2009 Eylül Anneleri

sağol gülcanım evet hakketen zor evimizin direği olmadan olmuyo.. özledik kızımla saylı gün çabuk geçer inşallah..
zeynep ne hamaratsın yaa.. gökşen nasıl izizn veriyo mantı yapmana ben Badeyle bir yumurtayı zor kırıyorum valla.. bu arada çok açımm canım çekti valla.. ama kız kardeşim bende sağolsun oda akşama içli köfte yapacak
erdanay hakketen aşmış olayı.. bende diş fırçası macunu aldım Badeye ama daha başlamadık.. maden elimiz değmişken onada başlayalım

hüsniye hiiiç hamaratlıkla alakası yok derindondurucuya depolamıştım içli köfte filan işim varsa yada yorgunsam hazır oluyo bunlar kredi yemeklerim benim zorda kalmayınca yapmıyorum :)) tazefasulye dolmalık biber filanda var sıkışırsam pişiriyorum hemen :)

bende buzdolabı büyüklüğünde derin dondurucu var doldurunca çoook rahat ediyosun

ne demek alakası yok .. yapmışsın ki derin dondurucuya girmiş.. ben o işleri ancak annem gelince ona yaptırıp attıryom.. yoksa kendi başıma bir kere içli köfte yaptım oda 4 saat fln sürdü..ama bade çok sevdi o yüzden pratik kazanmam lazım iyice..

gökşende bayılı içliköfteye başını ben yiyorum gerisini o :)

bende bayiliyorum icli kofteye yaaaaaaaaa
kizlar belki bende sizi gibi gec baslardim ama her ay pedegogarehberlik anne baba danismaya gittigim icin erken basladik
3aylikdan beride dislerini fircaliyorum hos artik kendisi yapiyor herseyi birde wc egitimini tamamlarsak ne alaaaaaaaaaaa wallaaaaaa birde uyutmadan once meutlaka dislerini fircalayin bebislerin veyada fircalattin.

ne güzel demet erdanay hepsini öğrenmiş güzel güzel.. bende başlayayım o zaman..
peki pedagogunuzdan başka nasıl tavsiyeler alıyosun anlatsana biraz

Son düzenleme:
ne güzel demet erdanay hepsini öğrenmiş güzel güzel.. bende başlayayım o zaman..
peki pedagogunuzdan başka nasıl tavsiyeler alıyosun anlatsana biraz

istedigim her konuda aliyorum canim bunlar aileye ozel 3-4 meslekleri oluyor
pedeogog-piskolok-rehber-doktor bunlarin hepsi 1kisi burdakilerin egitimine hayranim yani
bu arada bende yemek olarak
domatesli soganli bulgur pilavi
firinda kabak mucver
brokoli haslama
salata
tursu varrrrrrrrrrrr
ama canim manti cekdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gulcan seker karnibahar salatasini nasil yapiyorsunnnnnnnn

Son düzenleme:
ne güzel demet sanşlısın bol bol faydalan...benimde canım çok çekti gerçekten ve bende merak ettim bu karnıbahar salatası nasıl yapılıyor... gülcan tarifini bekliyoruz...

ama ben turkiyede olmayi tercih ederdim husniyecim
hg baharrrrrrrrr seker aliefenin yemesi nasil oldu
gulcannnnnnnnnnnnnnnnnnnn nirdesin kizzzzzzzzzzzzzzz tarif istiyorum senden yarin icinnnnnnn

kızlar kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım
karnıbaharları parçalara ayırıp haşlıyorum içine bütün havuçta atıyorum süzüp tabaga alıp üzerine haşlanmış havucu dogruyorum kıyılmış dereotu zeytinyaglı limonlu sos ohhh mis yağız bayılıyo aynısını brokolidende yapıyorum görünümü süper oluyo

günaydınlar... demetcim birsüredir okuyorum ama yazma şansı bulamıyorum işler yoğun çok. o yüzden görmedim selamını kusura bakma şekercim.
ali efenin iştahı çok olmasa da düzeldi gibi. en azından yoğurt vs yediriyorum. ama aç olduğundan gece kırk defa uyanıyor süt yapıyorum içiyo ama mızmız.

saniyecim 17 yaşlarını da görelim inş canım.
ay hüsniye de hoşgeldin yazmış dün ya yeni gördüm. walla artık iki kelam da olsa yazmadan çıkmıcam kusura bakma canım.

saniyecim 17 yaşlarını da görelim inş canım.
ay hüsniye de hoşgeldin yazmış dün ya yeni gördüm. walla artık iki kelam da olsa yazmadan çıkmıcam kusura bakma canım.

sağol canım inşallah hepimizin çocukları sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürlü olsunlar

yarın mothercareye gidicem inşallah indirim vardır birde andywawaürünleri çok güzel oluyor kızlar

selam kizlar
baharcim tahmin ettik zaten
canim gece sut verdigin icin gunduzde yemiyor burdakiler 7aylikkken kesiyorlar gece suttunu cunku istahi kapatiyor .
saniyecim ne guzel ne 17 aylar yaslar atlatirsiniz insallahhhhh ya ne kadar cabuk buyuduler masallahhh

kizlar trde wenicede indirimlar varmis oraya gidin baya uygundu fiyatlari reklamlarda duydum tr radyosunda:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…