2009 Eylül Anneleri

o zaman hepmizi hemen hemen tanimissindir.... isimleri bildigine gore....hosgeldin aramizaisim sevdami???

ben cikiyorum kizlar.... hazirlanmam gerek yarim saate kadar cikacam evden... arasi doktora goturuyorum ltf dua edin iyi seyler soylesin doktor

bende evde anlık girip çıkıyorum oda Bade hanım calliou izlerken üç cm ekran kalıyo bana ordan göz atıyom ama yazacak pek fırsat bulamıyorum.. bebek arabası olmasada alışveriş sepeti türü şeyler var onlardan alabilrisn.. birde unutmuşum geçen bimden halakalı hacıyatmaz aldık onuda sevdi..
şu misafirlik olayını bitirelim artık sende yaz fırsat buldukça..

ben cikiyorum kizlar.... hazirlanmam gerek yarim saate kadar cikacam evden... arasi doktora goturuyorum ltf dua edin iyi seyler soylesin doktor

dualarımız seninle canım gönlünü ferah tut.. eminim kısa sürede toplar kendini..

selam kızlar

öznurcum saniyecim kuzularınıza çok geçmiş olsun allah şifa versin

sevdalina arkadaşım kızım oyuncak konusunda biraz seçici her çoçuk gibi herşeyden önce çok sevdiği bir bebeği var o olmadan oyun oynamaz ama onun dışında iki sepet dolusu oyncağının yüzüne bile bakmıyo artık okuduğum kitapta çoçukların tasarımcının gözündne yapımış oyuncaklarla değil kendisinin yeni şeyler yapabileceği keşfedebileceği oyuncaklarla oynasın diyo bide çok oyuncak asla iyi bişi deilmiş ben oyüzden çoğunu kaldırdım az bişi bıraktım . örnek olarak tahta kaşıklar plastik kaplar tuvalet kağıdığın rulosu vs bu tarz kendi kedine oyun yapabilecği şeylerle oynasın kuzun :) tabi birde legolar :)

kızlar haftaya misafirim gelicek ben derindondurucuya bişiler yapıp atmak istiyorum varmı deneyip memnun kaldığınız tarifler ???? börek çörek kurabiye vs :)

kızlar haftaya misafirim gelicek ben derindondurucuya bişiler yapıp atmak istiyorum varmı deneyip memnun kaldığınız tarifler ???? börek çörek kurabiye vs :)

canımm ben 1 kaç kere yaprak sarması yaptım hiç çözülmesini beklemeden pişirdim suyunu çok az koydum güzel oldu ......arkadaş kek yapıp atıyor oda güzel oluyor bi kaç defa yedim tadı aynı bayat değil......

ben genelde fazla yaptığım sigara böreği ve poğaçaları atıyorum.. onun dışında o kadar maharetli değilim malesef..

KIZLAR SELAM ÖNCELİKLE
hiç vaktim yok yazmaya ama zeynebin yazısını görünce cevap yazmadan edemedim
kayınvalidemin yapıp buzluğa koyduğu bi börek var istersen sana onu yazayım
ama çok kabaca yazmış olucam ölçü falan yok
önce havuç rendeleyip, kıyma kavurup içini hazırlıyo
yani havuçlu kıymalı bi iç harcın oluyo
sonra sosu için tereyağı eritiyor, bolca yoğurt, tuz bunları çırpıyorsun
yufka serip bu sostan döküyorsun, tekrar yufka tekrar sos, ve tekrar yufka
toplamda 3 kat yufka olunca sigara böreği gibi kesip, harcını koyup sarıyorsun
buzluğa atıyorsun
istediğinde istediğin kadar çıkarıp üzerine yumurta sürüp fırına veriyorsun
şişip puf puf oluyorlar ve de çok lezzetli oluyor

umarım işine yarar ve umarım anlatabilmişimdir
herkese iyi tatiller kızlar

sağolun kızlar ben zaten börek sarıp filan atarım onun dışında sarma içli köfe kurabiye kek onları da atarım hazır olıuyo birileri geldimi :)) ama farklı tarifler arıyorum . eylülcüm sağol canım anladım ben tarifi bi benzerini bende yapıyorum

hımm basit görünüyor denemek lazımm.....

slm arkadaşlar
biz yıla hastalıkla başladık hala hastayız
antibiyotiğimiz bitti yine iyileşemedik yeni ilaçlar aldık
acaba bağışıklığımızmı güçlü değil.
bi yaz gelsede şu havalardan kurtulsak, bizden haberler böyle
maalesef,
hasta olan tüm yavrularımıza geçmiş olsun.aman kendinize dikkat edin.
öpüyorum kuzucuklarımı.

arkadaşlar merhabalar benim birsorum olcaktı doğumdan sonra yüzümde yanak bölgemde lekeler kaldı ne önerirsiniz bana ?? lütfen cevap yazın kendimi bu lekelerle cok kötü hissediyorum.....

o zaman hepmizi hemen hemen tanimissindir.... isimleri bildigine gore....hosgeldin aramizaisim sevdami???

Teşekkür ederim hoş buldum:) Doğrusunu söylemek gerekirse çok nadir okuyabiliyorum, sadece Hüsniye'yi biliyorum, o da üniversiteden sınıf arkadaşım olduğundan... Bu arada ismim Şükriye...

Haklısın Pushing arkadaşım, Benim oğlanda nerde bir ilaç kutusu (karton), su şişesi vb şeyler bulsa onlarla oynuyo, dediğin gibi kendileri keşfetmek istiyorlar, çok basit şeylerle oynayabiliyorlar ama benim içim rahat değil çocuğun gelişimini destekleyen farklı oyuncaklar almak istiyorum illa:)) İlgin için teşekkür ederim...

arkadaşlar merhabalar benim birsorum olcaktı doğumdan sonra yüzümde yanak bölgemde lekeler kaldı ne önerirsiniz bana ?? lütfen cevap yazın kendimi bu lekelerle cok kötü hissediyorum.....

bende vardı aynı sorunlar bayağı geniş lekelerim vardı.. eylülün başında eczanelerdeki güzellik uzmanına gösterdim oda bana bir krem ve temizleme köpüğü verdi. gerçekten lekelerim çok hafifledi.. istersen isimlerini vereyim..

gunaydin herkese..... cok gergin ve uzgunum... aras akut bronsit olmus... cuma doktora gittik filmini istediler cektirdik... sonuc akut bronsit cikti.. cumartesi hastaneye gittik, arasin burnundan ince bir hortum ile girilip bogazina kadar temizledilr... cani cokk yandi o sahneyi hayatim boyunca unutamam heralde allah bidaha ne arasa ne kimsenin cocuguna yasatmasin... cok agladi ama neyseki bir kereligine yaptilar bidaha yapmicaklarmis....ilac antibiyotik oksuruk surubu vs vermedi dr.... komprosor nebulizator makinasi ile maskeyle solumayla cigerlere direk tedavi yapiyoruz sabah ve aksam 15 er dakika.... bu persembe turkiyeye gidiyorum insalah duzelir bir an once...cunku donmek zorundayim oturum iznimin suresi bitti....
ama aras cok iyi gorunuyo yemesi icmesi uykusu oynamsi hersey yolunda bu dsa enteresan tabi... yada boylemi olur bilemiyorum.... her neyse gelismeleri yazarim tekrar

öznur çookk geçmiş olsun
ne kadar zor anlar yaşamışsın. neyse ki bir seferlikmiş
umarım buraya gelmeden tam olarak iyileşmiş olur
maskeli tedavi dediğin buhar mı acaba
geçen yıl eda da hasta olmuştu. bronşite çevirmemişti ama yine de buhar vermişlerdi.
buhardan sonra kısa sürede düzeldi. aras da düzelir hiç merak etme. bak şimdiden yemesi uykusu herşeyi düzelmiş bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…