2009 Eylül Anneleri

hüsniyecim saol canım. ALlah nerde varsa kiradan kurtarsın. biz henüz kurtulmuş sayılmayız birkaç ay daha kira ödiciz...
gülcan kıs ben görmedim yaaaaa. dışardaydım gülüm. aşkolsun yaaaa.

olsun canım bir kaç ay dediğin çabuk geçer.. siz cesaret edip almışsınız gerisi gelir nasıl olsa..

kızlar herkese slm, sizesorum var benim oğlum poyraz 16 aylık oldu ve 6 dişi var ve 6 aydır başka diş çıkmadı sizinkilerde durum ne bizim gibi olan var mı aramızda , korkmaya başladım ...

kızlar herkese slm, sizesorum var benim oğlum poyraz 16 aylık oldu ve 6 dişi var ve 6 aydır başka diş çıkmadı sizinkilerde durum ne bizim gibi olan var mı aramızda , korkmaya başladım ...

bizim hemen hemen 2-3 ay arayla çıktı ama belli olmaz çocuktan çocuğa değişir sanırım.. yinede çok tedirgin olursan dr sor..

selam hanımlarr kimseler yok ama bakınayım biraz dedim..
baharcım ev aldınız sanırım çok sevindim valla gözün aydın, güle güle oturun inşallah :)
gülcancım ben de arada bi uzun süreler yok olsam da rüyalarım dahil hep buradayım ve sizlerleyim :)
siz de iyi ki varsınız, özellikle yaşadığım yere -yani memleketime- nefretim iyice artmışken daha da bağlanıyorum açıkçası...
abartıyor değilim inan ki, iki insan var güvenebildiğim, onun dışında anlatmakla bitiremem bu şehirdeki dedikoduyu...
yani uzatmadan hepinize kocamaaann teşekkür ediyorum tekrardan :)
ay dün gece Sabiha P.K.'yle ilgili haberi okudum, yorumsuz kalakaldım

diş demeyin kızlar yaaa 5 gün sonra 16. aya gireceğiz hala 4 tane dişimiz var
zaten ilki 10 aylıkken çıktı, diğerleri de 1-2 ay içinde çıktı ama 4'ten başka yok
üstteki 2 tanenin yanındaki dişler kabarık ama belki 3 hafta oldu patlayamadı :)
babamız şu an bile yanımda "neden böyle sence? doktora mı götürsek? sorun mu var?" falan diyor
benim ilk dişim de 13 aylıkken çıkmış gerçi

Son düzenleme:
Günaydınnn...sanada günaydın hüsniyecimm ne güzel bende cuma izinliydim kızıma alıştım 3 günde...ayy bide 3 gün boyunca misafir ağırladım düşünün halimi artık.....

günaydın kızlar. evimiz için iyi dileklerinize teşekkür ederim. yaptık bir delilik bakalım. hiç peşinat yokken tümünü kredi çekip büyük borca girdik ama Allah ev yapana yardım eder.
günlerdir iştahsızlıktan dert yanıyordum ya. dibe vurmuş durumdayız şuanda. tek lokma koymuyor. sütü bile zar zor içiyor oğlum. çok ta mızmız. benden iki saniye ayrılmak istemiyor. sabahları onu bırakıp işe gelmek ölüm gibi. ciddi sıkıntıdayım şu ara o aç açına dolanırken. yüzü çöktü resmen ya. gece uykularımız delik deşik. aç olunca uyuyamıyor tabi. ooof of sabahları erken kalmalarımız devam. ALlah yardımcımız olsun ne diyim.

canımm hayırlısı olsun allah güle güle oturmayı nasip etsin olmayanlara da versin inşallah ...bana bana bana da.....bu arada canım ben duruyu doktora götürdüm bi takım ilaçlar verdi vitaminler destekleyici ...1 hafta oldu az çok bi faydası var zorla da olsa yiyor...sende götürsen ...bu arada istanbuldamı oturuyordun.

aylincim zaten bugün yarın götüreyim diyorum ben de ama doktorumuz daha önceden de diş zamanı olur deyip geçiştirmişti. tanıdık bir eczacı ablamız var o vitamin desteği verdi ama yok yok işte etkilemedi. ağzını dahi açmıyo delircem. bu arada iyi dileklerin için teşekkürler. walla eşime kalsa 3-5 sene daha kiradaydık para biriktirelim diye ben hızlı davrandım birikmeyecek biliyorum çünkü.
ya bi de 2,5 senedir bizimle olan süs balığımız tarumar hakkın rahmetine kavuştu. öyle oracıkta kendi kendine yüzer dururdu ama meğer ne değerliymiş çok üzüldük eşimle.
ben istanbuldayım canım sen?

bende istanbuldayımm canımm benimki yine öksürüyor şimdi aradım doktoru getir diyor off off napıcaz biz bunlarla allah yardımcımız olsun...hele çalışanlara daha çok..

bende istanbuldayımm canımm benimki yine öksürüyor şimdi aradım doktoru getir diyor off off napıcaz biz bunlarla allah yardımcımız olsun...hele çalışanlara daha çok..

iki paralık insanların kahrını çekmek, bitmek bilmeyen ev işleri vs değil de en çok onu bu halde bırakıp gelmek zorunda olmak zorluyor beni. hem de çok...
aylincim geçmiş olsun hastalık havası işte bir yerden kapıyorlar. gidin bakalım doktorunuz ne dicek. hangi doktora götürüyordun sen?

Son düzenleme:
selam kızlar... evet en zoruda minikler hastayken yada gitme diye nızırdanırken evden ayrılmak.. çalışan anne olmak sürekli vicdan azabı çekmek demekmiş meğerse.. ama napalım başka çaremiz yok.. sonuçta yine onlar için çalışıyoruz...
baharcım cesaretinden dolayı kutluyorum seni.. ev konusunda bizde eşim çok cesur alalım desem oda hepsini kredi çekip alacak ama ben istemiyorum.. evlendiğimizden beri borç ödedik çünkü biraz rahat edeyim en azında bir sene borçsuz keyif yapıp ondan sonra almayı düşünüyorum inşallah.. nasıl olsa daha otuz yıl çalışıcam alırız nasıl olsa...

bu arada kızlar siz öyle her öksürdüğünde hemen dr mı götürüyosunuz.. ben götürmüyorum öyle çok şiddetli olmadığı sürece.. griplerini falan ilaçsız kendi kendine atlatıyor çok şükür.. heleki dr kadir tuğcunun yazılarını okudukça ilaçlardan ne kadar uzak durursak o kadar iyi diyorum.. bilmiyorum iyi mi yapıyorum kötümü..

sağol canımm ben çelebi sağlık diye bi yerde zümrüt hanımm var çook iyi tavsiye üzrine gittim memnunum kısa sürede faydası oldu .....

hüsniyecim biz de evlendiğimizden beri borç ödedik canım ama ben sabırsız davrandım iyi ki de davranmışım bankalara sıkı kurallar getirdiler. yüzde 75 ten fazlasını veremicek bankalar ve evin değerini yüksek gösteremicekler eksperler de bddk dan mı ne gidecekmiş. biz kılpayı kurtardık gibi oldu. bir de çok istiyordum bahçeli evim olsun istanbul şartlarında bu imkansız gibi birşeydi ama şükür nasip oldu.oğlum yaz kış bahçede toprağa basıp oyun oynayabilcek.çok üzülüyordum tıkılıp kalıyorlar eve babanemle birlikte diye.
ben de öyle sıksık doktora götürmüyorum arada burnu tıkanıyo falan kendi kendimize atlatıyoruz bizde
aylin sen avrupa yakasındamısın?

Haklısın hüsniyecim bende sık sık götürme taraftarı değilim ama doktor aradım dedi ki senin kızının zaten kilo alma problemi var en ufak şeyde müdahele edilmeli dedi bu arada bade kaç kilo canımm....

dediğin doğru aslında bahar ama bizim hala devam eden borçlarımız onları bitermeden cesaret edemedim .. hastalığı var sağlığı var arkamızı kollayack kimsede yok malesef böyle durumlarda.. mesela eşimin basit bir operasyonu için bile 4000 lira gitti.. cesaret edemem o yüzden ..
bende çok isterim bahçeli bir evim olsun hele eşim bayılıyor..senin adına çok sevindim gerçekten ist gibi yerde bahçeli ev alamak kolay değildir.. allah kolaylıkla borcunu tamamlamayıda nasip etsin inşallah...
aylin Bade yaklaşık 10 kilo.. ama işte çocuğun öksürüğünü yada burun akıntısını erken kesmekte iyi birşey değilmiş sonra o akıntı ciğerlere dolup daha çok hasta olmasını sağlıyormuş... o yüzden ben mümkün olduğunca ilaçsız atlatmaya çalışıyorum tabi atlatamazsa mecbur ilaç verilecek başka çare yok.. ama Bade çok şükür atlatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…