2009 Eylül Anneleri

canımm benimm çook geçmiş olsun ALLAH birdaha yaşatmasın .....

Son düzenleme:

evet canim buhar ama iceriginde yine 3 cesit ilac karisimi var....siz kac gun devam etmistiniz..? bize 1 hafta dediler...dedigin gibii herseyi nerdeyse duzeldi ama bronsit devam ediyo insalah kisa surede atlatiriz
aylincim saol canim tesekkur edriz....

biz hastaneye gittiğimizde buhar vermişleridi
toplamda 3 kez gittik
her gitmemizde 10ar dakikalık 3 seansta verdiler

öznurcum çok çok geçmiş olsun. gerçekten onların hasta olduklarını görmek böyle şeyler yaşamak çok yıpratıyor insanı. ALlah bi daha yaşatmasın.
çok sıkıcı bir gün ya. oğlumu bırakp işe gelmek çok koyuyor

çok çok geçmiş olsun öznurcum allah daha beterinden saklasın inşallah..daha büyüdükçe minikler neler görücez kimbilir..
hafta sonu eşim ankaraya geçti.. bu sabahta hastaneye yattı şimdi tahlillerini yapıyorlarmış bir sıkıntı çıkmazsa yarın ameliyata girecek..off offf

cok saol baharcim allah hic birimizin cocuna yasatmasin....ama simdi artik ben panik atak olurum kesin, cocuk hasta olacak diyee.... eskiden rahattim aras dogdugundan beri hiic ama hic haslalanmadi... neyse insalah kisa surede atlatir yavrucak

cok saol husniyecim.... dogru soyluyosun daha neler gorecez kimbilir ama allah daha kotusunden saklasin...
esinede cok cok gecmis olsun canim....insalah sizde biran once atlatirsiniz.....
bu arada bende carsamba gunu turkiyeye gidiyorum.... iki ayagim bir pabuca girmis durumda bavul hazirlicam.... persembeye mersindeki doktorumuzdan randevu aldik.... simdi o gordugunde insalah tedavi yontemini degistirmez cunku bu tip durumlar beni cok daha geriyor....
her doktor ayni tedavi yontemini uygulamiyor.... halbuki burda kalabilseydik 1 hafta daha en azindan cocugu daha iyi eder giderdik....

sağol canım inşallah kolay atlatır , yanında olamıyorum içim içimi yiyor şuan yarın ne halde olurum kimbilir..
eve tadavi bitene kadar kalabilseydin iyi olurdu ama daha üç gün var inşallah iyice toplar kendini.. olmazsa burdaki dr anlatırsın nasıl tedavi gördüğünü ona göre devam ederler ama dediğin gibi dr bir dediği diğerini tutmuyo malesef

hüsniye şimdiden geçmiş olsun canım. izin mi alamadın ya zor olacak sizin için böyle gerçekten.

izin almak büyük problem ama eşimin yeğeni su çiçeği çıkardığı için gidemedik.. Badeyide burda bırakıp ben gitmeye cesaret edemedim.. bilmiyorum keşke yakınlarda bir yerde ameliyat olsaydı .. keşke bu şehirde güveniliri bir hastane olsaydı

günaydınn kızlar....
duruyu doktora götürdüm zayıf olduğu için kilo takibine başlamış bulunmaktayız...haydi hayırlısı diyorum inşallah bi faydasını görürüz bir anne için en üzücü şey bu yemek konusu ........

gunaydin kizlar.... aylincim gunaydin, arasta cok zayifladi, inanmicaksin ama suanda 8 kilo 400 gr... cok ama cok uzucu bir suru dis cikariyo ee bide bu hastalik gelince eridii cocuk... simdi hastaligi gecicnce sanirim bizide kilo takibine alirlar.... seni cok iyi anlayabiliyorum... ama bak duru yemiyo diyee en azindan biliyosun nedenini.... Aras cook ama cok guzel yiyo her sabah yumurtasini asla aksatmaz ardindan peynir sutu oglen corbasi koftesi vs.... hastayken bile cok ama cok guzel yiyo ama cocuk kilo almiyoo..... ne diyim yaa sinir bozucu isler....

kizlar ben yarin sabah ucuyorum dua edin bana ya, cok stres yapiyorum insalah aras uslu durur kiiii hic sanmiyorum... yarin bukres ist ist adana ucuyoruz... vee 3 saat kadar ist havaalaninda beklicem((

bir sure 1 hafta kadar yani aranizda olamiyabilirim hepinizi cok opuyorum iyi bakin kuzucuklara ve kendinize....

iyi yolculuklar canım..
rahat geçer inşallah..
yanına çubuk kraker falan al..oyalanır onunla..
bir de taşınabilir dvd player çok iş görüyor

küçük doğdular diyemi böyle ne ama bence yapıları böyle analarına mı benzemişler.....
canımm sana hayırlı yolculuklar diliyorum inşallah güzel vakit geçirirsin ailenle bol bol özlem giderirsin hoşçakal kendine ve arasa iyi bak..

günaydınlar...
öznurcum iyi yolculuklar şimdiden canım.
aylin yemeyen çocuk gerçekten çok zor. ali efe nin beni zorladığı tek konu diyebilirim. nasıl atlatırız atlatırmıyız onu da bilmiyorum ama şu 2-3 haftadır benim psikolojimi bozdu resmen. evet diş çıkartıyor boya gidiyor vs tamam da bu çocuk hiçbir zaman şöyle adam akıllı yemek yemedi ki umutlanıyım. ctesi günü işe gelmem gerekti. aradım evi kahvaltı bile yapmamış resmen hüngür hüngür ağladım ya milletin içinde. ooof of.
bu arada oğlum artık anne kelimesini gayet düzgün söylüyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…