2009 Eylül Anneleri

selam kızlar

bahar canım çok sevindim güle güle oturun allah ödeme kolaylığı versin canım bende daha yeni aldım 6 taksidim ödemek üzereyim borç ödeniyor yoksa benim kocam valla boşa çalışıyordu çok harcıyordu ama artık ben kredi ödüyorum o ev bakıyor :)

inşallah iştahınızda düzelir

cumartesi indirime gidemedim sena ateşlendi yine dr dedi 2 yaşına kadar böyle kreşe gittiği için kreşe giderse bunu kabul et yada gönderme dedi ama 2 yaşından sonra mikrop üfle ağzına bişey olmaz dedi gerçekten kreşte olan çocuklar genelde böyle oldu ama allaha şükür iyi şimdi

sende güle güle otur canım.. allah sanada ödeme kolaylığı versdin.. seneyada çok geçmiş olsun.. evet kreşe giden çocuklar malesef çok hastalanıyor benimde arkadaşın kızı var oda çok hastalanıyor

bu arada bende eşimle aynı yerde çalışıyorduk ama ayırdılar gerçi biz ayrı takılıyorduk departmanlar ayrıydı o arkadaşlarıyla ben arkadaşlarımla ama şimdi daha iyi oldu akşamları konuşucak daha çok şey oluyor :) ama aynı yerde olsak senayı ben taşırdım çantayı 0 :) şimdi ikisinide ben taşıyorum

saniyecim çok saol hayatım. ALlah sana da güle güle oturmak nasip etsin, su gibi ödeyin inş. bizim de benzeri olacak. eşim krediyi ödicek eve ben bakıcam :) sena da ne güzel sosyal bir çocuk oluyordur eminim. çok etkisi olduğunu düşünüyorum kreşlerin. evet hastalık dezavantajı ama bak 2 yaşından sonra daha dayanıklı oluyorlarmış. kreş sizin şirket bünyesindeydi değil mi? sürekli yakınında gözünün önünde daha kolay oluyordur.
eşimle aynı yerde çalışınca da konuşcak çok şey çıkıyor ya. bir toplantıya gitsek bir sürü konu çıkıyo bize zaten :))) iş konuşmaktan pek haz etmesemde.

selam kızlar
yoğunum yazamıyorum
vakit buldum şimdi bikaç sayfa okudum
saniye ve bahar evleriniz hayırlı olsun taksitleriniz bi an önce bitsin inşallah
biz de kredi ödüyoruz ve zorlanıyoruz tabi
ama 3. senemiz biticek bikaç ay sonra
bi şekilde ödeniyor sonuçta
Allah sağlık sıhhat versin
bu arada meryem neden işten ayrıldı
ali tuna için mi

burdayım canımda pc başında değilim pek şimdi servis geldi gitti çaamaşır makinam bozuldu malesef onun dışında uykusuzluktan başım ağıyor gökşen uyudu şimdi bende uyumuaya gidiyorum :)

bahar hayırlı uğurlu olsun eviniz güle güle oturun içinde .

saniyecim kuzuna geçmiş olsun mothercare uğrayamadın yani ?

eylülcüm saol canım. ne güzel bak siz yarılamışsınız nerdeyse yolu.
meryem işle ilgili birkaç sıkıntısı yüzünden ayrıldı canım. başka işe başlıcak inş.

teşekkür ederim zeynepcim. gökşen hanım mı uyutmadı? bizim de uykular delik deşik yemek sıfır aç açına da uyuyamıyor. hep bir sinir harbi

malum gökşen ve emme sıkıntımız devam ediyo dişimi sıkıyorum bahara kadar inşallah dayanırım

allah bize sabır güç kuvvet versin valla

sağolun kızlar ama ben annemin evinde oturuyorum yeni evi kiraya verdik yatırım olsun hem senaya gelecek olsun diye düşündük

yaa okadar niyetlenmiştim ama olsun başka sefer inşallah bide şirketten arkadaşla sabah kahvaltıya gidicektim ama kısmet değilmiş

baharcığım evet şirket içinde çok iyi oluyor 1 yaşına kadar altını hep ben aldım emzirdim yedirdim süt saatim vardı
şimdi yasak cnm sadece öğlenleri süt götürüyorum ama içeri girmiyorum görünce çok ağlıyor bırakmıyor beni

zeynep gündüzleri pek bişey yemiyorda gece ondan mı sık kalkıyor gökşen de emmek için?
saniyecim ne güzel işte ilk zamanlarını bu şekilde birlikte geçirdin. benim de şansım evimin çok yakın olmasıydı.

günaydın... kimsecikler gelmemiş eylül haricinde. çok canım sıkkın. tek tuşa dokunasım gelmiyor bugün. oğlum nezle olmuş ve sabah kucağıma oturdu kalkmıyor gitcem diye. arkamdan anne diye ağladı bi de o hasta haliyle ve ben onu öyle bırakıp giderken anladım ki dünyanın en ağır işçisi hasta evladını bırakıp işe gelen anneymiş. size abartıyormuşum gibi gelebilir ama sanki omuzlarımda tonlarca yükle dolaşıyorum ofiste bugün. öğleden sonra işlerimi bitirip erken gitcem. oğlumla ilgilencem.

günaydın kızlar..üzülme baharcımm bende seninle aynı durumdayım şuan duru hastalandı iğne verdiler yine sabah iğneden sonra bi huysuzluk 5 dakka duramadım yanında zaten işede geç kalmıştım offfff......eşimlede aram iyi değil bu aralar zaten hep böyle olur her şey üst üste gelir ..

aylincim size de çok geçmiş olsun canım. malesef bazen eşler üstümüzdeki duygusal baskının ağırlığını fark etmiyorlar, anlayış gösteremiyorlar. böyle olunca da tartışmalar kaçınılmaz oluyor.

sağol baharcımm sana da geçmiş olsun .....bizimkinde zaten anlayış biraz kıtt .....bazı kadınlara bakıyorum eşleri el üstünde tutuyorlar hemde herşeylerini eşleri hazır ediyor ....bizde herşeye ben koşturduğum için hep yalnız hallettiğim için ona bi iş kalmadığı için böyle karşılık görüyorumm....amannn düşün düşün b...r işin......

aylincim babanem kötüyü iyiye katıp yaşamak lazım der hep. hepimizin eksik yönleri var ama iyi yönleri düşünüp onları görmemek en güzeli. yoksa ciddi sorunlar çıkıyor ortaya canım. eleştirdikçe eleştiriliyorsun tenkitler kavgalar büyüyor.

merhaba güne iyi başlayan yok galiba bende hem uykusuz hem keyifsizim doğrudürüst uyumadı dün akşam kustu sabah kustu dişler geliyo şişmişler bende çalışmayı istiyorum 41a4r*6ık bıktım 0ev ev ev egeme0nden
bıkmadım 54am
+ yü
küm
ü4 pay1l4aşı+mak00000000 istyi0y0or0um ,e0ge0m5e5n müda
hale ediy,o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…