hüsniyecim kemik suyuna çorba yapyorum ben en kolay onu yedirebiliyorum bazen pilav falan yiyor. bu ara kivi favorimiz dilim dilim kendi yemek istiyor. bir de şu süt dilimi denen zımbırtıyı yiyor az da olsa.
hadi ya nar yiyor demek ne güzel. çekirdekleri ne oluyo peki?
ben de çok meyve yedim hala da yerim ama iştahsız işte ne olsa yemiyobi de sanıyorum ki artık kendi yemek istiyo kafa tutuyo.
çok şükür yiyor ama bahar hep aynı şeyler pilav yemekten gözleri çekilip çinlillere benzeyecek iyice..hep aynısını yememsininde ne faydası var ki.. ama işte en azında aç değil diye içim rahat oluyor o kadar...
tubacım ben badeden hiç ayrılmadım.. gündüz bir şekilde atlatırda gece uykusu nasıl ondada seni çok aramıyorsa bir problem olmaz sanırım.. eşimin ameliyatına gideyim diye niyetlendim ama bbiz hala Badeyle beraber uyuduğumuz için cesaret edememiştim...Badede artık karışım yemiyor ama şükür meyveyle arası iyi..
ilk önce meyvayı tanıyana kadar suyunu emip çekirdeklerini çıkardı ama şimdi çıkarmıyo öyle yiyor..ben yaz meyvalarını severim kış meyvalarıyla aram yok hiç.. ama o kadr çok meyva yemişim ki hala hiç canım meyva yemek istemiyor..
kendi yemek istiyorsa bahar hiç engelleme koy önüne döke döke yesin.. bade şimdi kendi başına canı isterse yoğurt bile yiyor kaşıkla dökmeden.. ne kadar erken çatal kaşık kullanmayı öğrenirlerse kardır valla..
valla hüsniyecim doğa zaten emmiyor. Ayrıca odasında yatıyor ve sabaha kadar bir kere bile uyanmıyor yani akşam dokuz dokuzbuçuk gibi kafayı bir vurur sabah yedibuçuk sekiz babası alır beşiğinden sormaz da annem nerede diye :) heralde umarım sorun olmaz belki üç günün sonunda beni görünce küsebilir biraz naz yapar bilmem :)
geçen teyzemin kızıyla görüştüm doktor demişki sevdiği şeyleri 1 hafta kadar devamlı verin yesin midesi büyüsün meyve dahil sonra zaten devamlı açıkacaktır portakal suyunuda söylemiş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?