2009 Eylül Anneleri

herkese selam...
sümeyyecim şimdiden çok çok geçmiş olsun..oğluşunu da dert etme yanında babası babannesi olacak güzel güzel bakarlar..

sağolun kızlar aylin benim baya büyük yutkundukça gözüküyor..eymende aklım sadece çünkü ameliyat kayseride olacak eşim yanımda .eymen kırşehirde kalacak ama babanne zaten yatıyor.amcaları falan bakacak 2 gece idare edecekelr artık ne yapalım

aklın kalacak elbet oğluşunda ama napacaksın iki gün çabuk geçer.. Allah daha başka ayrılık vermesin.. bende ameliyet sonrası eşimin yanında kalıcam bakalım Bade hanım bensiz ne yapacak gece..

sen getir canım oğlunu kocamı atarım yataktan hem eymene hem senaya süt veriyim süt kardeş olurlar bir yanımda oğluşun diğer yanımda kızım yatar 2-3 gün değil mi geçinir gideriz kocamda beni özler fena mı olur keşke yakın olsaj sevaptır nolurki

Anladım sümeyyecim allah sana şifa versin hüsniyecim sanada geçmişolsun canım benim eşine allah şifa versin..

hüsniye canım badeye kim bakıcak kıyamam ben bu yavrulara allah daha büyük ayrılık vermesin kimseye

slmm annecikler
sümeyye hüsniye ameliyat günleri belli olmuş hadi hayırlısı bununla geçmiş olur inş.
biz de çok çiş muhabbeti için testlerimizi yaptırdık şükür endişe edilcek bişey yokmuş

hg gülcan ben kaçırdım demek çiş muhabbeti neydi sorunmu vardı.neyse haticeye değil neticeye bakıyorum ve bişey olmamasına sevindim.

hüsniye canım badeye kim bakıcak kıyamam ben bu yavrulara allah daha büyük ayrılık vermesin kimseye

şimdilik daha tam karar vermedim kim bakacak ama şu an kızkardeşim yanımda onuda götüreyin Ankaraya diyorum.. o baksın gece.. orda eltim kayınvaldem falan var ama onlara yabancı Bade en azından teyzesine bayağı alışmık olacak onda rahat eder belki diyorum..

hadi gözün aydın canım.. için ferahlamaıştır

slm kızlar nasılsınız.. hüsniyeciğim hayırdır eşin aml.oluomuş geçmişi çok okuyamadım kötü bişey yok inş...

hüsniyecim hangi hastanede olacak ameliyat şin, ve birşeye ihtiyacınız olursa ben sana özelden numaramı atayım, her konuda yardımcı olurum. hatta senayı da al eğer ayarlayamazsan bizde kalın akşam, eşinin yanındamı kalmayı düşünüyorsun. hangi tarihlerde ameliyat olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…