2009 Eylül Anneleri

Merhaba kızlar uzun zamandr giremedim.girmeye çalışınca da şifremi unuttum.şimddi yeni bir şifre aldım naasılsınız

bugün sabah beri kimse aramdı kös kös oturuyorum sabahta tahlili için hastaneye gitmem gerek şimdi müdüre desem diyecek sümeyey hanım sizin konum çok önemli boş bırakmayın çabuk gelin

hoşgeldin canım..
kontrol paneline gir orda sağ taraftaki menüde e-mail&şifre bölümü var.. ordan değiştirebilirsin

teşekkür ederim canım tamam yaptım.bilgsayar kapandkça falan girişte şifre istiyr şifrem de hatrda kalacak bişey değil unuttum gitti..yeni şifre almak da gıcık iş.canım geçmiş olsun eşin ameliyat olacakmış

husniye caim gecmis olsun insallah cabucak atlatir esinnnnn.
oznur seker sen ne okulluna gidiyorsun .

oğlumla bilgisayar başına oturamıyorum ya klavye ya mouse.
esin hoşgeldin.
hüsniye sizede çok geçmiş olsun canım,
cansu'nun komşusunada geçmiş olsun.

iki gün önce acil bir yere yetişmem gerekti minibüse bindim,
bitane çocuk 2yaşında var annesinin kucağında.
ayağı yanmış yavrunun.o kadar da tatlı.
(gözümün önünden gitmiyo ağlaması hala)
hastaneye gidiyordu o da.
bi ara anneye ''çok dikkatli olmak lazım'' dedim sonra düşündüm
ben ne diyorum tabiiki dikkatlidir inşallah ters laf etmez diye beklerken
kadın bana demezmi ''ne dikkat edicem evin ortasındaki çaydanlığa
kendisi vurdu şimdide acısını çekiyo işte''.
şok oldum ya.
çantamı kafasına geçirecektim ama yapamadım
bu hareketi içimden yaptım.)

aksam icin menum aynen soyle
IZGARA DANA BONFILE
DOMETESLI BULGUR PILAVI
KISIR
CACIK
MERCIMEK CORBA
SUTLU IRMIK TATLISI

yaptim hepsiniiiii:))) bitti

günaydınnnnn... nescafem ve siz :)
ay filizin yazdıklarını okudum kanım dondu. ne demek evin ortasındaki çaydanlık yaaaa. ay bu tipleri o kadar iyi bilirim ki. salarlar çocukları meydana çocuklar olabildiğince yaramaz ve huysuz geçimsiz, kendileri ilgisiz... çocuğa bişi oldu mu içleri sızlamaz ki bunların.allah korusun biz olsak kendimizi bir ömür suçlarız nasıl dikkat etmedik diye. vardır evde 5-6 tane daha bekleyen ya da yapacaktır gerisi vardır o çocuğun! onca ikaz ettim çaydanlığı koymayın yer sofrasıysa olsun erişemicekleri yere koyun, tavanın sapına dikkat edin yok öyle yok böyle. ne kadar değiştirebilirki insan bu zihniyeti! onların elinde aynı zihniyette çocuklar yetişiyor sevgisiz ilgisiz...
ay döktüm eteklerimdeki taşları oh mis... ne biriktirmişim ama

ha bi de ilerde bunların çocukları yanar koşar peşlerinden anammm babammm diye. bizim gibi üstüne titreyenler de terk edilir!!!!
allah evlatlarımızı hayırlı evlatlardan eylesin. amin.

vay dertli baharım benim.Allahın ananın babanın evladın ne verirse hayırlısını versin..sabah kan verdim geldim 11:30 da belli olacak.

vay dertli baharım benim.Allahın ananın babanın evladın ne verirse hayırlısını versin..sabah kan verdim geldim 11:30 da belli olacak.

ay sümeyye öyle sinir oluyorum ki böylelerine anlatamam... tam sinir noktamdır yani.
evet inş evlatlarımız yaptıklarımızın kıymetini bilsin, hayırlı evlatlar olsunlar.
belli olacak olan ameliyat olup olamayacağın mı canım?

evet sonuçlar düzgün çıkarsa yarın ameliyat yoksa ünv hastanesinden gün bekleyecem..bekledikçe daha çok büyütecem

inşllh emeklerimizin karşılığını alırız.elin kızı gelirde bizi unutturrsa ya...

günaydın herkese bugün bende çok dertliyim oğlum gece boyunca yarım saatte bir kalktı öksürüyo burnu tıkalı 5 e doğru bir uyandım ateşler içinde yanıyo yavrum hemen fitil falan koydum soydum byarım saat sonra hafifledi ateş uyutmak istedim uyumadı saat 6 en sonunda babasına verdim o uyuttu 7 de kalktım işe geldim yavrum mis gibi uyuyordu ateş baya hafiflemiş ama çok zoruma gidiyo onu hasta hasta bırakmak çalışmanın en kötü yanı bu. offff of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…