2009 Eylül Anneleri

bu kadar hareketliyken hem bedenen hem ruhen yoruluyo insan kimse bakmıyoda arada nefes almak istiyorum uyurken bakıyolar anca dişçiye bile gidemiyorum al yanına diyolar birde off yaaa

selam hatunlar.. bahar ve aylin kuzularınıza çok geçmiş olsun.. her geçen gün evden ayrılmak daha zor oluyor ve artık herşeyin farkındalar ..Bade de artık her bakıcımız geldiğinde gideceğimizi anlayıp bana yapışıyor..anne anne diye sarılıyor yavrummm.. bende çok üzülüyorum.. içim parçalanıyor

sağol hüsniyecimm sanada sağol baharcımm beni motive ettiğin için bazen kendimi çook yalnız hissediyorum eşimde bana böyle yapınca bardağın boş tarafından bakıyorum anlıcanız neyse kızlar herşey düzelir ben kendimi toparlayayım biraz kafamı dağıtayımm......

Son düzenleme:
hüsniye saol canım. biz de akşamları yapışık ikiz modundayız. önceleri sabah erken kalktığında kimi zaman eşim oyalardı salonda ben uyuyayım diye. artık onu bile istemiyor. hep benle olacak. odadan çıkınca deli gibi ağlıyor.eve geldiğimde ise bi yarım saat ağlama ve tırmanma faslı yaşıyoruz.
nazancım geçmiş olsun size de. senin de işin zor ama en azından her anında yanında oluyorsun oğlunun. şuanda onun yanında olmayı ne çok isterdim bi bilsen

evet biliyorum nankörlük yapıyorum şanslıyım şalışmak zorunda değilim bebeğimleyim ama bazen daralıyorum kıçına vurdum önce oyun sandı sonra gülmediğimi görünce bastı yaygarayı ama çok yoruyo gerçekten herşeyi istiyo konuşamadığı için bütün gün ııııımamamama maa sürekli çekiştiriyo kızıyorum sonra pişman oluyorum annem var kayınvalidem yan dairemde ama bakmıyorlar kayınvalidem bütüngün bende durur evde sıkılıyomuş yalnız tüner koltuğa habire sayıklar hep hastalıklarını anlatır tanımadığım insanlardan acayip acayip köydeki geçmiş hikayelerinden bahseder laf sokar sinir bozar annem doktora götürdü turp gibi çıktı doktor anlamadı diyo ne şeker ne tansiyon ne kolestrol yok demiş olmaz diyo bende kolestrol var annem fazla sosyal babamla 21 yıldır ayrılar komşu akraba hayırlı olsun geçmiş olsun kuran gün avm gezer yada misafir ağarlar hem şeker hastası hem sigara tiryakidi o yüzden bakmıyo çoook anlattım ama sıkılıyorumm bugün ondan

evet aylin yeterince sorumluluğumuzun üstüne birde eşlerle problem yaşayınca herşeye kötü tarafından bakıyoruz malesef... ama evlilik işte herzaman aynı olmuyor.. inişler çıkışlar yaşıyoruz hepimiz.. çok fazla takma kafana boşver..

allahtan Bade ben eve geldiğimde çok mutlu karşılıyo beni mutluluktan tepiniyo dans ediyo kuzum.. hopp hemen kucağa ayakkabılarımı bile çıkaramıyom malesef.. ve bütün günün acısınıda çıkarıyor tabii. ben her istediğini yapınca maymun ediyor benii..karıştırıp dökmediği yer kalmıyor malesef..

evet anlıyorum bütün gün evde olmakta çok zor.. arada bir mola ihtiyacı duyuyor insan gerçekten .. en azından uyurken bırak bir saat dolaş iyi gelir..ama bu saatten sonra ne onlarla oluyor ne onlarsız.. ben geçen hafta arkadaşlarla bir kahve içeyim diye eve geç gittim içtiğim kahvenin hepsi boğazımda düğümlendii. vicdan azabından koşarak gittim eve...
birde lütfen kuzuna vurma yazık kız.... onun sana en çok ihityaç duyduğu zaman..bizden başka kimleri var.. aonlarda bize sarıp sarmalanıyo işte napsınlar.. elbet bu günlerde geçecek biraz daha büyüdüklerinde daha rahat olacaz..

hüsniye kız öyle bi yazmışınki benden alıntı alıp sanki benim kayınvalidem ve annemmiş gibi olmuş. tekzip rica ediyorum litfen amaaaa kamuoyu önündeki imajımı zedeliyorsun litfeeeeeen :)))
ya benim kayınvalidem de ne zaman arasak hastayım der ama kadıncağız gerçekten de hasta yani 11 doğum 8 i hayatta kolay değil o zamanın şartlarında.

evet öyle görünüyor dediğin gibi ama edit tuşunu silmişler ..

zaten o kadar zahmet çekipte sağlıklı klamak imkansız sanırım ama işte bazıları durduk yere yapıyor ya sinir oluyom.. yada ben nazlanmayı beceremeyince garip geliyo bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…