selam annişler
Sena sabah (bisküvi-petmez-ceviz-peynir-yumurta) kasesini yemek istemiyormuş her sabah sorun çıkarıyormuş ve öğlen çorbayı nasıl yiceğini şaşırıyormuş sizce farklı kahvaltı neyapabilirim bide ne sütü veriyorsunuz sena beni dışımda süt içmedi sabah emiyor öğlen 120-140 ml süt sağıyorum akşam 17:30 dan sonra hep emiyor
bide kız anneleri kızlara küpe taktınızmı bu konudaki fikirleriniz
Görümcem herhalde hak bekliyor evden adamın alnını karışlarımm.......
Insan fesatlığını hemen belli ediyor işte ahh ahh anneme diyorum bazen bi daha dünyaya gelsem anası babası ölmüş kardeşleri olmayan birinle evlencem diyorum tak etti canıma bunlar yaaaaaa.....
kaynana yazıları okudm ve nedense yazasım geldi..
Aylincim allah kolaylık versin..
Biz çok şükür iyyiyiz çünkü görmüyoruz birbirimizi bu hafta evdeyim devamlı o da gelmiyor ameliyatlı çünkü...
kızlar çocuksuz evde oturmak ne güzelmiş.eymeni babanneye gönderiyorum bakıcı orada çünkü sabahtan akşama kadar evdeyim ahhh bekar hayatı...
arada bakıp çıkıyorum devamlı aktif olamayınca sanki laf atıp çıkıyor gibi olmamk için gizli gizli bakıyorum..akşam 5 olunca bende yola bakmaya başlıyorum eymen gelsin artık diye .
Benim kayınvalide ameliyat olunca bakıcı bulduk gelip orada bakıyor .
Ben çok şükür iyiyim oturmayı ve yatmayı sevmediğim için evde dolanıyorum..eşim cezaevinde çalışıyor ve şu taliyeler çıkınca haftasonu çalıştı akşamda 9 buçukta geldi..cumada izin al kontrole gidelim dedim olmaz diyor babam götürsün.ayyy kayseriye kadar babasını çekemem öfffff çok konuşuyor gerçekten.
selam hanımlar.
Gıremedım cok zamandır.hastayız bızde.ben bronsıt oglum bronsıt.dısten sandık ama degılmıs dun yıne doktora gıttık cunku.
ıstanbuldayım ıstanbul bulusması organıze etmeye calısıyoruz.pazara kadar gecer umudum hastalıgımız.kımseye bulasturmayalım dıye.
Bu arada sabah kasesı bızımkı aylardır yemıyor bıraktı bulamacları adam.ne yedırsem kar dıyorum cok secıcı.
geçmiş olsun diyenler için çok teşekkür ederim çok sağolun kızlar. Azıcık geçmişe baktım öksürükler hat safhada bu aralaröznurcum o tarifi yaptığında sonucu bana bildirir misin işe yarayıp yaramadığını çok merak ediyorum. O tarifi çünkü veren benim ve ben bir kaç kere denedim bizde çok işe yaradı ablamın oğlunda da. bakalım iyice ilerlemiş öksürüğü de kesecvek mi. çünkü ben hep başlar başlamaz yaptım.
geçmiş olsun diyenler için çok teşekkür ederim çok sağolun kızlar. Azıcık geçmişe baktım öksürükler hat safhada bu aralaröznurcum o tarifi yaptığında sonucu bana bildirir misin işe yarayıp yaramadığını çok merak ediyorum. O tarifi çünkü veren benim ve ben bir kaç kere denedim bizde çok işe yaradı ablamın oğlunda da. bakalım iyice ilerlemiş öksürüğü de kesecvek mi. çünkü ben hep başlar başlamaz yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?