2009 Eylül Anneleri

evet canımm ALLAH sabır versin bize inşallah düzelirler.......
seninkinin kilosu kaç peki???

tesekkur ederim arkadaslar.... umarim sakin bi yolculuk geciririz.... evet Reyhancim tasinilabilir dvd iyi oluyoda son yolculugumda pek ise yaramadi bu kez almicam yanima zaten bi kolumda arasin cantasi bebek arabasi olacak ne kadar az esyam olursa yanimda okadar iyi olur....bide yeni bi oyuncak falan almayi dusunuyorum, ucakta aglarsa verririm eline bon bon kraker falan alirim dedigin gibi...

Baharcim tebrik ederim seniii.... ne guzel anne diyomus..... nasil bir duyguuu????? aras mama dan baska bise demiyor ama iki gundur esimin adi levent.... ona sesleniyor leeeeee diyoo:44:

aylin bizim kilomuz önde gidiyordu ancak şuan bilmiyorum kaç kilo olduğunu. baya vermiş belli oluyor kucağa alınca falan zaten.
öznurcum benim öz annemle yaşama fırsatım olmadı hiç.anne kelimesini doya doya kullanamadım hiç. o nedenle çok farklı bir değere sahip onun bana anne demesi. sevincimden her defasında gözlerim doluyo. süper bir duygu.

selam kızlar nasılsınız

aylin duru kaç kg
bahar canım benim daha neler dicek annesi oğlun sana öpüp koklıcak sarılcak
öznur inşallah aras seni üzmez yolda canım hayırlı yolculuklar

kızlar senada hastaydı kaç gündür yemiyordu ama allaha şükür yemeye başladı artık kızım

saniyecim yemeğe gitmiştim yeni gördüm mesajını. geçmiş olsun senaya. ne güzel iştahı geri gelmiş maşallah. ah ben de o şapır şupur yediği günleri görsem bi.

selammm kizlar
nasilsiniz
hasta bebislere gecmis olsunnnnn
uykusuzluk +istahsizlik = ERDENAY
cok yorgunum buaralar yaaaaaaaa
cocuk yemiyor diye dr gittim dedigi su iciyorsa korkmayin yemeden yasar susuz yasayamaz
4 yasina kadar vitamin ve ekvitamijn yaglari veremeyiz dedi cok zararliymis yemekden once 2yudum portakal suyu icir istahi acilir dedi
2 kasik yiyen cocuk 5 kasik yiyor okadar ama yinede azzzzzzzz
bu arada bebisleri kaka yapamayan varsa ac karna portakal suyu icirin cok guzel rahatliyo bebeler

selam demet.. aynı sorun bu aralar hepimizde var.. dertliyiz çok.. ben portakal suyunu kahvaltısından sonra veriyodum aç karınına midesini yakmasın diye.. bundan sonra önce vereyim bir iki yudum..
bizde vitamin kullanmıyoruz dr gerek görmüyo.. herşeyin fazlası gibi bunların fazlası zarar.. amcamın kızının bebekliğinde fazla vitamin desteği aldığı için bağ dokusu tam gelişememiş zaten.. dikkat etmek lazım

selam canim
zaten gecis donemlerindeler bebisler uyku duzenleri yemeleri degise bilirmisde ama cabuk duzelsin yaaaaaa bazen erdenay oglen uyku uyumuyorr
normalde bizim bebelerin 11-14saat uyumasi gerekiyormss
buarada esinede cok gecmis olsun canimmmmm
benim oglan hala uyanmadi 0000da uyudu 6da kalkti 8de tekrar uyudu o 2 saat fulll agladiiiiiiii
offffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaa
simdide kahvalti stressi basti cocuk bisi yemikiiiiiiiiii
buarada ogunleri artik 3 yapiyoruz biliyorsunuz demi kizlarr
buyuk insanlar gibi olmaliymislarrrrr(buradakilere gore)
emzirmeyi kesenler varmi yaaaaaa yardim erdenay gece yapisiyo birakmiyorrrr

demet hüsniyenin dediği gibi aynı sıkıntıları yaşıyoruz işte.
vitamin ben veriyorum günde 1 tatlı kaşığı iştah açar umudu ile. bir de dediğim gibi hiçbir zaman tam anlamıyla yemek yemediğinden vitaminleri yeterince alamamasından korkuyorum. portakal suyunu ben de deniyim bakalım.

amannn benim kide levent.......

annen vefat mı etti canımm yoksa anne baba ayrımı ???

8 700 kg canımm

selam kızlar.. eşim ameliyat girdi çıktı çok şükür .. şimdi iyiymiş

çoook geçmiş olsun canımm ALLAH şifa versin.......

HIMMM ŞİMDİDE PORTAKAL SUYU İÇİRELİM BAKALIM ......

VİTAMİN VERSEN Bİ DERT VERMESEN Bİ DERT...

BİZE ARAÖĞÜNLERLE BİRLİKTE 5 ÖĞÜN VERİN DEDİ DOKTOR .......YANLIŞMIYIZ YOKSA....:26:

aylin canım Sena 14.08 doğumlu 2.710 doğdu 2.50 hastaneden çıktık şimdi 9.860 ben cuma günü dr sordum zayıf mı diye yok normal dedi ama yine de çok topaç gibi deği ısırmalık değil ama gücü yerinde

iyiymiş canımm maşallah....bizimki 9.00 olsa onada şükür etcem ama yok neyse aman yaa takmıcam diyorum yinede yapamıyorum yememesi beni üzüyor açıkcası......

selam hanımlar aklıma geldikçe cevaplıyorum emzirmeyi kesmedim kesmeyi düşünmüyorum rahatsızlandığında en büuük kurtarıcımız çünkü en azından emiyo diyip yüreğimiz ferahlıyo 3 öğün ywediriyorum + arada puding bisküvi falan ara öğün oluyo boyları uzuyo bize ondan zayıflıyolarmış gib geliyo bence birde artık kiloya takılmayı bırakalım tosuncuklarda var çıtı pıtı fit bebeklerde ne yapalım zorla olmuyo geçmiş olsun bu arada eşi ameliyat olan arkadaşa biz atlattık darısı başına erkek hastalığı zor

masallah canim senaya
7.300kg almis dogdugundan beri erdenay 4.500kg dogdu
hastaneden3.970 cikdi(3hafta hastanede kaldi)
durunun annesi adini bilmiyorummmmmmmm
dr nedediyse sen oyle yap seker
her yerin duzeni farkli

cantalirimi toparladim ama herseyi karman corman koydum artik gidince acar duzenlerim...
baharcim anca yazabiliyorum....senin annenle yasama sansin olmamis insalah ali efe bir omur seninlee yasar....hepp annee annnee anneee der....

masallah canim senaya
7.300kg almis dogdugundan beri erdenay 4.500kg dogdu
hastaneden3.970 cikdi(3hafta hastanede kaldi)
durunun annesi adini bilmiyorummmmmmmm
dr nedediyse sen oyle yap seker
her yerin duzeni farkli

kızz benim aylin20 kullanıcı adımı değiştirdim...ne bilim bende yeni doktor ya nasıl yapsam dinlesemmi dinlemessem mi???

kesinlikle canım sana katılıyorum senada hala emiyor süper hastayken eşime dedim iyiki emiyor bazen beni sıksada her yerde anne meme diye bağırıyor birde sürekli gömlek giyidiğim için yakamdan elini sokuyor serviste rezilliğimi düşünün artık ama o emsin yeterki herşeye değer kuzum benim

1. DURU57
2. carpaccio+
3. sad+
4. FESLEGEN79
5. aslıcım
6. egemenadil
7. 5848BL
8. baharcikk
WAAAW BU NE YOĞUNLUK........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…