öznurcum kabul ettim canım allah sahibine bağışlasın çok güzel hatunmuşsun tatmınlerimden daha hoşsun havalar soguk gidiyo biz bile buralarda donuyoruz yağızda nezle oldu sümüklü çocuk oldu çıktı başıma
aylin şimdi senide gördüm senınde maşallahın var sen ve kuzucugunda çok tatlısınız
hüsniyecim hala ateş oluyomu bade de çok uzun sürdü dişten ateş bizde bikaç gün olmuştu okdar kıyamam ben prensesıme neyse azkalmıştı dimi şu bitaneyıde cıkarsın raahtlar kzuum
üç gün sürdü ateşi bayağı yükseldi hemede ama geçti şimdilerde çıkmıyo şükür ateşi ama baktım hala patlatamamış dişini.. tek dişte neden bu kadar zorlanıyo anlamadım..diğer üçünü aynı anda çıkardığı halde bu kadar ateşlenmemişti kuzum..
öznurcum kabul ettim canım allah sahibine bağışlasın çok güzel hatunmuşsun tatmınlerimden daha hoşsun havalar soguk gidiyo biz bile buralarda donuyoruz yağızda nezle oldu sümüklü çocuk oldu çıktı başıma
aylin şimdi senide gördüm senınde maşallahın var sen ve kuzucugunda çok tatlısınız
hüsniyecim hala ateş oluyomu bade de çok uzun sürdü dişten ateş bizde bikaç gün olmuştu okdar kıyamam ben prensesıme neyse azkalmıştı dimi şu bitaneyıde cıkarsın raahtlar kzuum
demek öyle saniye 38 buçuğu geçmiyo diş ateşi.. ama başka bir sıkıntısı yok ne huysuzluğu nede ağrısı öksürüğü falan vardı.. aklımda olsun o zaman bir daha çıktığında götüreyim sağol.. evet senada benziyo Badeye..
geçmiş olsun tubacım evet başak bir dr daha götür en azından bir film falan çekerler.. yazık kuzuma.. nazara gelmiştir güzelliğinden
aldık bakalım beşe randevu bu sefer zorla bütün bacağın parmağa kadar filmini istiycem :) belki idrar yolları iltihabı yada küçük bir boğaz iltihaplanması gib ibirşey olmuştur hüsniyecim. olabilir yani. farkedememişsinizdir geçmiş gitmiştir o arada. :) gerçi ben şunu duymuştum avrupada 38.5 olana kadar ilaç vermiyorlarmış ki vucut kendisi savaşmayı öğrensin diye. sonuçta ateş vucudun biryerlerinde bir bakteriyle savaşması olduğuna göre antibyotiksiz atlatması bence çok iyi birşey.
tubacım haber ver olur mu?
ben buraya pek giremiyorum mail atar mısın? merak ettim
nasıl oldun reyhancım..
ya üşümem geçti çok şükür ama başım kazan gibi
c vitamini ve soğuk algınlığı ilacı alıyorum
evet bencede iste filmini için neyi varsa çıksın ortaya ..bizde geçen hafa gittik içe basmasından dolayı dr hemen film istedi gördük birşeyi yokmuş rahatladık..
dediğin gibi belki başka birşeyden ateşlenip atlatmıştır.atlattı ya önemli olan o.. bende duydum ateşi çıkınca hemen ilaç vermemek gerektiğini ama biz hemen telaşlanıveriyoruz..
aylincim baktım fotolarına.. benziyolar hakketen gözleri falan ikisinde çakmak çakmak.. ama senin kızın pekbi masum geldi bana maşallah..
benim cadının huysuzluğu giderek artıyor.. iki yaş sendromuna girdi sanırım sizinkiler nasıl kızlar..
dimi...ben ilk görüşte benzettim anasının kızı dicemde değil ben biraz yırtıkımmm........
Reyhancım çok teşekkür ederim atarım mail tabii arkadaşım atmaz mıyım.
Ben bir kere sabrettim 38,2 den kendi kendine hiç ilaçsız düşmüştü ateş. ama tabii bütün gece başında nöbet :)
Evet Hüsniyecim çektirelim bence de içimiz rahat etsin böyle olmayacak su yolu yaptık doktoru geçtiği de yok. Bilmiyorum ki bir burkulma yada incinme bu kadar uzun sürermi. yani bende bir kere dizimi incitmiştim bir ay kadar sürdü ama film çektirmeden içim rahat etmeyecek benim.
aylin maşallah çok şekersiniz
kızın sana benziyor gibi geldi bana
bi de ikinizin birlikte resmi olsaymış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?