günaydınlar...
öznurcum iyi yolculuklar şimdiden canım.
aylin yemeyen çocuk gerçekten çok zor. ali efe nin beni zorladığı tek konu diyebilirim. nasıl atlatırız atlatırmıyız onu da bilmiyorum ama şu 2-3 haftadır benim psikolojimi bozdu resmen. evet diş çıkartıyor boya gidiyor vs tamam da bu çocuk hiçbir zaman şöyle adam akıllı yemek yemedi ki umutlanıyım. ctesi günü işe gelmem gerekti. aradım evi kahvaltı bile yapmamış resmen hüngür hüngür ağladım ya milletin içinde. ooof of.
bu arada oğlum artık anne kelimesini gayet düzgün söylüyor. :)
selam demet.. aynı sorun bu aralar hepimizde var.. dertliyiz çok.. ben portakal suyunu kahvaltısından sonra veriyodum aç karınına midesini yakmasın diye.. bundan sonra önce vereyim bir iki yudum..
bizde vitamin kullanmıyoruz dr gerek görmüyo.. herşeyin fazlası gibi bunların fazlası zarar.. amcamın kızının bebekliğinde fazla vitamin desteği aldığı için bağ dokusu tam gelişememiş zaten.. dikkat etmek lazım
tesekkur ederim arkadaslar.... umarim sakin bi yolculuk geciririz.... evet Reyhancim tasinilabilir dvd iyi oluyoda son yolculugumda pek ise yaramadibu kez almicam yanima zaten bi kolumda arasin cantasi bebek arabasi olacak ne kadar az esyam olursa yanimda okadar iyi olur....bide yeni bi oyuncak falan almayi dusunuyorum, ucakta aglarsa verririm eline bon bon kraker falan alirim dedigin gibi...
Baharcim tebrik ederim seniii.... ne guzel anne diyomus..... nasil bir duyguuu????? aras mama dan baska bise demiyor ama iki gundur esimin adi levent.... ona sesleniyor leeeeee diyoo:44:
aylin bizim kilomuz önde gidiyordu ancak şuan bilmiyorum kaç kilo olduğunu. baya vermiş belli oluyor kucağa alınca falan zaten.
öznurcum benim öz annemle yaşama fırsatım olmadı hiç.anne kelimesini doya doya kullanamadım hiç. o nedenle çok farklı bir değere sahip onun bana anne demesi. sevincimden her defasında gözlerim doluyo. süper bir duygu.
selam kızlar nasılsınız
aylin duru kaç kg
bahar canım benim daha neler dicek annesi oğlun sana öpüp koklıcak sarılcak
öznur inşallah aras seni üzmez yolda canım hayırlı yolculuklar
kızlar senada hastaydı kaç gündür yemiyordu ama allaha şükür yemeye başladı artık kızım
selam kızlar.. eşim ameliyat girdi çıktı çok şükür .. şimdi iyiymiş
selammm kizlar
nasilsiniz
hasta bebislere gecmis olsunnnnn
uykusuzluk +istahsizlik = ERDENAY
cok yorgunum buaralar yaaaaaaaa
cocuk yemiyor diye dr gittim dedigi su iciyorsa korkmayin yemeden yasar susuz yasayamaz
4 yasina kadar vitamin ve ekvitamijn yaglari veremeyiz dedi cok zararliymis yemekden once 2yudum portakal suyu icir istahi acilir dedi
2 kasik yiyen cocuk 5 kasik yiyor okadar ama yinede azzzzzzzz
bu arada bebisleri kaka yapamayan varsa ac karna portakal suyu icirin cok guzel rahatliyo bebeler
selam demet.. aynı sorun bu aralar hepimizde var.. dertliyiz çok.. ben portakal suyunu kahvaltısından sonra veriyodum aç karınına midesini yakmasın diye.. bundan sonra önce vereyim bir iki yudum..
bizde vitamin kullanmıyoruz dr gerek görmüyo.. herşeyin fazlası gibi bunların fazlası zarar.. amcamın kızının bebekliğinde fazla vitamin desteği aldığı için bağ dokusu tam gelişememiş zaten.. dikkat etmek lazım
selam canim
zaten gecis donemlerindeler bebisler uyku duzenleri yemeleri degise bilirmisde ama cabuk duzelsin yaaaaaa bazen erdenay oglen uyku uyumuyorr
normalde bizim bebelerin 11-14saat uyumasi gerekiyormss
buarada esinede cok gecmis olsun canimmmmm
benim oglan hala uyanmadi 0000da uyudu 6da kalkti 8de tekrar uyudu o 2 saat fulll agladiiiiiiii
offffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaa
simdide kahvalti stressi basti cocuk bisi yemikiiiiiiiiii
buarada ogunleri artik 3 yapiyoruz biliyorsunuz demi kizlarr
buyuk insanlar gibi olmaliymislarrrrr(buradakilere gore)
emzirmeyi kesenler varmi yaaaaaa yardim erdenay gece yapisiyo birakmiyorrrr
aylin canım sena 14.08 doğumlu 2.710 doğdu 2.50 hastaneden çıktık şimdi 9.860 ben cuma günü dr sordum zayıf mı diye yok normal dedi ama yine de çok topaç gibi deği ısırmalık değil ama gücü yerinde
aylin canım Sena 14.08 doğumlu 2.710 doğdu 2.50 hastaneden çıktık şimdi 9.860 ben cuma günü dr sordum zayıf mı diye yok normal dedi ama yine de çok topaç gibi deği ısırmalık değil ama gücü yerinde
aylin bizim kilomuz önde gidiyordu ancak şuan bilmiyorum kaç kilo olduğunu. baya vermiş belli oluyor kucağa alınca falan zaten.
öznurcum benim öz annemle yaşama fırsatım olmadı hiç.anne kelimesini doya doya kullanamadım hiç. o nedenle çok farklı bir değere sahip onun bana anne demesi. sevincimden her defasında gözlerim doluyo. süper bir duygu.
masallah canim senaya
7.300kg almis dogdugundan beri erdenay 4.500kg dogdu
hastaneden3.970 cikdi(3hafta hastanede kaldi)
durunun annesi adini bilmiyorummmmmmmm
dr nedediyse sen oyle yap seker
her yerin duzeni farkli
selam hanımlar aklıma geldikçe cevaplıyorum emzirmeyi kesmedim kesmeyi düşünmüyorum rahatsızlandığında en büuük kurtarıcımız çünkü en azından emiyo diyip yüreğimiz ferahlıyo 3 öğün ywediriyorum + arada puding bisküvi falan ara öğün oluyo boyları uzuyo bize ondan zayıflıyolarmış gib geliyo bence birde artık kiloya takılmayı bırakalım tosuncuklarda var çıtı pıtı fit bebeklerde ne yapalım zorla olmuyo geçmiş olsun bu arada eşi ameliyat olan arkadaşa biz atlattık darısı başına erkek hastalığı zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?