evet biliyorum nankörlük yapıyorum şanslıyım şalışmak zorunda değilim bebeğimleyim ama bazen daralıyorum kıçına vurdum önce oyun sandı sonra gülmediğimi görünce bastı yaygarayı ama çok yoruyo gerçekten herşeyi istiyo konuşamadığı için bütün gün ııııımamamama maa sürekli çekiştiriyo kızıyorum sonra pişman oluyorum annem var kayınvalidem yan dairemde ama bakmıyorlar kayınvalidem bütüngün bende durur evde sıkılıyomuş yalnız tüner koltuğa habire sayıklar hep hastalıklarını anlatır tanımadığım insanlardan acayip acayip köydeki geçmiş hikayelerinden bahseder laf sokar sinir bozar annem doktora götürdü turp gibi çıktı doktor anlamadı diyo ne şeker ne tansiyon ne kolestrol yok demiş olmaz diyo bende kolestrol var annem fazla sosyal babamla 21 yıldır ayrılar komşu akraba hayırlı olsun geçmiş olsun kuran gün avm gezer yada misafir ağarlar hem şeker hastası hem sigara tiryakidi o yüzden bakmıyo çoook anlattım ama sıkılıyorumm bugün ondan
nazan ben olsam bu kadarına kesin papaz olurdum.
hüsniye kız öyle bi yazmışınki benden alıntı alıp sanki benim kayınvalidem ve annemmiş gibi olmuş. tekzip rica ediyorum litfen amaaaa kamuoyu önündeki imajımı zedeliyorsun litfeeeeeen :)))
ya benim kayınvalidem de ne zaman arasak hastayım der ama kadıncağız gerçekten de hasta yani 11 doğum 8 i hayatta kolay değil o zamanın şartlarında.
günaydın kızlar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?