2009 Eylül Anneleri

off ya yine yoğunum. ve evin hiç eksikleri bitmiyor . öğlen inmem lazım kızılaya, alacaklarım var. acaba birgünde aklımda bişey olmadan işe gelebilecekmiyim.

sümeyye test sonucun çıktı mı. hadi hayırlısı meak ediyorum hemen yaz merak edelim.

öznurcum sana dün özelden mesaj atmıştım, okudunmu, sen de bana özelden cevap ver canım....

ben de her öğlen bir koşturma içindeyim..yoruldum valla
şubatta ankaraya gelme durumumuz var..görüşürüz inşallah

bekleriz tabiki reyhan, görüşürüz çok da güzel olur.

sümeyye valla benim de kalbim bile atmaya başladı senin adına. valla hastaneleri hiç sevmiyorum bu arada. dün hastaneye gittik resmen midem bulandı, psikolojik olarak, ayaklarımın bağları eriyor, başım dönüyor falan.eşim de manyakmısın sen diyor.

sonuçlarım güzel çıkmış ama eşim öğlen arası alırsa ona göre diğer dr arayacağım.tlf güzel çıkmış öğrendim..

ay ne bileyim çok sevindirik oldum..oysaki sonuçların düzgün çıkması yarın amelyat olmamın habercisi demek

hadi şimdiden geçmiş ıolsun sümeyyecim. oldu olcak ne olcak düşüncesi stresi ile yaşamaktansa olup bitmesi daha iyi olacak. hemen atlat inş.

stresi daha beter zaten.nasıl olacak eymen nerde kalcak .ses tellerim zarar görürmü düşün düşün bir sürü soru işareti ???????????????????????????

sonuçlarım güzel çıkmış ama eşim öğlen arası alırsa ona göre diğer dr arayacağım.tlf güzel çıkmış öğrendim..

:124:ne güzel.....

stresi daha beter zaten.nasıl olacak eymen nerde kalcak .ses tellerim zarar görürmü düşün düşün bir sürü soru işareti ???????????????????????????

bence herşeyi oluruna bırak canım ne kadar stres o kadar terslik ok allah en kısa zamanda şifa versin tüm hastalara.....

merhaba geçmiş olsun hastaneler stres yaratıyo bende de artık eşimin ameliyatları sonrası sakin olmya çalış ne kadar sıkılırsan o kadar zorlaşıyo işler

sümeyye olup kurtulacaksın şekerim, şimdiden geçmiş olsun. peki annenlerde bağlantın olacakmı yoksa mahrummu kalacağız senin güzel sohbetinden.

selam kızlar

sarp bebek kimin bebeği nolmuş çok merak ettim
sümeyye canım hayırlısı olsun geçmiş olsun şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…