2009 Eylül Anneleri

aynen oyle reyhancim.... eger onlar olmasaydi biz cok panik yapardik onlarinda burda olmasii bi tesaduf oldu cok saolsunlar hepsi birden mudahele etti hastaneye doktora gitmeye gerek kalmadi....

çok şükür güzel geçti.hafiflemiş hissediyorum kendimi.hastane, drlar,hemşirler çok iyyidi.ameliyattan uyanışım hala anlatırlar eşime bağıra bağıra uyanmışım senin yüzünden boğazım acıyor diye ..
ama şimdi bir elim ayağımda uyuşma çok oluyor o da ameliyata kalsiyum bezlerine dokunduklarından.kalsiyum takviyesi alacağım

sümeyye hayırdır yokum demiştin ama varsın hoşgeldin nasıl oldun .........

bu arada albüm ekledim kızlar bakabilirsiniz ama sanırım arkadaşım olmanız gerekiyor........

ee hadii gecmisler olsun canimcim.... cabuk toparlanirsin artik...ihmal etme kalsiyum takviyelerini....

aylin yavrunda sende çok güzelsin maşalllah
bizde valizleri topladık annemlerle dönecektim ama cuma günü kontrolüm var patoloji sonucuda çıksın dr la görüşüp öyle gidelim dedik.inşllh pazar günü

slmmmm kız sümeyye senın ne işin var burda hani erzincana gidiyodun bak bidaha bi söledigine inanmıcaz :)))

öznur reyhan çok geçmiş olsun kızlar

öznurcum çok geçmiş olsun.. Bizim de sitede ön komşum doktor hep acil birşey olsa ona başrurum diye düşünürüm biraz olsun rahatlarım. Halbuki adam çoğunlukla işte ama olsun yinede içimi rahatlatmak için bir neden :)

tubacim cok saol canim benim... sen asil dogadan heber ver.... ben kac gundur giremedim.. neymis mis doganin sorunu??? gittinizmi ortopediste???

herkese selam... oo kimler gelmiş gitmiş.. sümeyye hakkaten sensiz bburalar çok sessiz oldu kızzz...

tubacım bende doğanın bacağını merak edenlerdenim sanırım herhangi birşey yazmadığına göre iyi olduğunu ve önemli birşeyi olmadığını varsayıyorum..

öznurcum o ateş üç gün bizide perişan etti hemde 39.8 kadar çıktı ama bizimki diş ateşiydi sanırım başka bir sıkıntısı yok.. bende yeni yıla ateş kontrolüyle girdim ama napalım ..

teşekkür ederim canım o senin ve oğluşunun güzelliği... hayırlısıyla git gel inşallah......

aylincim cok saol canim..... evdeyim gec yaziyorum bazen islerim var temizlikle ugrasiyorum yine

kolay gelsin......

arkadaşlık isteği yolladım onaylada daha net bakayım.. demek benim cadıya benziyo miniğin..ama avatardaki resimler gerçekten benziyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…