2009 Eylül Anneleri

eylulcum hayir canim ben yiyipte kilo almayanlardan degilim valaa... oyle bi alirimki yedigim zaman
sadece dikkat ediyorum arada sonra yine saliyorum kendimi

Guldurdun benii kiz aylin ben tas gibi falan degilim beeee! bocek gibi biseyim valaa benn...facedeki adimi sana ozelden yazimda canim benim profilden girip goremez resimlerimi arkadasin amaaa cokk tesekkur ederim canim ben imm

tamam canımm arkadaş olarak eklemek gerekmiyormu bende sana özelden atarım arkadasın adını ok benim face yok eşim izin vermiyor ......ne saçma dimi ......neyse bu topik yavaşladımı ne.....

Gunaydin kizlar.... nasilsiniz? ben yine dokuluyorum aras yine butun gece uyumadi cok oksurdu yavrum 2 gundur cook uykususuz... bugun saat 4 te randevu aldim dr dan.... goturecem bakalim ne dicek... bide bise soracam, arasin antibiyotigi dun bitti, ama halen iyilesmedi sizce tekrar antibiyotik verirmi?? ustuste tekrar 2. sise kullanilirmi?? aras dogdugundan beri ilk kez antibiyotik kullandi...

AYLINCIM sen arkadasinin adini yazarsin bana eklerim ben.... malesef bazen erkekler boyle takinti yapabiliyolar, sende bosver acma face, yoksa gerilim oluyor

tamam canımm bi faydası olmadımı benim dediğim ilacın neyse sen yine götür ilacını değiştirir sanırım duruyada öyle yapmıştı........geçmiş olsun canımm ya ......

saol aylincim....
yok malesf o karisimin bi faydasi olmadi cunku bence cok ilerlemis ya dua ette nolur cocugun cigerlerine islemis olmasin cunku biliyosun o asama cigerlere geliyor.... bugun saat 4 te belli olacak insalah iyilesir

kızlar çok uykusuz ve yorgunum

sena'yı dün 4 de dr götürdüm balgamı var dedi ilaç kullanmaya başlamıştım onlara devam yumuşatmış dedi birde buhar tuttuk balgamı çıkardı allaha şükür gecede kustu sabahta ama dr ateşi çıkarsa getir dedi gece ateşide 38'e çıktı sabah yine biz dr kan tahlili yaptırdık enfeksiyon afif başlamış günde 1 defa 1 çay kaşığı antibiyotik başladık dr nasıl anladınız bukadar erken dedi allahım çok korkuyorum hasta olcak diye valla

Son düzenleme:

canim oncelikle senaya cokk cok gecmis olsun.... arasta bir haftadir hasta hemde cok ama cok fena oksuruyor... ben gunde 10 cc antibiyotik kullandik dun bitirdik ama cocuk halen iiyilesmedi....evde yatili doktor misafirlerimiz vardi allaktan hepsi mudahele ettiler hastaneye goturmek zorunda kalmadik onlar gitti ama aras halen iyilesmedi evde grip ilacini oksuruk antibiyotik hepsini bitirdik ama cocuk halen iyilesmedi bende bugun randevu aldim dr a gorurecegim....aras ilk defa hasta oluyor dogdugundan berii....oofff allahim bende cok korkuyorum....inslah kotu bisi demez... senada arasta biran once iyilesirler umarim

saol aylincim....
yok malesf o karisimin bi faydasi olmadi cunku bence cok ilerlemis ya dua ette nolur cocugun cigerlerine islemis olmasin cunku biliyosun o asama cigerlere geliyor.... bugun saat 4 te belli olacak insalah iyilesir

allah şifa versin canımm üzülme iyileşir bizimki zatürre olduda iyi oldu çok şükür iyileşir yeterki ilaç saatlerine dikkat edelim...

canımm sanada çok geçmiş olsun şu kışı eskiden severdim ama şimdi hiç sevmiyorum kış giriyor bizim çocuk 3 4 ay hep hasta allah şifa versin yavrularımıza.....

kıyamam ben bunlara yaa çocuklar hasta olunca çok üzülüyorum ama allah beterinden korusun bizde kreşe gittiğimiz için birbirlerine geçiriyorlar ama şimdi gittim baktım kuzuma uyuyor iyimişte aman inşallah arasında ciğerlerine falan inmemiştir canım

kar yağmadı ki mikroplar havada hastaneler hep bronşit çocuklarla dolu

Merhaba arkadaşlar, sizleri zaman zaman takip ediyorum ama malesef çok vaktim olmadığı için katılamıyorum; hasta olan yavrulara geçmiş olsun diyerek sizlere birşey danışmak istiyorum:
Oyuncak seçimi konusunda zorlanıyorum, hem eğitici hem de eğlendirici olsun istiyorum ama oturduğum yerde pek seçenek yok, netten de görmeden almak istemiyorum, sizin önereceğiniz bu aylarına uygun oyuncaklar var mı??? yardımcı olursanız sevinirim...

selam kızlar... senaya arasa ve diğer hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzulara. inş bir an evvel atlatsınlar. ben de sevmiyorum artık kışı walla.
oyuncak konusunda ben kasmıyorum artık. çok ta almıyorum açıkçası. bir sürü para veriyorum ya kırıyo ya iki oynadıktan sonra yüzüne bakmıyo. dün aldım 1 liralık bir kamyon onun sayesinde yemek yedirdim. ben 2 yaşından sonra eğitici oyuncaklarla oynayabileceği kanaatindeyim.

merhaba canımm hoşgeldin ben geçen gün konuşan köpek pupyy aldım şimdide hareketli kitap alıcam.......

Bahracım ben de seninle aynı düşündüğüm için her önüme gelen oyuncağı almak istemiyorum, bu yüzden size danışıp önerdiğiniz ve faydalı olduğunu düşündüğünüz varsa diye soruyorum...

Aylincim teşekkür ederim, ben o köpekçiği alalı çok oldu gerçekten güzel bir oyuncak, oğluşum hala zaman zaman onunla oynar, hareketli kitap güzel fikir, ben hayvanları gösteren kitapçıklar almıştım bikaç ay önce ama dikkatini çekmedi, daha yeni yeni bakıp ayyyy diye seviyo:))) ama hala hangi hayvan nerede gösterdiği yok...Şu sıralar çok hareketli, oyuncaklarla pek ilgilenmiyo ben de yenilerini alayım diyorum ama denenmiş, çocukların ilgisini çekmiş olsun isdeiğimden sizlere soruyorum...

selam kızlar ben geldim.. hasta bebeciklerimize çok geçmiş olsun.. Bade de bir süredir öksüyo ama ben diştendir diye çok üzerine düşmedim bol bol ıhlamur veriyorum ama bende mi bir dr götürsem kuzumu..

hoşgeldin sevdalina tanıdım seni.. kusura bakma daha sana yazacak fırsatı bulamadım evden ama cevabımı burdan vereyim..Bende artık Bade hanıma çok para verip oyuncak almıyorum basit küçük oyuncaklar alıyorum daha iyi oluyor.. ama yaşında yaramaz topları almıştım gerçektn çok severek oynadı halda oynuyo..onun dışında üst üste geçen kovalar aldım birlikte onları diziyoruz sonra deviriyo çok hoşuna gidiyor. mıknatıslı yazı tahtası aldık onunlada karalama yapıyoz,bultak almıştım onunlada oyalanıyoruz birlikte, oyuncak bebek puseti var onu gezdirmeyide çok seviyor, birde şu tahta puzzle aldım ama daha çok dikkatini çekmedi malesef..şimdilik aklıma bunlar geliyo

bu arada milletin pek merak ettiği ziyaretçilerden biri de sevdalina arkadaşımızmış... :))))
legoları her zaman tek geçiyorum ben oyalama konusunda

ben gulayiiii ozluyorum yaaa.....yazik kizcagiz gunlerdir teziyle ugrasiyo.... cok zor ama.... allah kolayliklar versin sana gulaycim.... Ruzgarda iyidir inslahh....

sana katiliyorum kesinlikle bahar..... bende legolari tek gecerim oyalama konusunda... digerleri ne kadar zeka hafiza dokunma vs gibi gelistirici olsada kisa surede bikiyolar ya bir kenarda oylece duruyor yada kiriliyor..... kesinlikle lego zaten bu kanitlanmis bir sey ayrica..... oyuncaklara verilen paralara aciyorum.... yanliz cok ilginc bak sende yazmissin ne zaman uyduruk bir iki liraya bir sey alsam onu acaip seviyo ve birakmiyo elinden

Hüsniyecim teşekkür ederim canım, mıknatıslı yazı tahtasına bi bakiim diğerlerinden var, bebek arabası hariç tabi:)) Seni anlıyorum güzelim evden ben de çok nadir girebiliyorum, okulda da başka derslere girdiğimden bilgisayar başına çok sık oturamıyorum...
Vakit buldukça forumu birazcık okuyup çıkıveriyorum:)) evet o misafirlerden biri benim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…