2009 Eylül Anneleri

valla hüsniyecim kafam durmuş gibi ne yapıcağımı hiiiç bilmiyorum bi başlasam gerisi gelicelkte pc başındna kalkamadım daha :))

merhaba zeynepcimm misafir deme bana yılbaşında gına geldi yaaa her misafirin ardından 1 hafta evi düzeltmekle geçiyor yazık değil mi bana ........

yorma kendini fazla sen hamarat hatunsun yaparsın iki dakkada birşeyler..
evet bende özellikle çocuktan sonra misafir olayından çok hoşlanmaz oldum.. kötü birimi oldum ne

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız

İstanbulda hava kapalı valla uykum geldi akşam olsada gitsem ütüm var evi sil süpür banyo yıka ev işi hiç bitmiyor hafta sonu gezersen böyle olur işte

Son düzenleme:
Kızlarrr bu hafta öyle bir geçer zaman ki yok mu yaa hiç fragman göremedim de......
Bu arada reyhancığım geçmiş olsun......

Zeynepcim bişey sorcam delfindora diye bir üye varya eskilerden sanırım seninde arkadaşınn o ikizlere hamileydi 1 kızı vardı merak ediyorum ne zamandır girmemişte kk ya sizin haberiniz varmı bebekleri doğdumu acaba cinsiyetleri ne oldu......

yanlış hatırlamıyorsam düşük yaptı ondan sonra bende görmedim kkda

günaydın herkeseee
reyhan geçmiş olsun
kızlar ya akşam 9 dan beri uyuyorum ama hala gözümü açamıyorum
bu ne karanlık hava böyle

günaydın herkeseee
reyhan geçmiş olsun
kızlar ya akşam 9 dan beri uyuyorum ama hala gözümü açamıyorum
bu ne karanlık hava böyle

selam tatlım.offffff o uykuyu sorma zaten ya gerçekten çok karanlık çok kasvetli...
dün doğa dört saat öğle uykusu yaptı çocuk havadan heralde kafasını kaldıramıyor.

selam tatlım.offffff o uykuyu sorma zaten ya gerçekten çok karanlık çok kasvetli...
dün doğa dört saat öğle uykusu yaptı çocuk havadan heralde kafasını kaldıramıyor.

olsun olsun hava sadece seni uyutsa doğayı uyutmasa daha beter olurdu
ana kız yatın mislerr gibi
benim de kafam masaya düşecek birazdan
tuba bu arada sormuştum ama görmedin nasıl oldu doğanın bacağı
üzerine basabiliyor mu artık
dr ne dedi ?

herkese gunaydin.... mutlu yillar iyi yillar..... gunlerdir giremedim! biliyosunuz misafirlerimiz vardi... pazar aksami gittiler.... herkes iyimi??? sumeyyecim hadi cok cok gecmisler olsun canim atlatmissin ameliyat isini.... Reyhan sanada cok gecmis olsun ve daha hasta olan herkese gecmisi okuyamiyorum fazla vaktim yok!!

ben cok kotu bir hafta gecirdim aras korkunc derecede hastalandi. ilk kez amaa ilk kez atesi cikti 39 u buldu yeni yil gecesi oldu... evde misafirlerede vardi... allahtan bu bir sans cunku misafirlerin hepsii doktordu ve surekli kontrol edip surekli mudahale ettiler saolsunlar.... ilaclarini aldilar, halende iciyor simdi daha iyii antibiyotigimiz bitmek uzere ateside yok artik... ama kizlar allah kimseye yasatmasin cook korktum cunku aras ilk kez boyle hasta olduu.....

yeni yila berbet girdiim esimle kavga ettim ozel sebeplerden dolayi... oofff bissuru sey istee neyse gecti gibi hersey daha iyiyim.....
cook konustum yaa... ama sizleri cok ozledimmm

öznur geçmiş olsun
ama aras iyileşmiş çok şükür
evde misafirler varmış e aras da hastaymış insan bu durumda gergin olur tabi
eşinle aranız da bi an önce düzelir inşallah
yeni yıla kötü girdim diye düşünüp de kendini negatif yapma
sonrası iyi gelsin yeter ki bak hemencik iyileşmiş aras
sen de hazır misafirler gitmişken biraz kafa dinle

Eylulcum cook saol canim benim.....evet aynen simdi kafa dinleme modundayim....bende daha iyiyim...
okulda yok bu haftadada, tasaduf iyi oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…