2009 Eylül Anneleri

günaydın filiz geçmiş gitmiş olsun birdaha geri gelmesin hastalıklar..çalışmanın hangi tarafı güzelki bir ayın 15i geri kalan 29 gün zor ..

günaydın filiz geçmiş gitmiş olsun birdaha geri gelmesin hastalıklar..çalışmanın hangi tarafı güzelki bir ayın 15i geri kalan 29 gün zor ..

amin inşallah hala hafif ateşi varmış bunada şükür evet tek güzel tarafı 15 i :)oda 16 sında bitiyo zaten

filizcim çok geçmiş olsun canım. normal zamanda bile bırakmak artık iyice koymaya başladı ki hastayken of of yaaaaa...
sümeyyecim hayırlısı olsun canım. inş bir an evvel kurtulursun günden günde stres yapar çünkü dimi

16sından itibaren hesap yapmaya başlıyoruz ayın 15ine kaç gün kaldı diye.günler hızlı geçiyor ama 15 gelmiyor bi türlü:93:diş ateşimi yoksa üşüttümü acaba

gunaydin herkesee.....Filizcim cok cok gecmis olsun kuzuna....! bir an evel toparlanir insalah....
bende dun gece face de Gulayin paylasimini okudum, sarp bebegi.... sabaha uyayamadim, cok etkiledi beni.... allah hic kimseyi evladiyla sinamasin.....

öznur güzel hatun hoşgeldin :) face te baktım resimlerine annem o ne güzellik be ya
ya o konuyu hiç açmayalım bütün gece benim de beynimde döndü durdu fenayım ben de.
aras nasıl?

saol cnm anelik bambaşka zaman geçtükçe herşey çok güzel oluyo ama gittikçede zorlaşıyo

16sından itibaren hesap yapmaya başlıyoruz ayın 15ine kaç gün kaldı diye.günler hızlı geçiyor ama 15 gelmiyor bi türlü:93:diş ateşimi yoksa üşüttümü acaba

sanırım diş kafası çok terliyodu 2 gündür bu arada sanada çok geçmiş olsun guatrdı sanırım benim babamda uzun süre ilaç kullandı ondada vardır bende hamilelikte çıkmıştı çok korkmuştum doğumdan sonra oğlumun sarılığı geçmeyince ondanda şüphelenip test yapmışlardı şükür bişi çıkmadı bende kontrole gittim bendekide geçmiş inşallah sende en kısa sürede iyileşirrsin

teşekkür ederim

hg öznur.o yazıyı ben okuyamadım.1 sayfadan sonra gerisi gelmediki ailesi neler yaşıyordur Allah hayırlı şifalar versin..
valla ne güzel hatunlarımız var sitede ama birinci belii 2. kim

filizcim gerçekten de annelik müthiş bir duygu.ç bazen diyorum keşke bu duyguyu full time yaşayabilsem.çalışma zorunluluğum olmasa ama yok işte şartlar. şükür ki benim de babanem bakıyor oğluma gözüm arkada değil. yoksa şimdiye 3-5 bakıcıyı tartaklayıp birkaçını da hastanelik etmiştim :)))
sümeyye ay çok hoşsun yaaaaa. hepimiz güzeliz anacım allahımıza şükür walla. eksiğimiz kusurumuz yok. kıskananlar çatlasın heyoooo

Kızlar şaka yaptım hee bence hepimiz güzeliz bütün anneler çook güzeldir ..........

valla çocuk söz konusu olunca ben kendimi bile yetersiz gördüğüm için kalkıpta kayınvalideme söz söylemem ki zaten yetiştirdiği çocuktan çoooookkkk memnunum (eşim olur kendisi) bakıcılara Allah düşürmesin olursada iyilerle karşılaştırsın genelelme yapmamk lazım bazı mesleklerin adı çıkmış anacım mesela ben sekereterim ama bunu söyleyemiyorum heryerde...........hatta büro yönetimi ve sekretrlik okudum annem bi an önce bitir şu okulu diyordu utanıyoırum kimseye dyemiorum kzım sekreterlik okuyor diye..

evet ya haklısın benim arkadaşımda okuyacaktı herkes ona diyodu kızım sekreterliğin okulumu olurmuş gir bi işe çalış iki sene uzmanı olursun bazı şeyler kalıplaşmış artık insanlar değiştirilemiyor.....

ama sahiden çok güzel bir bölüm bence çalışmak isteyen sekreterlik okusun.çünkü her yerin her kurumun sekreterre ihtiyacı var ve okulunu bitirince iş bulmak daha kolay oluyor.ama ne yaparsuın önyargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zormuş öyle diyor - Albert Einstein .

evet çalışmanında onlara faydası var öle teselli ediyorum kendimi iyiki bakıcı derdimiz yok

kayınvalidenle aran iyi anlaşılan .....

çok sıkıfıkı değiliz ama tartışmamız kavgamızda yok kendisi çok iyi ve anlayışlı maşallah herşeyden önce benim canıma gözü gibi bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…