2009 Eylül Anneleri

selam kızlar... hasta bebişlere çok geçmiş olsun. bizim de keyfimiz yok hiç. köpek dişleri geliyor ve oğlum devam sütlerini bile eskisi gibi içmiyor. iştah sıfırın altına indi. ben de mutsuzum öyle olunca tabi. onu bırakıp işe gelmek çok koyuyor.sabahları uyanıp kucağımda 15 dakika keyif yapması, öylece boynuma sokulup durması... özlüyorum işte bütün gün özlüyorum....

günaydın hanımlar hoşgeldiniz ......

öznurcumm senin adına sevindim ben uzakta olanlara çook üzülüyorum ailesinden ayrı olanlara çünkü insan en ufak bişeyde ihtiyac duyuyor ailesine ne diyim allah kavuştursun ozaman ...........

aaaaa unuttum yazmayi.... bahar sen soyleyince bak aklima geldiii! Arasin agzinda dun bir suru dis gordummm azi dislerinin 2 tanesi cikmis 2 tane dahada alttan geliyor ve ustteki kopek disinin biri daha cikiyor.... agzindan bardaktan bosalircasina salya akiyor! bu normalmi???? daha once salya olmadi cunku hic!! kimsede yok ama..... baharcim sen burdasin bisi soyle bana yaa.... cok fazla salya geliyor.... ve birden boyle 4 5 dis ayni anda cikarmasi normalmii???? ama atesi hic yok... fakat cok huysuz zaten cok hasta yavrum fena oksuruyoo bide ustune ustluk bu disler mahvediyo cocugu....

bahar bu arada arasta su son 4 gundur devam sutunu cok azaltti icmiyor.... ben aptamil veriyorum 2. ayindan beri.... umarim gecici bir durumdur cunku ben devam sutunu 2 3 yasina kadar devam ettirmekten yanayim.....sizede cook gecmis olsun.... bir an once atlatsakta bitse su dis problemlerimiz....!

Aylincim cok saol canim benimm.....evet az kaldi memleketime ve sevdiklerime kavusacagim ama malesef cok az kalacam! sadece iki hafta

merhaba ben 15 eylül 2009 da anne oldum sizlerle aynı şeyleri yaşıyor olabiliriz diye düşünerek burya bir göz atayım dedim

ben hala emzirenlerdenim aranıda hala emerek uyutan var mı merak ettim

öznurcum bizim alt ön dişleri öyle topluca çıkıvermişti ve zorlamıştı biraz. azılar da arka arkaya çıktı ama çok zorlamadı. köpek dişleri en zoru derlerdi hakkaten öyle. zaman zaman ali efe de azaltıyo devam sütünü canım. ben de 2 yaşına kadar devam ederim diyorum devam sütüne sonra normal sütegeçicem. mesela 1 ay öncesine kadar gece yatmadan 5 ölçü içen çocuk 2 ölçüyü zor bitiriyo bu ara. gündüz de bişey yiyip içmiyo doğru dürüst. kilo verdi gibi geliyor süzüldü eli yüzü

öylemi....inşallah aras ta sende hasta olmazsınız da kafanı baska seylere yormassın gununu gun edersin......
salya duruda da var hep önünü ıslatıyor bende bir hafta baktım diş yerleri beyaz ertesi hafta baktım çıkmış bile şuan ağzında 8 diş var.....

üzülmeee atlatıcaklar inşallah hepsini bi gün bi bakıcaz kocaman olmuşlar ALLAHdermansız dert vermesin .......ben normal süt veriyorum yaklaşık 4 5 aydır devam sütüde veriyorum arada ama toz olandan değil şu pakette hazır olanlar var ya onlardan ......bimde bile var ben alıyorum arada.....

merhaba ben 15 eylül 2009 da anne oldum sizlerle aynı şeyleri yaşıyor olabiliriz diye düşünerek burya bir göz atayım dedim

ben hala emzirenlerdenim aranıda hala emerek uyutan var mı merak ettim

hoşgeldin canımmm ben 5.bucuk ay emzirdim sütüm çoktu ama zilli emmedi çook isterdim halbuki emsin diye işte bişeyi çok istersen olmazmışyaa.. kızın mı var oğlun mu???adı ne???

karaböcük hoşgeldin. benim oğlum 10 ay kadar kendi emdi sonra ben 1-2 ay sağarak verdim malesef kesildi öyle olunca. şuanda biberon eşliğinde uyuyoruz biz :)

selam karaböcük benim kızım 17 aylık hala emiyor ve memede uyuyor :) nisana kadar böyle :) kısmetse

aylin canım seninkide az kilolu doğanlardanmış sena da 2.710 gr doğmuştu şimdi 10 kg hala zayıf fıstıkım öksürüyor keyifsiz neyse bugün16'da çıkıcam 17:30 randevu aldım dr amcamızı ziyaret edicez 2 aydır görmedik özledik ne kadar çok hasta oluyorlar ya çıldırcam öksürse tamam diyorum hasta oldu ben mi abartıyorum

selaaaam :)

karaböcük arkadaş hoşgeldin bende emziriyorum kızımı şu sıralr dertli olsamda mayısa kadar dayanıcam inşallah :)) ve memede uyuması kötü bişi göğüslerim mahvoldu ama umudum var allah başka dert vermesin :)

saniyecim küpe konusunda fikir sormussun canım biz eşimle karışmıcaz dedik kendisi ne zaman isterse o zaman deldiririz kulağını ben asla küpeyle yatamam çok rahatsız olurum özel zamanlar dışında küpe kulanmam açıkçası takıyla yatarsam bi tuhaf oluyorum o yüzden yatarken alyansımı bile çıkarıırm gökşende kendi ne zaman isterse o zaman :))) zaten okul çağındna nasıl takamıcak belki tatillerde kendisi nasıl isterse .

öznurcum maşallah kuzunun dişleri geliyouş biizmde azılar hep kabarmış uçları görünüyo acısız çıkarsınlar inşallah :) ayrı ayrı koyuyorum çeşit olsun diye :)

aylincim kaynana her yerde kaynana dün akşam kmuhteşem yuzyıldada padişahın hasekisi geliyo kayınvalide oğluna alem hazılatıyo demiyoki gelinle ilk gecesi şimdi diceksinki zeynep bu nasıl bi cevap şöyleki kayananaları anlamak zor kim bilir aklından ne geçiyo benim kayınvalidem yok olsa çok zorlanırdım onu biliyorum :44:

kızlar kahvaltıda değişiklik isteyenler biz sahanda yumurtayı içine biber kavurma peynir kaşar koyarak pişiriyorum gökşen severek yiyo

Son düzenleme:
herkese sevgiler:)
kızlar benim oğlumda diş çıkarırken ateşlendi bi kaç gün sonra burun akıntısı eşliği ve öksürük. veridğiniz tarifi zeytınyagı lımon seker ayseden çok önceden öğrenmiştim bende uyguladım ama daha onceden işe yaramasına karsın bu sefer çokda etkılı olmadı. biz şifayı gögsüne ve sırtına kekık biberiye yagı karıstırıp sürmekle bulduk. iyiye giderken sabırsızlık ettım dr a götürdük surup verdı ama 1 gün kullanmadan gecti öksürük kısmı. antibiyotiğe başlamış bulunduk. mecbur kullanıcaz onuda.

aynen arasta oyle baharcim 2 olcek bitiremiyo bile..... arasin bitane cikti kopek disi ama hic zorlamadi simdi ikinci cikiyo ama bu zorluyo malesef....arasta kilo verdi iyice

gecmis olsun canim..... su an ayni seyleri ben yasiyorum.... bizim antibiyotikte bugun bitti ama bu lanet olasi hastalik gecmiyo, oksuruyo burnu akiyo birde disler mahvetti cocugu....offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…