2009 Eylül Anneleri

cantalirimi toparladim ama herseyi karman corman koydum artik gidince acar duzenlerim...
baharcim anca yazabiliyorum....senin annenle yasama sansin olmamis insalah ali efe bir omur seninlee yasar....hepp annee annnee anneee der....

ancak yazabiliyorum canım çok saol iyi dileklerin için. ALlah evlatlarımızı bize bağışlasın.
ben de izin kullanmak istiyordum en azından 1 hafta oğlumun yanında kalıyım belki beraber atlatırız bu sıkıtıları diye ama işler inanılmaz yoğun bırakıp gidemiyorum

Bugün epilasyon günüm erken çıkıyorum artık yarın görüşürüz .......öznurcumm sanada tekrar hayırlı yolculuklar .....öpüyorum

günaydın kızlar

aylin canım sen emzirmiyormusun epilasyon zararı yokmu bende gitmek istiyorumda

mothercarede her ayın 15'de indirim vardı kesin dimi kasada mı indirim yapıyorlar birde her şubede geçerlimi aydınlatırmısınız beni hafta sonuna geliyorya senaya çıtçıtlı badi falan alıcam

slm arkadaşlar
öznurcum çok geçmiş olsun canım arasa şuan yoldasındır ama hayırlı yolculuklar dilerim güzel bi tatil geçirmen dileğiyle
hüsniyecim çok geçmiş olsun bir an önce eşine kavuşursun inş. iyi oldugunu kendi gözünle görürsün.....
diş çıkaran hasta olan bebişlere kolaylıklar diliyorum

hayır canımm ben emzirmiyorum epilasyona 1 yıl önce başladım ama emziriken başlamıştım hiç bir sakıncası yokmuş doktoruma danışmıştım hamileyken zararlıymış......

ooo kızlar maşallah bu ne muhabbet almış başını gitmiş..oku oku bitiremedim valla..
neyse umarım herkes iyidir.. gülcanım sağolasın canım bu durumda ayrı olmak zormuş gerçekten..10 gün sonra dr kontrol yazmış.. en erkan 10 gün sonra gelecek sanırım..
bu arada Bade babası gittiğinden beri iyice sapıttı hem huysuz oldu hemde yemeyi iyiden iyiye kesti..ababasını özlüyo olabilir mi kızlar?
dün kavhaltı yaptı bir parça ondan sonra bütün gün hiçbirşey yemedi..bu sabah demetin yazdığı gibi portakal suyunu denedim.. sanırım ondan mı yoksa iyice açıktı diyemi güzel kahvaltı yaptı. uyandıktan üç saat sonra yaptı ama önemli olan yapması..

canım çok geçmiş olsun bu cadılar babalarına daha düşkünler sezgileri güçlü oluyor kuzuların
aman yesin onlar canım yeterki

sorma kızz topik çoook sessizleşti......:26:ALLAH kavuştursun diyelim 10 gün gelir geçer bir daha ayrılmayın inşallah.....

saniyecim normalde her ayın 15nde belirli ürünlerde indirim oluyo ama şu sıralar zaten mothercare %50 İNDİRİMi var çıtçttlı badilerde indirim oranı %30 galiba yanlış bilmiyosam :)

kızlar aranızda tuvalet eğitimine başlayan varmı ?? yablış hatırlamıyosam demetçim sen başlıcaktın ne dururmdasınız ??

kızlar aranızda tuvalet eğitimine başlayan varmı ?? yablış hatırlamıyosam demetçim sen başlıcaktın ne dururmdasınız ??
slm canım tuvalet eğitimine başlamayı düşünüyormusun.bana sorarsan daha erken 18.ay diyor uzmanlar kas gelişimi açısındanda çevremde genelde 2-2,5 yaş arası rahat öğreniyor çocuklar.

canım aslnda bende yaza düşünüyodum ama gökşen kendi söylemeye başladı başarılı oluncada bende devamını getirmek istiyorum gerçi gün içinde kaçırıyoruz sürekli ama en azından kakası filan gelince söylüyo bende merak ediyorum tam anlamıyla nasıl alıştırırım normalde bir çoçuğun merdiven inip çıkabimesi lazım kendi başına yuvalet eğitimi için

gunaydinnnnnnn kizzzzlarrrrrrrrrrr
nasilsiniz
husniyecimbade etkilenmisdir canim babasinin yoklugundan
yemek konusuna gelince 2 yasa kadar gecis donemleri varmis 1 ogunu tam digerlerini cok az yaparlarmis.2yasdan sonrada inatcilik donemleri varmisssss offffffffff donemler bitmez yaniiii
zeynepewet hayatim baslamayi dusunuyorum cunku erdenay yaparkan soyluyor ve altinin kirli durmasini istemiyor almanca cikar diyor merdiven bizimki cikiyor ve her basamakda blavo deyip el cirpiyorrrrrrr
sali gunu yemek konusu icin erdenayi pedegoga goturcem
dediklerini sizlerle paylasirim ama portakal suyu ise bizde yaradi

günaydın canımmm bende yaza doğru başlamayı düşünüyorum tuvalete alıştırmayı.....
Portakal suyunu denemeye fırsatım olmadı ama aklımda denicem....
Pedagog faydası olursa bilgilendirde bizde götürelim deli ediyor beni yemek konusunda..

yazarim hayatim ama hepimizde var galiba istahsizlikkkk
buda gecer insallah yaaaaaa hos ben hic erdenayin tabagini bosalttigini gormedim ama neyseeeeeeeee
pasa uyansin kahvaltisini yaptircammm
sizler neler veriyorsunuz
ben bulamaci birakali cok oldu daha dogrusu erdenay bey birakdi
uyku sayisini 1 dusurdu gunduz 2 kez uyumuyor yaklasik 9aylikdan beri$
bizde boyleeeeeeeeeee
offffffffffff neden kimse gelmiyorrrrrrrrrr
ayseeeeeeee,meryemmmmm,baharrrr,ozgelerrrrr,gamzeee,tugba,gulay,tuba,ayfer,zeynep,filiz,ebrular,sumeyye,nihaller,ece,oznur,yasemin,gulcan ve aklima gelmeyen diger kizlar sizleri cokk ozledim yaaaa eskiden ne kadar guzeldiiiiiiiiiiiiiii

waaaw henüz tanışmadığım ne kadar çook annecik varmış.....
Bende bırakmıştım bulamacı ama doktor yeniden başlattı 2 yaşından sonra ayrı ayrı kahvaltı verirsin dedi.....
Peynir,zeytin ezmesi yumurta sarısı,dövülmüş ceviz,tereyağı,pekmez reçel,bisküvi ve devam maması..katıp yapıyorum bulamacı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…