bahar bu arada arasta su son 4 gundur devam sutunu cok azaltti icmiyor.... ben aptamil veriyorum 2. ayindan beri.... umarim gecici bir durumdur cunku ben devam sutunu 2 3 yasina kadar devam ettirmekten yanayim.....sizede cook gecmis olsun.... bir an once atlatsakta bitse su dis problemlerimiz....!
Aylincim cok saol canim benimm.....evet az kaldi memleketime ve sevdiklerime kavusacagimama malesef cok az kalacam! sadece iki hafta
öznurcum bizim alt ön dişleri öyle topluca çıkıvermişti ve zorlamıştı biraz. azılar da arka arkaya çıktı ama çok zorlamadı. köpek dişleri en zoru derlerdi hakkaten öyle. zaman zaman ali efe de azaltıyo devam sütünü canım. ben de 2 yaşına kadar devam ederim diyorum devam sütüne sonra normal sütegeçicem. mesela 1 ay öncesine kadar gece yatmadan 5 ölçü içen çocuk 2 ölçüyü zor bitiriyo bu ara. gündüz de bişey yiyip içmiyo doğru dürüst. kilo verdi gibi geliyor süzüldü eli yüzü
merhaba ben 15 eylül 2009 da anne oldum sizlerle aynı şeyleri yaşıyor olabiliriz diye düşünerek burya bir göz atayım dedim
ben hala emzirenlerdenim aranıda hala emerek uyutan var mı merak ettim
öznurcum bizim alt ön dişleri öyle topluca çıkıvermişti ve zorlamıştı biraz. azılar da arka arkaya çıktı ama çok zorlamadı. köpek dişleri en zoru derlerdi hakkaten öyle. zaman zaman ali efe de azaltıyo devam sütünü canım. ben de 2 yaşına kadar devam ederim diyorum devam sütüne sonra normal sütegeçicem. mesela 1 ay öncesine kadar gece yatmadan 5 ölçü içen çocuk 2 ölçüyü zor bitiriyo bu ara. gündüz de bişey yiyip içmiyo doğru dürüst. kilo verdi gibi geliyor süzüldü eli yüzü
herkese sevgiler:)
kızlar benim oğlumda diş çıkarırken ateşlendi bi kaç gün sonra burun akıntısı eşliği ve öksürük. veridğiniz tarifi zeytınyagı lımon seker ayseden çok önceden öğrenmiştim bende uyguladım ama daha onceden işe yaramasına karsın bu sefer çokda etkılı olmadı. biz şifayı gögsüne ve sırtına kekık biberiye yagı karıstırıp sürmekle bulduk. iyiye giderken sabırsızlık ettım dr a götürdük surup verdı ama 1 gün kullanmadan gecti öksürük kısmı. antibiyotiğe başlamış bulunduk. mecbur kullanıcaz onuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?