2009 Eylül Anneleri

kizlarrr bisi daha diceeem..... Aras artikk tamamen dusmeden sekmeden yurumeyeeeeee basladiiiiiii cok mutluyuz coookk 1 haftadir gayet iyi yuruyo

kizlarrr bisi daha diceeem..... Aras artikk tamamen dusmeden sekmeden yurumeyeeeeee basladiiiiiii cok mutluyuz coookk 1 haftadir gayet iyi yuruyo

ne güzel bizimki bazen koşuyor bile maaşallah 14 aylıkken yürümeye başladı aras ne zaman başladı......

selam herkesee
hasta ve diş çıkaran bebişler varmış hepsine de çookkk geçmişler olsun
bi an önce atlatsınlar inşallah
öznur arasa da maşallah ne güzel tam olarak yürüyormuş artık
ama bahara katılıyorum
bundan sonraki maraton insanın dilini dışarı çıkaruyor resmen
ben de öğlen aralarında yarım saat yürüyorum artık
inşallah bi faydasını görücem

ay bazen hatırlıyorum çoook küçüktü küçük bebeği bakmak daha zor ama ya dimi ......

Zeynepcimm hoşgeldin kız sen 21 yaşındamısın desene topiğimizin en küçüsüüüü.......
Kaynanaaaen iyi kaynana ölü kaynana......ay kızlar böyle diyom diye beni dışlamayın ben çekiyorum kaynanayı sevmiyom işte ondan diyom off.....

valla hepinizin aksine benimki yürüdü ben rahat ettim:) 10 küsür kılo bi fiil kucagımda belim kopuyordu. şimdi hiç değilse yemek yedirtmiyo tutyo elımı kaldırıyo sofradan falan ama en azından kucagımda değil:)
öznur sende al biberiye ve kekik yagı kullan. ben arada adacayıda içiriyorum. biz daha önce bronsitte oldugumuzdan bronşit riskimiz yuksektı ama bu sayede olmadık. bu arada vıtamın destegıde ver. hastalıklarda en azından hiç yemıyecekse arada bır yıyorlar

Aylin kaynananın iyisi bile gelıne batıyo bazen:) örnek ben:) kötüsünü hiç düşünemiyorum

aylincim geçen delfindorayı sormussun hamileliğin başında beraberdik ama sonra önce ikizlerden birini daha sonra ikincisini de düşürünce topikten ayrıldı

aylin kaynananın iyisi bile gelıne batıyo bazen:) örnek ben:) kötüsünü hiç düşünemiyorum

hadi ya kızz inanmam valla nasıl iyilik yapıyor bunlar...hiç görmedimde....

aylincim sanırım benim buraların en küçüğü :))

evet canımm öylesin abla de kızz bana...... Ne zaman evlendin ???

aylincim geçen delfindorayı sormussun hamileliğin başında beraberdik ama sonra önce ikizlerden birini daha sonra ikincisini de düşürünce topikten ayrıldı

bi ara yazışmıştık onunla sonra baktım senin arkadaşlar arasında bi sorımm belki bilir dedimm merak etmiştim üzüldüm onun adına.....

neden spor amaçlı mı yürüyosun yoksa kilo vermek için mi ama senin fazlalığın yokkı.....

evleneli 4 yıl dolmak üzere canım

bende duyunca çok üzüldüm yazıştık bi ara oda çok üzülmüş kazara olmuştu zaten ama yinde insan üzülü ikiz olduğunu öğrenince karı koca çok şaşırmış çokda sevinmişlerdi :26:

meryem o bahsettiğin konularda haklısın kucak işinden kurtuluyosun yürüyünce
ama dışarı çıkmak artık çok daha zor
mesela yüzümezken ahhh bi yürüse hiç olmazsa yere koyarım kafede falan otururken diyodum
yürüdü gördüm günümü
evet yere koyuyorum ama koyduğum yerde bulamıyorum
sürekli bişeylerin peşinde
aylin teşekkür ederim canım ama zayıflamak için yürüyorum valla
şöyle 3-4 kilo versem rahatlayacam
kompleksliyim, asabiyim..... :)

şöyle oluyo aylin. akşam eve gidince yemek düşünmüyorsun mesela:)

yaa zeynep aylın 21 yazıunca sasırdım:) ben seni gülme ama hala 18 sanıyorum:) 18 de tanıdık ya hiç büyümüyoruz sanki:)

eylül zaten markletler eziyet oldu bizede ama benım belım dinlendi valla yurumeye başlayınca:) eksileride çok:)

tamam meryem ben yanlış anladım. öpiyim o vakit :)
eylül ben de bıraktığım yerde bulamıyorum. elimi tutup gezmek te neymiş kendi başına buyruk dolancak deli dana gibi ortalıkta. bi de çığlık kıyamet nasıl hoşuna gidiyor insanların arasında koşturmak nasıl :) kocama derdim bi yürüse rahat edicez. adam geçen dedi bahar rahat dediğin bu muydu diye DD

ebet pek rahat etmişsinizdir kesin
ayyy o elden tutmama işine deli oluyorum zaten
sanki elimde pis bişe varmış gibi tiksinerek itiyor elimi haspam
ama evde odanın ışığını kapatıp da eda hadi gidiyorum ben dediğimde hemen gelip elimi tutuyor
folik asiti mi çok içtik biz acaba yaaa
bu boynuzlar kulağı bu kadar da çabuk geçmemeliydi

eylülcüm babanem ali efe ağladığında ya da huysuzlandığında diyo bana o kadar ekşi erik yedin bak sonucuna diye :))) bi de kudurduğunda erikler kurtlumuydu neydi diyo :)))) var bi yanlışımız ama nerde ben de bulamadım :))))
meryemmmm ama deli dana gibi dedim tam olarak odur demedim ki :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…