iyi baharcım çok şükür topluyor kendini yavaş yavaş..
hadi çok çok geçmiş olsun ALlah bi daha yaşatmasın inş canım.
walla bizim de arka bomboş kimse kollamıyor hüsniye :) bindik bi alamete sonumuzu Allah hayır ede dedik. ALlah utandırmasın. bir süre baya zorlancaz ama kimseden de bişey kalacağı yok gelen de geldiği gibi gidecek eşim çok tutumlu değildir malesef. borçsuz olmıcaktı.
iyi yapmışsın.. insanın kendi evi gibi olur mu hiç.. alınmış alınmıştır ödenir bir şekilde için rahat olsun. bu arda meryem işten mi ayrıldı.
evet meryem işten ayrıldı. Oğluşuyla şuanda.
özge de iş değiştirdi. Daha iyi bir yere geçti.
Ayyy müdür beni fena bağladı burda yoksa bende 5 dakika durmiycim :95:
hepiniz aynı yerdemi çalışıyorsunuz???
evet meryem işten ayrıldı. oğluşuyla şuanda.
özge de iş değiştirdi. daha iyi bir yere geçti.
ayyy müdür beni fena bağladı burda yoksa bende 5 dakika durmiycim :95:
iyi hayırlı olsun yeni işleri..meryemde doya doya oğluyla hasret gidersin.. sende yle müdüründen çocuk yaparsan kımıldayamazsın tabi bir yere..valla dikkat et iyi geçin adamla koymasın kapının önüne
sen kimden yanasın bacım? nerde kadın dayanışması nerde kaldı feminizm????
ben de kocama diorum ki dua et kocamsın yoksa almıştım koltuğunu altından :82:
tabisi senden yanayım ama sende adamı çok tepene çıkarmışsın. ne demek müdür ol tabi al koltuğunu elinden kaydır ayağını.. benim kocam müdürüm olsa ben hiç geçinemezdim evde dötünü ben topluyom birde bana gelip müdürlük mü yapıyon diyeee
Kızz bahar sende az değilsin haa işini garanti ettin yani...
Eşinle aynı iş yerinde çalışmanın iyi yönü var mı...???
ben aynı firmanın izmir ofisinde çalışıyordum canım. evlenmye karar verince buraya yerleştim. walla diplomam vs olmasa kimse 5dk tutmaz beni burda. yurtdışı merkezli olduğumuzdan torpil sökmüyor pek. ya çalışcan ya çalışcan :)
artısı da var eksisi de var. biz hepsini fazlası ile yaşadık. mesela 2,5 yıllık evliyiz ama 5 yıllık diyebiliriz 7/24 birlikte olduğumuzdan.
evet mesela akşam kavga etmişsin iş yerindede gülücük saçamıyon adama.. böylelikle herkes anlıyor kavga ettiğiniBenimki çook aksi evde yiyoruz birbirimiz aynı işte olsak kesin boşanırız aman aman :....
evet mesela akşam kavga etmişsin iş yerindede gülücük saçamıyon adama.. böylelikle herkes anlıyor kavga ettiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?