2009 Eylül Anneleri

hacettepede olacak ameliyatını 11 ocakta .. sağolasın canım eşimin abisi Ankarada orda kalıcaz..annesi de ankarada şuan düşünmen bile yeter... sen yinede yolla numarını ameliyat öncesi fırsat bulursak görüşürüz belki.. abiside var ama ben yanında kalmak istiyorum.

birde kitapların gelmişti hangilerini beğendin bende sipariş vermek istiyorumda Bade hanıma.. evdeki oyuncaklarından sıkılmışa benziyo belki bunlar dikkatini, çeker..

Gunaydin herkesee.... yine hafta sonunu getirdik, husniyecim ne oldu bi gelisme varmi??? yanlis hatirlamiyosam bugun ameliyat olma olasiligin vardi yada bir ay sonra?????

öznur güzel hatun hoşgeldin :) face te baktım resimlerine annem o ne güzellik be ya
ya o konuyu hiç açmayalım bütün gece benim de beynimde döndü durdu fenayım ben de.
aras nasıl?

Gunaydin baharcim.... ben dun sabahkileri yeni okuyorum... cok tesekkur ederim utaniyorum ama valaa hepimiz guzeliz, hepimiz anneyiiiz cunkuuu

kizlar dun aras dustu merdivenlerden, cocugu babaya emanet ettik bi banyo yapayim dedim cikana kadar kan hicran.....! yavrum fena kanadi agzi ama allahtan korkulacak bisi yok hafif dudagi patlamis.. o kanlari gorunce bende bayilmisim sonra ayildim nasil agladim anlatamam
tabi sonra evde bir kavga bir feryat, sen nasil bakiyosun cocuga, sana cocuk emanet edilemez, artik agzima ne geliyoda saydim, tabi sonra pisman oldum, adam istermiydi boyle olsun, biraz fazla cikismisim, ozur dilemek zorunda kaldim

geçmiş olsun canımm ya çocuk bunlar işte düşe düşe büyücek derler amaaa her düşüşünde maaf oluyoruz allah korusun yavrularımızı......

geçmiş olsun öznur.eymnende geçen ben az uzanayım dedim babaya emanetti.oda kovalamaca oynarken eymen kafayı kapının kenarına çarptmış bayaaa şişti morarmış ama nasıl yataktan fırlamışım.bende senin gibi kocama bayaa söylendim ama adam vicdan azabından gece yatamadı dönüp dönüp sümeyye ben kötü bir babamıyım erken mi yaptık bu çocuğu dedi..birde onu teselli ettim. ama hep nazar

ya bu forum takip benim başımı belaya sokacak yakında ..........

bi topik var 2 kızına hamile olanlar yada doğurmuş olanalr diye orayı okuyorumm neysee birisi kadına akıl veriyor madem diyor kayınvaliden çook kötü sende 3 çocuğuna git erkek embriyo yüklet kesin erkek olsun işini şansa bırakma diyo kadın da okadar param yok olsa yaparım diyo töbe töbe çook kızıyorum böyle şeylere ........

aylin sen deyince bile sinirlendim Allah hayırlı evlat versin.bak Ali Kaptan da erkek anasına varmı faydası...akşam kurtlar vadisne baktınızmı ben bakmam ama eşim bakıyordu öyle bir sahnede odaya girdimki tam mematinin oğlunun öldürüldüğü sahne oturdum ağladım yavf

evet ya bende izlememde sabah eşim söyledi o bile çook üzülmüş ali mematiyi öldürdüler dedi bende ay yazık dedim annemde diyoki kız kim ölmüş bende dedim ali memati kız o kim bende ay anne film ya kurtlar vadisi......deyince kadın ay allahım dedi güldü.....

selam annişler nasılsınız

kıyamam canım çok geçmiş olsun insan kızınca bağırıyor onlarda zarar görsün istemez ama osırada düşünemiyorki insan

yarın tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…