Guldurdun benii kiz aylinben tas gibi falan degilim beeee! bocek gibi biseyim valaa benn...facedeki adimi sana ozelden yazimda canim benim profilden girip goremez resimlerimi arkadasin amaaa cokk tesekkur ederim canim ben imm
Gunaydin kizlar.... nasilsiniz? ben yine dokuluyorum aras yine butun gece uyumadi cok oksurdu yavrum 2 gundur cook uykususuz... bugun saat 4 te randevu aldim dr dan.... goturecem bakalim ne dicek... bide bise soracam, arasin antibiyotigi dun bitti, ama halen iyilesmedi sizce tekrar antibiyotik verirmi?? ustuste tekrar 2. sise kullanilirmi?? aras dogdugundan beri ilk kez antibiyotik kullandi...
AYLINCIM sen arkadasinin adini yazarsin bana eklerim ben.... malesef bazen erkekler boyle takinti yapabiliyolar, sende bosver acma face, yoksa gerilim oluyor
kızlar çok uykusuz ve yorgunum
sena'yı dün 4 de dr götürdüm balgamı var dedi ilaç kullanmaya başlamıştım onlara devam yumuşatmış dedi birde buhar tuttuk balgamı çıkardı allaha şükür gecede kustu sabahta ama dr ateşi çıkarsa getir dedi gece ateşide 38'e çıktı sabah yine biz dr kan tahlili yaptırdık enfeksiyon afif başlamış günde 1 defa 1 çay kaşığı antibiyotik başladık dr nasıl anladınız bukadar erken dedi allahım çok korkuyorum hasta olcak diye valla
saol aylincim....
yok malesf o karisimin bi faydasi olmadi cunku bence cok ilerlemis ya dua ette nolur cocugun cigerlerine islemis olmasin cunku biliyosun o asama cigerlere geliyor.... bugun saat 4 te belli olacak insalah iyilesir
kızlar çok uykusuz ve yorgunum
sena'yı dün 4 de dr götürdüm balgamı var dedi ilaç kullanmaya başlamıştım onlara devam yumuşatmış dedi birde buhar tuttuk balgamı çıkardı allaha şükür gecede kustu sabahta ama dr ateşi çıkarsa getir dedi gece ateşide 38'e çıktı sabah yine biz dr kan tahlili yaptırdık enfeksiyon afif başlamış günde 1 defa 1 çay kaşığı antibiyotik başladık dr nasıl anladınız bukadar erken dedi allahım çok korkuyorum hasta olcak diye valla
canim oncelikle senaya cokk cok gecmis olsun.... arasta bir haftadir hasta hemde cok ama cok fena oksuruyor... ben gunde 10 cc antibiyotik kullandik dun bitirdik ama cocuk halen iiyilesmedi....evde yatili doktor misafirlerimiz vardi allaktan hepsi mudahele ettiler hastaneye goturmek zorunda kalmadik onlar gitti ama aras halen iyilesmedi evde grip ilacini oksuruk antibiyotik hepsini bitirdik ama cocuk halen iyilesmedi bende bugun randevu aldim dr a gorurecegim....aras ilk defa hasta oluyor dogdugundan berii....oofff allahim bende cok korkuyorum....inslah kotu bisi demez... senada arasta biran once iyilesirler umarim
allah şifa versin canımm üzülme iyileşir bizimki zatürre olduda iyi oldu çok şükür iyileşir yeterki ilaç saatlerine dikkat edelim...
canımm sanada çok geçmiş olsun şu kışı eskiden severdim ama şimdi hiç sevmiyorum kış giriyor bizim çocuk 3 4 ay hep hasta allah şifa versin yavrularımıza.....
merhaba arkadaşlar, sizleri zaman zaman takip ediyorum ama malesef çok vaktim olmadığı için katılamıyorum; hasta olan yavrulara geçmiş olsun diyerek sizlere birşey danışmak istiyorum:
Oyuncak seçimi konusunda zorlanıyorum, hem eğitici hem de eğlendirici olsun istiyorum ama oturduğum yerde pek seçenek yok, netten de görmeden almak istemiyorum, sizin önereceğiniz bu aylarına uygun oyuncaklar var mı??? Yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?