meryem o bahsettiğin konularda haklısın kucak işinden kurtuluyosun yürüyünce
ama dışarı çıkmak artık çok daha zor
mesela yüzümezken ahhh bi yürüse hiç olmazsa yere koyarım kafede falan otururken diyodum
yürüdü gördüm günümü
evet yere koyuyorum ama koyduğum yerde bulamıyorum
sürekli bişeylerin peşinde
aylin teşekkür ederim canım ama zayıflamak için yürüyorum valla
şöyle 3-4 kilo versem rahatlayacam
kompleksliyim, asabiyim..... :)
şöyle oluyo aylin. Akşam eve gidince yemek düşünmüyorsun mesela:)
yaa zeynep aylın 21 yazıunca sasırdım:) ben seni gülme ama hala 18 sanıyorum:) 18 de tanıdık ya hiç büyümüyoruz sanki:)
slm kızlar yalan ağlayarak kucağıma çıkan oğluşumla yazıyorum hangi siteden kitap siparişi veriyrsunuz bi tane uygun vardı hangisiydi unuttum...
ne güzel bizimki bazen koşuyor bile maaşallah 14 aylıkken yürümeye başladı aras ne zaman başladı......
selam herkesee
hasta ve diş çıkaran bebişler varmış hepsine de çookkk geçmişler olsun
bi an önce atlatsınlar inşallah
öznur arasa da maşallah ne güzel tam olarak yürüyormuş artık
ama bahara katılıyorum
bundan sonraki maraton insanın dilini dışarı çıkaruyor resmen
ben de öğlen aralarında yarım saat yürüyorum artık
inşallah bi faydasını görücem
eylulcum cok saol canimm..... Spora ne amacli basladin???? Bende sabahlari en azindan haftada 3 gun plates yapiyorum yaklasik 2 aydir faydasini gordum.... Ama bisiii dicem, biraz evel disardan geldim eve gelirken mc donaltsa ugradim ayiptir soylemesiiii goturdum valaa bi koca menu.... Ne diyim allah beni ve benim gibileri islah etsin:44::44:
kızz hele hele sen nerene yapıyon platesi göbenmi var yoksa.....:44:
Eylulcum cok saol canimm..... spora ne amacli basladin???? bende sabahlari en azindan haftada 3 gun plates yapiyorum yaklasik 2 aydir faydasini gordum.... ama bisiii dicem, biraz evel disardan geldim eve gelirken mc donaltsa ugradim ayiptir soylemesiiii goturdum valaa bi koca menu.... ne diyim allah beni ve benim gibileri islah etsin:44::44:
canım ben de az biraz zayıflama ama daha çok toparlama amaçlı başladım
ben de doğumdan 3-4 ay sonra falan 2 ay kadar platese gitmiştim
ama devm ettiremedim
zor geldi işten gelip hemen hazırlanıp minibüse binip spora gitmek
haftanın 2 akşamıydı ama zaman ayırmak çok zorlamıştı beni
şimdi bu şekilde öğlen aralarında daha iyi oluyor hem kendime özel zamanımdan çalmıyorum hem de kızıma ve evime ayırdığım zamanımdan
ama aylinin dediğine katılıyorum senin face de resimlerini görmüştüm
maşallah zaten oldukça zayıfsın
senin yerinde olsam vücudumu sadece toparlamak için 1 ya da 2 gün spor yapardım en fazla
ben de bikaç gündür oruç tutuyorum
kızımın bana taktığı ramazan borçlarından biraz azaltayım dedim de
herneyse hem oruçluyum açım, hem de öğlenleri yürüyorum ama gel gelelim tartıda ibre artıya gidiyo :26:
EEylulcum cook tesekkur ederim canim benim....ama malesef ben boyle yemeye devam edersem o resimler kalir sadece mezide..... o tartidaki ibre bendede artiyo, stresten kendimi yemeye vermis durumdayim...senin icin spor yapmak haketen zor gibi gorunuyo zaten calisiyosun o kisa zamandada yavrunla oluyosun.... bosverr sende firsat buldukca evde yapmaya calis cunku hem ev, is, cocuk bide ustune spor haketen yorucu olur....
bu arada allah kabul etsin oruc tutuyosun ne guzel.....
canım ben de az biraz zayıflama ama daha çok toparlama amaçlı başladım
ben de doğumdan 3-4 ay sonra falan 2 ay kadar platese gitmiştim
ama devm ettiremedim
zor geldi işten gelip hemen hazırlanıp minibüse binip spora gitmek
haftanın 2 akşamıydı ama zaman ayırmak çok zorlamıştı beni
şimdi bu şekilde öğlen aralarında daha iyi oluyor hem kendime özel zamanımdan çalmıyorum hem de kızıma ve evime ayırdığım zamanımdan
ama aylinin dediğine katılıyorum senin face de resimlerini görmüştüm
maşallah zaten oldukça zayıfsın
senin yerinde olsam vücudumu sadece toparlamak için 1 ya da 2 gün spor yapardım en fazla
ben de bikaç gündür oruç tutuyorum
kızımın bana taktığı ramazan borçlarından biraz azaltayım dedim de
herneyse hem oruçluyum açım, hem de öğlenleri yürüyorum ama gel gelelim tartıda ibre artıya gidiyo :26:
allah kabul etsin benimde bi sürü borcum var yaa
başlayayım bende .....
öznurcumm senin facede adın ne arakadşın adresinden bakım barı kızz merak etim taş gibi hatun görimde şu bozuk gözlerim açılır belkim biraz........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?