde mi öyle insanlar yok. kimse bana akıl vermeye kalkmaz mesela. ha yeltenen olursa da suratım düşer muhattap olmam anlar zaten tehlikeli sularda yüzdüğünü. tavsiye vermek ayrı eleştirmek ayrı valla herkes haddini bilecek :)

demet elinden alıp biz yemiyoruz ya.ne yapalım dişten deyip geçiyorum birde millete laf mı anlatacam..bende 52 kiloya düşmüşüm.akşamları eşim zorla yemek yediriyor bana zorla yemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum yani.

selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil
[lıst=1]
[*]bebisleriniz kacda kalkiyor kac saat uyuyor
[*]kahvalti cesitleri olarak ne veriyorsunuz
[*]aksama ne yemek yapiyorsunuz
[/lıst]

iyiyiz canım hoşgeldin....
Bizimki 7 yada 8 de kalkıyor günde bazen 2 bazen 1 defa uyuyor
kahvaltı alışkanlığımız yok peyniri hiç yemiyor kalkar kalkmaz süt içer
akşama misafirim var annem bizde ya ona yaptırıyom......
Yoğurt çorbası
etli nohut yemeği
pilav
gavurdağ salata
bende ve bi gidim belkim meze hazırlarım......

Kızlar aslında sabahtan beri düşünüyom çayın yanına kek mi yapsam piramit pasta mı ?
Yada kolay tarifi olan varmı???

eğer yemekliyse kek falan ağır olur yenilmez sütlü tatlı yap muhallebi falan..yada etimek tatlısı yaparım ben

Iyi fikir sümeyyecim ben markette gidene kadar kara veririm hoşçakalın hanımlar ben gidiyorum......

ne hamaratsınız kızlar ben yemeği yapayım tatlısı pastası geri kalsın.. sağolsun gerçi bakıcımız pasta işini bana bırakmıyor.. seviyorum bu kadını...
eşim aradı ocak 11de ameliyat günü vermişler.. ankaraya yolculuk gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…