Hüsniyecim teşekkür ederim canım, mıknatıslı yazı tahtasına bi bakiim diğerlerinden var, bebek arabası hariç tabi:)) Seni anlıyorum güzelim evden ben de çok nadir girebiliyorum, okulda da başka derslere girdiğimden bilgisayar başına çok sık oturamıyorum...
Vakit buldukça forumu birazcık okuyup çıkıveriyorum:)) evet o misafirlerden biri benim:))
ben cikiyorum kizlar.... Hazirlanmam gerek yarim saate kadar cikacam evden... Arasi doktora goturuyorum ltf dua edin iyi seyler soylesin doktor
Hüsniyecim teşekkür ederim canım, mıknatıslı yazı tahtasına bi bakiim diğerlerinden var, bebek arabası hariç tabi:)) Seni anlıyorum güzelim evden ben de çok nadir girebiliyorum, okulda da başka derslere girdiğimden bilgisayar başına çok sık oturamıyorum...
Vakit buldukça forumu birazcık okuyup çıkıveriyorum:)) evet o misafirlerden biri benim:))
ben cikiyorum kizlar.... hazirlanmam gerek yarim saate kadar cikacam evden... arasi doktora goturuyorum ltf dua edin iyi seyler soylesin doktor
kızlar haftaya misafirim gelicek ben derindondurucuya bişiler yapıp atmak istiyorum varmı deneyip memnun kaldığınız tarifler ???? börek çörek kurabiye vs :)
ben genelde fazla yaptığım sigara böreği ve poğaçaları atıyorum.. onun dışında o kadar maharetli değilim malesef..kızlar haftaya misafirim gelicek ben derindondurucuya bişiler yapıp atmak istiyorum varmı deneyip memnun kaldığınız tarifler ???? börek çörek kurabiye vs :)
kızlar haftaya misafirim gelicek ben derindondurucuya bişiler yapıp atmak istiyorum varmı deneyip memnun kaldığınız tarifler ???? börek çörek kurabiye vs :)
kızlar selam öncelikle
hiç vaktim yok yazmaya ama zeynebin yazısını görünce cevap yazmadan edemedim
kayınvalidemin yapıp buzluğa koyduğu bi börek var istersen sana onu yazayım
ama çok kabaca yazmış olucam ölçü falan yok
önce havuç rendeleyip, kıyma kavurup içini hazırlıyo
yani havuçlu kıymalı bi iç harcın oluyo
sonra sosu için tereyağı eritiyor, bolca yoğurt, tuz bunları çırpıyorsun
yufka serip bu sostan döküyorsun, tekrar yufka tekrar sos, ve tekrar yufka
toplamda 3 kat yufka olunca sigara böreği gibi kesip, harcını koyup sarıyorsun
buzluğa atıyorsun
istediğinde istediğin kadar çıkarıp üzerine yumurta sürüp fırına veriyorsun
şişip puf puf oluyorlar ve de çok lezzetli oluyor
umarım işine yarar ve umarım anlatabilmişimdir
herkese iyi tatiller kızlar
o zaman hepmizi hemen hemen tanimissindir.... isimleri bildigine gore....hosgeldin aramizaisim sevdami???
bende evde anlık girip çıkıyorum oda Bade hanım calliou izlerken üç cm ekran kalıyo bana ordan göz atıyom ama yazacak pek fırsat bulamıyorum.. bebek arabası olmasada alışveriş sepeti türü şeyler var onlardan alabilrisn.. birde unutmuşum geçen bimden halakalı hacıyatmaz aldık onuda sevdi..
şu misafirlik olayını bitirelim artık sende yaz fırsat buldukça..
QUOTE]
Hüsniyecim önerilerin için teşekkür ederim, Bursaya gitmeyi düşünüyoruz, kısmetse oralardan bakacağım bişeyler...
Aslında ben de sohbetlerinize katılmayı çok istiyorum ama gün içinde nerdeyse hiç vaktim olmuyo, akşam Deniz Efe'den fırsat olmuyor tepemden inmiyo, uyuyunca da çok geç oluyo... vakit buldukça yazmaya çalışıcam bakalım
selam kızlar
öznurcum saniyecim kuzularınıza çok geçmiş olsun allah şifa versin
sevdalina arkadaşım kızım oyuncak konusunda biraz seçici her çoçuk gibi herşeyden önce çok sevdiği bir bebeği var o olmadan oyun oynamaz ama onun dışında iki sepet dolusu oyncağının yüzüne bile bakmıyo artık okuduğum kitapta çoçukların tasarımcının gözündne yapımış oyuncaklarla değil kendisinin yeni şeyler yapabileceği keşfedebileceği oyuncaklarla oynasın diyo bide çok oyuncak asla iyi bişi deilmiş ben oyüzden çoğunu kaldırdım az bişi bıraktım . örnek olarak tahta kaşıklar plastik kaplar tuvalet kağıdığın rulosu vs bu tarz kendi kedine oyun yapabilecği şeylerle oynasın kuzun :) tabi birde legolar :)
arkadaşlar merhabalar benim birsorum olcaktı doğumdan sonra yüzümde yanak bölgemde lekeler kaldı ne önerirsiniz bana ?? lütfen cevap yazın kendimi bu lekelerle cok kötü hissediyorum.....
bende evde anlık girip çıkıyorum oda Bade hanım calliou izlerken üç cm ekran kalıyo bana ordan göz atıyom ama yazacak pek fırsat bulamıyorum.. bebek arabası olmasada alışveriş sepeti türü şeyler var onlardan alabilrisn.. birde unutmuşum geçen bimden halakalı hacıyatmaz aldık onuda sevdi..
şu misafirlik olayını bitirelim artık sende yaz fırsat buldukça..
QUOTE]
Hüsniyecim önerilerin için teşekkür ederim, Bursaya gitmeyi düşünüyoruz, kısmetse oralardan bakacağım bişeyler...
Aslında ben de sohbetlerinize katılmayı çok istiyorum ama gün içinde nerdeyse hiç vaktim olmuyo, akşam Deniz Efe'den fırsat olmuyor tepemden inmiyo, uyuyunca da çok geç oluyo... vakit buldukça yazmaya çalışıcam bakalım
anlıyorum canım bu danalar büyüdükçe rahat edecez sandık ama tam tersi oldu şimdi hiçbirşeye vakit bulamıyoruz ama her fırsatta yaz..bol bolda gezin Bursada eminim güzel şeyler bulacağına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?