gunaydin herkese..... Cok gergin ve uzgunum... Aras akut bronsit olmus... Cuma doktora gittik filmini istediler cektirdik... Sonuc akut bronsit cikti.. Cumartesi hastaneye gittik, arasin burnundan ince bir hortum ile girilip bogazina kadar temizledilr... Cani cokk yandi o sahneyi hayatim boyunca unutamam heralde allah bidaha ne arasa ne kimsenin cocuguna yasatmasin... Cok agladi ama neyseki bir kereligine yaptilar bidaha yapmicaklarmis....ilac antibiyotik oksuruk surubu vs vermedi dr.... Komprosor nebulizator makinasi ile maskeyle solumayla cigerlere direk tedavi yapiyoruz sabah ve aksam 15 er dakika.... Bu persembe turkiyeye gidiyorum insalah duzelir bir an once...cunku donmek zorundayim oturum iznimin suresi bitti....
Ama aras cok iyi gorunuyo yemesi icmesi uykusu oynamsi hersey yolunda bu dsa enteresan tabi... Yada boylemi olur bilemiyorum.... Her neyse gelismeleri yazarim tekrar
öznur çookk geçmiş olsun
ne kadar zor anlar yaşamışsın. neyse ki bir seferlikmiş
umarım buraya gelmeden tam olarak iyileşmiş olur
maskeli tedavi dediğin buhar mı acaba
geçen yıl eda da hasta olmuştu. bronşite çevirmemişti ama yine de buhar vermişlerdi.
buhardan sonra kısa sürede düzeldi. aras da düzelir hiç merak etme. bak şimdiden yemesi uykusu herşeyi düzelmiş bile.
evet canim buhar ama iceriginde yine 3 cesit ilac karisimi var....siz kac gun devam etmistiniz..? bize 1 hafta dediler...dedigin gibii herseyi nerdeyse duzeldi ama bronsit devam ediyo insalah kisa surede atlatiriz
aylincim saol canim tesekkur edriz....
öznurcum çok geçmiş olsun kuzuna inşallah bir an önce iyileşir kuzun
çok geçmiş olsun öznurcum..allah daha beterinden saklasın
öznurcum çok çok geçmiş olsun. gerçekten onların hasta olduklarını görmek böyle şeyler yaşamak çok yıpratıyor insanı. ALlah bi daha yaşatmasın.
çok sıkıcı bir gün ya. oğlumu bırakp işe gelmek çok koyuyor
çok çok geçmiş olsun öznurcum allah daha beterinden saklasın inşallah..daha büyüdükçe minikler neler görücez kimbilir..
hafta sonu eşim ankaraya geçti.. bu sabahta hastaneye yattı şimdi tahlillerini yapıyorlarmış bir sıkıntı çıkmazsa yarın ameliyata girecek..off offf
cok saol husniyecim.... dogru soyluyosun daha neler gorecez kimbilir ama allah daha kotusunden saklasin...
esinede cok cok gecmis olsun canim....insalah sizde biran once atlatirsiniz.....
bu arada bende carsamba gunu turkiyeye gidiyorum.... iki ayagim bir pabuca girmis durumda bavul hazirlicam.... persembeye mersindeki doktorumuzdan randevu aldik.... simdi o gordugunde insalah tedavi yontemini degistirmez cunku bu tip durumlar beni cok daha geriyor....
her doktor ayni tedavi yontemini uygulamiyor.... halbuki burda kalabilseydik 1 hafta daha en azindan cocugu daha iyi eder giderdik....
hüsniye şimdiden geçmiş olsun canım. izin mi alamadın ya zor olacak sizin için böyle gerçekten.
gunaydin kizlar.... aylincim gunaydin, arasta cok zayifladi, inanmicaksin ama suanda 8 kilo 400 gr... cok ama cok uzucu bir suru dis cikariyo ee bide bu hastalik gelince eridii cocuk... simdi hastaligi gecicnce sanirim bizide kilo takibine alirlar.... seni cok iyi anlayabiliyorum... ama bak duru yemiyo diyee en azindan biliyosun nedenini.... Aras cook ama cok guzel yiyo her sabah yumurtasini asla aksatmaz ardindan peynir sutu oglen corbasi koftesi vs.... hastayken bile cok ama cok guzel yiyo ama cocuk kilo almiyoo..... ne diyim yaa sinir bozucu isler....
kizlar ben yarin sabah ucuyorum dua edin bana ya, cok stres yapiyorum insalah aras uslu durur kiiii hic sanmiyorum... yarin bukres ist ist adana ucuyoruz... vee 3 saat kadar ist havaalaninda beklicem((
bir sure 1 hafta kadar yani aranizda olamiyabilirim hepinizi cok opuyorum iyi bakin kuzucuklara ve kendinize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?