merhaba
2010 eylül annesiyim birşey sormak istiyorum
ek gıdaya ne zaman ve neyle başladınız?
bize dr henüz başlatmadı sadece anne sütü aldığı için su bile verdirmiyor
merhaba... anne sutu aliyorsa tabiki doktorunuzu dinleyin ve ek bir sey vermeyin derim (suda dahil) mantikende zaten sutunuz yeterliyse ek gidaya ve suya ihtiyaci yoktur... extra her hangi bir sey veriyosaniz buna bebek caylarida dahil olmak uzere, o zaman kesinlikle suda vermeniz gerek....
yani kisacasi ben boyle biliyorum.... kolay gelsin
aylinciiim bugun harikasin....! Guzel bilgiler aliyorum senden, hemen ama hemen uyguluyorum dedigini insalah iyi gelir... Dua edecem sana vala..... Cok fena oksuruyo o oksururken benim cigerim parcalaniyor
merhaba
2010 eylül annesiyim birşey sormak istiyorum
ek gıdaya ne zaman ve neyle başladınız?
Bize dr henüz başlatmadı sadece anne sütü aldığı için su bile verdirmiyor
teşekkür ederim öznurcum........
O senin ve oğluşunun güzelliği oğluşunu henüz görmedim ama anasına benzediğini umuyorum....
Bi ara yazmıştım osman 27.bölümde büyocekmiş
hee bide arasın öksürüğü için bi ilaç var istersen yap iyi diyorlar........
yarım çay bardağı saf zeytinyağı
yarım limonu sık
1 tatlı kaşığı toz şeker
günde 3 defa 1 tatlı kaşığı ver ertesi gün şiddetli öksürük yapıyormuş sonra balgam malgam herşeyi atıyormuş bu arada sıcak havlu ile hem göğsüne hem sırtına koyarsan faydasını daha çabuk görürsün .......
herkese selam.. Bugün bade uzun bir aradan sonra kahvaltısını sorunsuz yedi .. O yüzden çok mutluyum..
Tubacım çok şükür içimiz rahatladı.. Sağlıkları yerinde olsunda kucakta gezsinler.. Zten benim hanım evde benim kucağımdan inmiyor nereye gitmek isterse kucağıma geliyo öyle gidiyoz..
Hayırdır aylin neyin var neden dalgınsın..
vay be güvendiğimiz dağlara kar yağmış
ne güzel ....darısı durunun başına .......
Sorma canım ya eşimin ailesi canımı sıkıyor bu aralar ev almak istiyoruz eşim zamanında ev almış kayınvalidemler otuyordu taşındılar memlekete gittiler şimdi evi kiraya verelim dedik yok rahatsız oldular satmaya asla izin vermezler niye karışıyorlarsa ben anlamadım dün eşimle lafını ettik yien bende diyorum ki yaza kadar alalım satalım ama yokk biz milleti ne kadar düşünüyoruz onlar bizi asla düşünmediler ve düşünmeyecekler........
merhaba hanımlar kırık çıkık yok şükür geçmiş olsun tekrar tuba yine gececi eşim yine saatlerimiz düzenimiz şaştı bebişler neler yapabiliyo biraz anlatırmısınız koşmaya başladı bizimki saklambaç oynuyoruz bulunca seviniyo kaç yakala diyince yapıyo ama tek kelime konuşmuyo anne meme mama o kadar hala
madem boş boş duruyo ev neden rahatsız oluyolar ki..insanları anlamakta zor sanki kötü birşey yapıyosunuz
ben olsam derdim oğlum ev boş durmasın sizede bi faydası olsun satın yada kiraya verin biz gelmeyiz gelsekte arada sizde falan kalırız ama yok fesat kaynana nerde dicek onu........
Aman allah ıslah etsin ........
eşinini kendi parasıyla aldığı evi satmasına mı karışıyolar off ya gerçekten durmuyolar yaşlıyız diyip kenara çekilen yok ya
evet canımm görümceme noluyorsa o yetiştirmiş hemen anne bak bak kiraya verceklermiş evi diye bende kendi kulaklarımla duydum arkamdan konuşuyorlardı bendedim noluyor burda kaynanam hemen lafı çevirdi çook becerir öyle işleri hayır dese kadın satmayın ben razı değilim dese vallahi daha lafını etmem bende böyle bi insanım ama yok illa inat ediyorlar
selam annişler
sena sabah (bisküvi-petmez-ceviz-peynir-yumurta) kasesini yemek istemiyormuş her sabah sorun çıkarıyormuş ve öğlen çorbayı nasıl yiceğini şaşırıyormuş sizce farklı kahvaltı neyapabilirim bide ne sütü veriyorsunuz sena beni dışımda süt içmedi sabah emiyor öğlen 120-140 ml süt sağıyorum akşam 17:30 dan sonra hep emiyor
bide kız anneleri kızlara küpe taktınızmı bu konudaki fikirleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?