günaydın filiz geçmiş gitmiş olsun birdaha geri gelmesin hastalıklar..çalışmanın hangi tarafı güzelki bir ayın 15igeri kalan 29 gün zor ..
filizcim çok geçmiş olsun canım. normal zamanda bile bırakmak artık iyice koymaya başladı ki hastayken of of yaaaaa...
sümeyyecim hayırlısı olsun canım. inş bir an evvel kurtulursun günden günde stres yapar çünkü dimi
16sından itibaren hesap yapmaya başlıyoruz ayın 15ine kaç gün kaldı diye.günler hızlı geçiyor ama 15 gelmiyor bi türlü:93:diş ateşimi yoksa üşüttümü acaba
gunaydin herkesee.....Filizcim cok cok gecmis olsun kuzuna....! bir an evel toparlanir insalah....
bende dun gece face de Gulayin paylasimini okudum, sarp bebegi.... sabaha uyayamadim, cok etkiledi beni.... allah hic kimseyi evladiyla sinamasin.....
Filizcimm çook geçmiş olsun kim bakıyor çocuğuna..
hg öznur.o yazıyı ben okuyamadım.1 sayfadan sonra gerisi gelmediki ailesi neler yaşıyordur allah hayırlı şifalar versin..
Valla ne güzel hatunlarımız var sitede ama birinci belii 2. Kim
babaannesi bakıyor o konuda rahatım maşalah çokta iyi bakar
valla çocuk söz konusu olunca ben kendimi bile yetersiz gördüğüm için kalkıpta kayınvalideme söz söylemem ki zaten yetiştirdiği çocuktan çoooookkkk memnunum (eşim olur kendisi) bakıcılara allah düşürmesin olursada iyilerle karşılaştırsın genelelme yapmamk lazım bazı mesleklerin adı çıkmış anacım mesela ben sekereterim ama bunu söyleyemiyorum heryerde...........hatta büro yönetimi ve sekretrlik okudum annem bi an önce bitir şu okulu diyordu utanıyoırum kimseye dyemiorum kzım sekreterlik okuyor diye..
filizcim gerçekten de annelik müthiş bir duygu.ç bazen diyorum keşke bu duyguyu full time yaşayabilsem.çalışma zorunluluğum olmasa ama yok işte şartlar. şükür ki benim de babanem bakıyor oğluma gözüm arkada değil. yoksa şimdiye 3-5 bakıcıyı tartaklayıp birkaçını da hastanelik etmiştim :)))
sümeyye ay çok hoşsun yaaaaa. hepimiz güzeliz anacım allahımıza şükür walla. eksiğimiz kusurumuz yok. kıskananlar çatlasın heyoooo
kayınvalidenle aran iyi anlaşılan .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?