2009 Eylül Anneleri

duruda iyi işte son iğnesini vurdurduk bu sabah canım nasıl korkuyor geceleride ağlıyor.....
ah bu kışı hiç sevmiyorum bir an önce bitsede kurtulsak geçen senede böyle oldu 3 ay boyunca hastaydı yavrumm...
ALLAH en kısa zamanda şifa versin yavrularımıza ...

ah kıyamam ya. ben de kışı sevmez oldum hastalık geliyor diye. amin canım amin. onlar hasta oldu mu insan dayanamıyor.

aylin çarıklar güzelmiş. bizde var çok kullanışlı. ben de bulabilirsem alıyım ucuzmuş 6-7 lira civarında çünkü genelde. oyuncak artık çok para verip almıcam 2 yaşına kadar. çünkü kıymetini bilemiyor dağıtıyo kırıyo falan. zaten ver eline 2 tane tencere değme oyuncaktan güzel oynuyor walla :)))

haklısın bahar ben geçen gün kepçe verdimm eline oyuncaklarından daha çok ilgi duydu...
çarıklar ucuz hakkaten burdada 10 tl kadar var...
1 kaç tane alıyım bende.....

ay ali efe geçen gün kalın bir tahta yemek kaşığı vardı kepçe gibi babasının kafasına geçirdi... ay çok komikti ama adam bunu öpmeye çalışırken küt diye vurdu. içim serinledi be ya

bizimkide babası yüksek sesle konuşurken ona sus işareti yapıyor...
bide kepçeyi kafasına geçirseydi iyi olurduda...

selam kizlar nasilsiniz
hasta olan bebislere gecmis olsun
istahsizlik konusu hakkinda dun gorusmemiz vardi kadinin onerilerini yaziyorum bizde ise yariyor gibi walla
  1. ogun arasinda 4saat olmali
  2. fazla su verilmemeli(200ml)gunluk su ihtiyaci
  3. arada birsey verilmemeli
  4. cocugu zorlamamali
  5. cocuk yesin diye maymunluk yapmamali
  6. yemegin normal birsey oldugunu bilmeli yemiyorsa hemen kaldirilmali taki birdahaki ogune kadar birsey verilmemeli
  7. cocuk aileyle eraber ayni masada yemek yemeli
  8. 3 tam ogun verilmeli
  9. uyku sattlerine dikkat edilmeli ve hergun ayni saatlerde yemek ve uyku saati olmali
    yemeklerden once 1-2 yudum portakal suyu

Son düzenleme:
demetçim saol bilgiler için. umarım paşada işe yarar. ben bunları çok ta uygulaybileceğimi düşünmüyorum. ister istemez içgüdüsel olarak oyalama çabam başlıyor yemek yedirirken. hele bu ara bi kaşık ta olsa yesin de isterse amuda kalkarım.

nasıl baharcığım oğluşunun daha iyi olmasına sevindim benimkide çok özlüyor onu almaya gittiğimde çok gülüyor ve başkasınla giderken yürüyor ama bende hemen kucağıma gelmek istiyor canım yaa

saol canım. evet ya resmen belli ediyorlar artık özlediklerini. bazen eziyet ederek bazen de sarılarak. bazen zorlasa da çok çok hoşuma gidiyo saniye.

demetcimm cook sağol canımm devamını bekliyoruz ben şimdiden uygulamaya başlıcamm.....

slm kızlar nasılsınız bebekler iştahsız demek eylüldede oluyo dönem dönem malesef hasta olan bebeklerede geçmiş olsun eylül normal yemeklere alışmakta biraz zorlanıyodu bende taktiği buldum sabah kahvaltısını yapıyo ondan sonra hiç bir şey yediröiyorum en son aradan 4 saat geçiyo mama mama diye peşimde geziyo ozamn yediriyorum yoksa hemen ağzından atar yada yarım saat tutar ağzında aç kalınca yiyo valla bölelikle herşeyin tadını biliyo artık ve yiyio

cansucum selam canım. ya benim oğlum inatçı açlıktan ağlıyo ama yemeyi red ediyo. biberonlar süte saldırıyo ama anlamadım bazen de güzel yiyo tabi bu ara değil

cansucum selam canım. ya benim oğlum inatçı açlıktan ağlıyo ama yemeyi red ediyo. biberonlar süte saldırıyo ama anlamadım bazen de güzel yiyo tabi bu ara değil

canım diştendir o eylülde diş çıkarcağı zaman sütten başka bişey içmez yada boğazları kızarmışsa oda geçer cnm merak etme ama üsteleme çok fazla

canım diştendir o eylülde diş çıkarcağı zaman sütten başka bişey içmez yada boğazları kızarmışsa oda geçer cnm merak etme ama üsteleme çok fazla

ya haftasonu resmen sinir harbi yaşadım. aç açına kaldı süzüldü öyle görmek te beni üzdü baya. artık üstelemiyorum. gündüz yemiş bir kase çorba akşam yemek istemedi yarım kivi yedi tamam dedim bıraktım canı isterse napıyım.

slm kızalr hasta bebişlere geçmiş olsun havalar böle giderse daha çok hasta oluruz bi yagmadıki bütün mikroplar geziyo havada,iştahsız bebişler delirtcekler annelerin yine şükredin kızlar sinemin dorugun yeme sorunları çok daha büyük çok yoruyo oda annesini
demetcm bilgiler güzel saol ama ben bi çoguna uymuyorum ne yalan söyleym

bi ara bende senin gibiydim baharcım insan gerçekten çok üzülüyo bide eylül 10kilo doktotr ayına göre 300gr zayıf deyince iyice üzüldüm bütün yemekleri çorbaları meyve leri hepsini deniyodum ama yemiyodu ama düzeldi çok şükür buda geçer cnm bu dişler mahvetti çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…