hüsniyecim saol canım. ALlah nerde varsa kiradan kurtarsın. biz henüz kurtulmuş sayılmayız birkaç ay daha kira ödiciz...
gülcan kıs ben görmedim yaaaaa. dışardaydım gülüm. aşkolsun yaaaa.
kızlar herkese slm, sizesorum var benim oğlum poyraz 16 aylık oldu ve 6 dişi var ve 6 aydır başka diş çıkmadı sizinkilerde durum ne bizim gibi olan var mı aramızda , korkmaya başladım ...
günaydın kızlar. Evimiz için iyi dileklerinize teşekkür ederim. Yaptık bir delilik bakalım. Hiç peşinat yokken tümünü kredi çekip büyük borca girdik ama allah ev yapana yardım eder.
Günlerdir iştahsızlıktan dert yanıyordum ya. Dibe vurmuş durumdayız şuanda. Tek lokma koymuyor. Sütü bile zar zor içiyor oğlum. çok ta mızmız. Benden iki saniye ayrılmak istemiyor. Sabahları onu bırakıp işe gelmek ölüm gibi. Ciddi sıkıntıdayım şu ara o aç açına dolanırken. Yüzü çöktü resmen ya. Gece uykularımız delik deşik. Aç olunca uyuyamıyor tabi. Ooof of sabahları erken kalmalarımız devam. Allah yardımcımız olsun ne diyim.
canımm hayırlısı olsun allah güle güle oturmayı nasip etsin olmayanlara da versin inşallah ...bana bana bana da.....bu arada canım ben duruyu doktora götürdüm bi takım ilaçlar verdi vitaminler destekleyici ...1 hafta oldu az çok bi faydası var zorla da olsa yiyor...sende götürsen ...bu arada istanbuldamı oturuyordun.
bende istanbuldayımm canımm benimki yine öksürüyor şimdi aradım doktoru getir diyor off off napıcaz biz bunlarla allah yardımcımız olsun...hele çalışanlara daha çok..aylincim zaten bugün yarın götüreyim diyorum ben de ama doktorumuz daha önceden de diş zamanı olur deyip geçiştirmişti. Tanıdık bir eczacı ablamız var o vitamin desteği verdi ama yok yok işte etkilemedi. Ağzını dahi açmıyo delircem. Bu arada iyi dileklerin için teşekkürler. Walla eşime kalsa 3-5 sene daha kiradaydık para biriktirelim diye ben hızlı davrandım birikmeyecek biliyorum çünkü.
Ya bi de 2,5 senedir bizimle olan süs balığımız tarumar hakkın rahmetine kavuştu. öyle oracıkta kendi kendine yüzer dururdu ama meğer ne değerliymiş çok üzüldük eşimle.
Ben istanbuldayım canım sen?
bende istanbuldayımm canımm benimki yine öksürüyor şimdi aradım doktoru getir diyor off off napıcaz biz bunlarla allah yardımcımız olsun...hele çalışanlara daha çok..
iki paralık insanların kahrını çekmek, bitmek bilmeyen ev işleri vs değil de en çok onu bu halde bırakıp gelmek zorunda olmak zorluyor beni. Hem de çok...
Aylincim geçmiş olsun hastalık havası işte bir yerden kapıyorlar. Gidin bakalım doktorunuz ne dicek. Hangi doktora götürüyordun sen?
Evet baharcımm bayrampaşa da oturuyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?