2009 Eylül Anneleri

saniyecim şimdiden güle güle giyin yeni cicilerinizi.
demetcim ya gece bişi emmezse gündüz de yemiyo doğru dürüst zaten iyice kötüye gitmesin. ben alışveriş olayını bir süre kapattım. herşeyi var fazlası hem gereksiz hem de ekstra masraf yapamıyorum şuara ev borcuna girdiğimiz için. kazaklar, kotlar, badiler herşeyden var şükür bolbol zaten bu havalarda dışarı çıkarttığımda yok. bi de dedemiz bayramda gelirken kotlar almış ama büyük almış bilememiş seneye de kotumuz var :)))

slm kızlar nasılsınız biz ikinci köpek dişide patlattık çok şükür kalanlarda bir anönce çıksın n olur

saniyecim maşallahh senaya koca kız oldu ablamız bizim o bizden tam 40 gün büyüksünüz
mohtercare in ürünleri taş gibi gerçekten andywawa da izmirden küçükken tulumlarını almıştım onlarda kaliteliydi

gülcan canım hayırlı olsun dişiniz

kızlar kaç dişiniz var bizim 16 dişimiz geldi

bahar canım senanın uzun kollu çıt çıtlısı kalmadı bide kreş olunca çok kıyafet gidiyor birde sürekli yıkandığı için kışın kurumasıda zor

güle güle oturun canım allah ödeme kolaylığı versin

baharcım saol canım benım ya bizimde sizden aşagı kalır yanımız kalmadı mızmız dızdız bi yagız
saniyecim maşallah senaya bizim bunun 14dişimiz oldu

saniyecim tabi ki ihtiyaç bitmiyor walla. zaten salatalık gibiler boy atıyorlar sürekli :)saol güzel dileklerin için de canım.
gülcanım bu veletler diş çıkarcak diye sıkmaktan bizim dişler dökülcek bu gidişle ondan korkuyom walla

herkeze merhaba nasılsınız kızlar baya bi süre giremedim eskişehire babamı ziyarete gittik kızımla bugün iş görümesine gidicm dua edin benim için hayırlısı olsun

evinizde hayırlı olsun baharcım taşıncakmısınız hemen

cansucum hayırlısı olsun canım senin için. inş gönlüne göre olur. mart sonu gibi bitecekmiş canım inş. bakalım bahara taşınma görünüyo şuan.
gülcanım 3-5 tanecik kaldı ya çok değil

selam kızlar.. ben geldim...
bahar hayırlı olsun yeni evin güle güle oturun darsısıda bize olsun inşallh.. gerçi bir iki yıl zor görünüyo ama olsun....
cansu inşallah gönlüne göre olur canım..severek çalışacağın bir işin olsun inşallah..
senayada maşallah daha geçen gün 16 aylık olamamışmıydı.. ne çabuk geçiyo aylar farkında bile olmuyoz.. ancak bebişler büyüdüğünde anlıyo insan zamanın nasıl geçtiğini...

bahar cansu güle güle kızlar
hüsniyecim hg cnm zaman çok çabuk geçiyo hele sıpalar olduktan sonra daha bi çabuk geçer oldu sanki ((

facede iyiki varsınız diye yazdı yazdım ama saolsun bi kişi bile yorum atmamış((
burası benim için gerçekten çok özel hamileliğimde ve yagızı büyütürken yanımda sizler vardınız çogu zaman eşim bile yoktu ühhüüü ühhüüü ağlamak istiyorum bıktım artık başka yerlerde yaşamaktan

sende iyiki varsın güzel arkadaşım benim.. evet bir kadının yaşabileceği en güzel mutluğuğu adım adım birlikte yaşadık paylaştık..o yüzden asla yeri dolduramayacak bir parçayız artık..

hüsniyecim saol canım. ALlah nerde varsa kiradan kurtarsın. biz henüz kurtulmuş sayılmayız birkaç ay daha kira ödiciz...
gülcan kıs ben görmedim yaaaaa. dışardaydım gülüm. aşkolsun yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…