2009 Eylül Anneleri

pardon canım ya dikkatli bakamadım sende varmışssın meltem cumbula benzettim seni hiç benzeten oldumu maaşallah

tubacımm geçmiş olsun az önce diycektim ben girene kadar sen çıkmışsın ....eğer istanbuldaysan sana bir dç dr ortopedi önerebilirim çok iyi durununda bacakları kasılıyordu açamıyordu onun sayesinde erkenden atlattık........

tuba geçmiş olsun takip ediyorum bende ama yazmamıştım egemende bazen değişik yürüyüşler yapıyo ama oyun olsun diye herhalde diyorum parmak ucunda yürüyo bazende yamu yamuk basıyo umarım endişelen,cek bişey yoktur biran evvel geçer bebekler daha çabuk toparlarlar iyi bir doktor bylmanı diliyorum

kızlar çok geçmiş olsun kuzucuklara, aman maşallah diyim biz geçen kış fazla boğaz enfeksiyonu ateşi atlattık ama hamdolsun bu sene öyle bi problemimiz yok...
sadece bi ay önce falan bronşit dedi bi doktor, güvenememiştim çok gençti, daha eski bi doktora götürdük sadece soğuk almış dedi :)
tubacım çok geçmiş olsun inşallah bişey yoktur canım ama içini rahat tut daha çok küçükler, ufak tefek tedavilerle hallolabilecek bi çok problemleri oluyor, çabucacık atlatırsınız inşallah canım benim :)
ay ben bu şehirden bıktım kızlar, tülaycım yine seni anıyorum, ne gezmeleri bitiyor ne dedikoduları...
hiç sevmedim, sevmiyorum, sevmeyeceğim de... aaaahhh istanbulm ah, büyüktün falan ama... huzurluyduk valla...

Karafırın Sultan'ın durumu hakkında nazan gökçe'nin cevabını beğenirmisiniz ?:)) hediye vericeklermiş tatlı krizlerimi aşmanın yollarını arıyorum daa:)) şaka bir yana acayip tatlı istiyo canım bu ara

Günaydın kızlar

herkese sağlıklı mutlu gülücüklü aşk dolu günler :)

gündüz saatler hızlı akşam saatleri yavaş ilerleyen bir gün olsun

günaydın saniyecimm ve diğer hanımlar hepinize öpücükler kızlar ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim......

Günaydın kızlar girip bir durum açıklaması yapıyım dedim :) Reyhancım sende hazır burdasın. Dün götürdük doktora baktı etti dizde hafif bir şişlik var ters hareket yapmış tendonları zarargörmüştür dedi çünkü bu kadar uzun sürmez ama kırık yokmuş çok şükür herhangi bir yerinde.. eğer bir hafta daha sürerse yine getirin dedi. ama sürebilir de bunun bir ay bile sürdüğü olur çok bastırmayın arada dinlendirin falan dedi işte :) kucakta gezdiriyoruz. çocuğum birbuçuk yaşında kucağa alışacak :)

çok geçmiş olsun canım..için rahat etmiştir...

Cemile intihar etmek istiyor Küççük Osmanı verdi diye, karolin Ali Kaptana çemkiriyor gene. Mete elinde balta kendine engel olmak isteyen bekçinin birini yaralıyor, yine mapusa düşüyor. Aylini o atlı manyak kaçırıyor Sonerde onu bulmaya çalışıyor. Birsürü olay var bu hafta ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ.....

Tubacımm hoşgeldin tekrar geçmiş olsun ben dün yazdım ama sen görmedin sanırım istanbulda bir doktor var memnun değilsen tavsiye edebilirm.....

gunaydin kizlar... nasilsinz bakalim bu sabah??? Tubacim tekrar gecmis olsun, ama icim rahatladi benimde biraz.... acikcasi ben acaba kirik falanmi var dedim, cunku kucuk cocuklarda agri olmayabiliyomus kirik oldugunda!! sacma ama oyle duydum iste bende ne bilim..... neysee gecici bir durum neticede....

Aylincim haberler muthis sabah sabah.....! ya inanilmaz bagladi bu dizi, ben dizi izleyen biri degilim hayatimda 2 dizi izledim biri Aliye digeri aski memnuydu.... simdi ise oyle bir gecer zaman ki... ama beni cok etkiliyo bu diziii ve cok uzuyo, kendi hayatimdan kesitler buluyorum belkide bilmiyorum! her hafta bir daha izlemicem diyorum olmuyoo baksana daha ne sinir bozucu olaylar olacakmis.... lutfen bizi bilgilendirmeyi ihmal etme canimcim

bizim oglanda nerdeyse iyilesmisti ama dun aksam saat 9 gibi babamiz tutturdu hadi kizaklaa kaydiralim diye iyi giydir bisi olmaz dediiii ve sonuc bugun kotu sankii! yani atesi yok ama acaip oksuruyo yaa! doktor misafirlerimizde gitti.... bakim bir durumlara begun bekliyecem yarina kadar oksurugu gecmezse doktora goturecem....

Teşekkür ederim öznurcum........
O senin ve oğluşunun güzelliği oğluşunu henüz görmedim ama anasına benzediğini umuyorum....
Bi ara yazmıştım osman 27.bölümde büyocekmiş

hee bide arasın öksürüğü için bi ilaç var istersen yap iyi diyorlar........

yarım çay bardağı saf zeytinyağı
yarım limonu sık
1 tatlı kaşığı toz şeker

günde 3 defa 1 tatlı kaşığı ver
ertesi gün şiddetli öksürük yapıyormuş sonra balgam malgam herşeyi atıyormuş bu arada sıcak havlu ile hem göğsüne hem sırtına koyarsan faydasını daha çabuk görürsün .......

Aylinciiim bugun harikasin....! guzel bilgiler aliyorum senden, hemen ama hemen uyguluyorum dedigini insalah iyi gelir... dua edecem sana vala..... cok fena oksuruyo o oksururken benim cigerim parcalaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…