2009 Eylül Anneleri

ben bazen yağda yumurta veriyorum arada krep yapıyorum..ben de fazla çeşitlendiremiyorum malesef .. süt olarakda pınarın devam sütünü veriyorum severek içiyo.. küpe içinde erken olduğunu düşünüyorum yüreğim kaldırmaz kulaklarını deldirmeye

kaynana yazıları okudm ve nedense yazasım geldi..
Aylincim Allah kolaylık versin..
biz çok şükür iyyiyiz çünkü görmüyoruz birbirimizi bu hafta evdeyim devamlı o da gelmiyor ameliyatlı çünkü...

kızlar çocuksuz evde oturmak ne güzelmiş.eymeni babanneye gönderiyorum bakıcı orada çünkü sabahtan akşama kadar evdeyim ahhh bekar hayatı...

Görümcem herhalde hak bekliyor evden adamın alnını karışlarımm.......
Insan fesatlığını hemen belli ediyor işte ahh ahh anneme diyorum bazen bi daha dünyaya gelsem anası babası ölmüş kardeşleri olmayan birinle evlencem diyorum tak etti canıma bunlar yaaaaaa.....

aylin çöpsüz üzüm alcan bende bekarken derdim onu ama olmadı olsun kocalarımız iyi olsun yeter

bende ilkbahar da deldircem mart gibi falan

bak aylin çok sinirlendim kendi emeği olmayan şeyden nasıl hak isticek utanmadan babası anası alsa tamam da kardeşinin emeğinden nasıl hak isteyecek

kaynana yazıları okudm ve nedense yazasım geldi..
Aylincim allah kolaylık versin..
Biz çok şükür iyyiyiz çünkü görmüyoruz birbirimizi bu hafta evdeyim devamlı o da gelmiyor ameliyatlı çünkü...

hoşgeldin canımm amin hepimize inşallah arada ziyaretçi olarak senmi giriyon yoksa kız...bu arada nasıl oldun daha iyisin inşallah

kızlar çocuksuz evde oturmak ne güzelmiş.eymeni babanneye gönderiyorum bakıcı orada çünkü sabahtan akşama kadar evdeyim ahhh bekar hayatı...

akşama doğru arasın eymeni bence ben ilk defa yılbaşı gecesi anneme bıraktım ama evladım burnumda tüttü evimizin neşesi kkız onlar ....senin kayınvaliden bakmıyormu eymeni......

arada bakıp çıkıyorum devamlı aktif olamayınca sanki laf atıp çıkıyor gibi olmamk için gizli gizli bakıyorum..akşam 5 olunca bende yola bakmaya başlıyorum eymen gelsin artık diye .
benim kayınvalide ameliyat olunca bakıcı bulduk gelip orada bakıyor .

ben çok şükür iyiyim oturmayı ve yatmayı sevmediğim için evde dolanıyorum..eşim cezaevinde çalışıyor ve şu taliyeler çıkınca haftasonu çalıştı akşamda 9 buçukta geldi..cumada izin al kontrole gidelim dedim olmaz diyor babam götürsün.ayyy kayseriye kadar babasını çekemem öfffff çok konuşuyor gerçekten.

selam hanımlar.
gıremedım cok zamandır.hastayız bızde.ben bronsıt oglum bronsıt.dısten sandık ama degılmıs dun yıne doktora gıttık cunku.
ıstanbuldayım ıstanbul bulusması organıze etmeye calısıyoruz.pazara kadar gecer umudum hastalıgımız.kımseye bulasturmayalım dıye.
bu arada sabah kasesı bızımkı aylardır yemıyor bıraktı bulamacları adam.ne yedırsem kar dıyorum cok secıcı.

ay bende bırakamıyom kımselere ya.yılbası aksamıda bızleydı yavrum.kolay olmuyor ama bana cok alısık.annemıde sevıyor sukur ıdare edıyor bıraz.

istanbul buluşmasımı yinemi ...aaaa toplaşıp kırşehir hasta ziyaretine gidelim demiyorsunuz...:94:

....... Valla ya 5 tane adam öldüren adamı bile tahliye etmişler 5 tane daha öldürsün diye herhalde ......:44:

hoşgeldin...geçmiş olsun sabah öznura vermiştim bu tarifi sanada veriyim ......

yarım çay bardağı saf zeytinyağı
yarım limon sık
1 tatlı kaşığı toz şeker

iyice karıştır günde 3 defa 1 tatlıkaşığı ver
ertesi gün şiddetli öksürük yapıyormuş sonra atıyormuş hastalığı bu arada sıcak havlu ile hem sırtına hem göğsüne koy daha çabuk faydasını görürsün ......

Neyse kızlar ben çıkıyorum mesai bitti yarın görüşürüz hoşçakalın.....

ayfer bende gelmek istiyorum faceden yazmışınız yani bahar yazmış ama evde girmeye zaman bulamıyorum şirkette engelli bana detay özelden atarmısın
baharı yakalayamadım burda kaç gündür meryemde yok

off giremiyorum artık, geçmişe hızla baktım....

arasa geçmiş olsun.

badem de daha çok kahvaltı yapsın, annesini üzmesin...

aylin kzıın çok tatlı, dizi özetini okuyunca meraktan çatladım valla, izlemek istiyorum hemen....

tubacım doğaya da geçmiş olsun, alışmaz bence kucağa bu saatten sonra.

ayfer oğluşuna da geçmiş olsun.

bende tezle uğraşıyorum malesef ve ilerlemiyor bir türlü .... daha sabahtan beri yemek yememiştim bir tost yedim. buraya baktım tekrar dönecem teze.

buluşmamaı bende gelmek istiyorum zeynep bahar hepinizi görmek istiyorum egoş sıkılıyo zaten oynar kuzucuklarla ne olur ayarlayın

geçmiş olsun diyenler için çok teşekkür ederim çok sağolun kızlar. Azıcık geçmişe baktım öksürükler hat safhada bu aralar öznurcum o tarifi yaptığında sonucu bana bildirir misin işe yarayıp yaramadığını çok merak ediyorum. O tarifi çünkü veren benim ve ben bir kaç kere denedim bizde çok işe yaradı ablamın oğlunda da. bakalım iyice ilerlemiş öksürüğü de kesecvek mi. çünkü ben hep başlar başlamaz yaptım.

canımm ben o tarifi netten baktım bide kadınlar kulubünde birisi yazmış başka topikte orda gördüm yaşlı kadının biride buna benzer tarif vermişti işe yaradığınıda bi çook insan söyledi inşallah şifa olur .........

Gunaydin herkeseee..... gunaydin Tubacim...
ban o tarifi yaptim, Aylin demisti oksurugu artacak diye... ve aynen dedigi oldu dun gece sabaha kadar ne kendi yatti ne beni yatirdi....! oksurukten mahvoldu cocuk... umarim aylinin dedigi gibi olur ve bikac gune kadar gecer... anlayacagin daha bisi belli degil tubacim ama gelismeleri yazarim....
cok uykusuzuum... ama uyuyamam da artik....

kizlaaaaarr ben cok mutluyum cunku haftaya carsamba yada persembee Turkiyeye gidiyorum mersinde olacam haftaya cok ozledim ailemi, arkadaslarimi ve eviimiiii.....burasida evimm ama orasi dahada bir benim evimmis gibii....gidicem balkonumda kahvemi yapacam denize baka bakaa bide sigarami yakacam ohhhh misss....cok ihtiyacim var buna cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…