2009 Eylül Anneleri

sağol canım yaa içimi rahtalattın yine bir nebze de olsa gün kavramları olmadığını söyleyerek gerçi ablamda aynısınsöyledi.. Londraya bir öğrenci grubu götürücem sömestr tatili için üç gün kalıp hepsini yerleştiricem sonra ben dönücem başka biri alıp getirecek. Cuma günü gidicem pazartesi okula başladıklarında da geri dönücem kısmetse inşallah.. Doğayı da götüreyim diyorum ama eşim olmadan onunla uğraşamam onunla uğrassam çocuklara faydam dokunmaz pek. bir de gerçekten doğanın yemeğini uykusunu falan tek başıma oralarda halledebilecek gücümde yok. işte böyle. o yüzden ilk ayrılığımızı yaşıyacaz büyük ihtimalle

evet doğayıda götürsen perişan olursun tek başına.. hem sana hem ona eziyet. zaten maşallah doğa çok uyumlu sakin bir çocuk çok problam çıkarmaz gibi..bu arada ayağı nasıl oldu düzeldi mi

evet doğayıda götürsen perişan olursun tek başına.. hem sana hem ona eziyet. zaten maşallah doğa çok uyumlu sakin bir çocuk çok problam çıkarmaz gibi..bu arada ayağı nasıl oldu düzeldi mi

evet canım artık ancak tamamen geçti diyebiliyorum ayağı bir haftaya kadar hala yoruldukça sekiyordu :) neyse ki artık tamamen geçti.

Merhaba çok özendim benim egemen 9,5 10 uyucakta sabaha kadar uyanmıcak zırt pırt uyanır emer aynı odada yatıyoruz ayrıca öğjen çok uyuduyda 11'den önce uyumaz 1'de bile uyusa gece uyanır uyanır emer zombim benim gecekuşu uyanıp kontrol ediyo odadamıyım diye zırt zırt

yemek konusunda kafayı yemeyen yok herjalde onlar yemek yemiyo biz kafayı yiyoruz hamilelikte yediklerimi egemende seviyo alakası var mı?bilmiyorum ama kabak çekirdeğini görsün koşa koşa gelir küçücük dişleriyle kıt kıt yiyo babası gülüyo hiçbişey yemiyo çiğnemiyo bunu nasıl beceriyo çocuk keyfince davranıyo

kızlar bende 05/09/2009 tarihinde erenimi kucağıma aldım Allah bütün isteyen herkese by duyguyu yaşatsın inşallah oğluşum 15 aylık oldu ama hala gece her saat başı kalktıyor ne yapmam gerek bilemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

selam canım. benim oğlum da 05/09/2009 doğumlu. gündüz iyi yiyormu? acıkırsa çok uyanır. bir de emiyorsa alışkanlık yapmıştır.

günaydın yatmadan önce yediriyorum muhallebisini yedirdikten en fazla 30 dak.sonra uyutuyorum daha az uyanıyo tok uyutmayı dene bence emdikleri sürece uyanıcaklar sanırım

bu saat olmuş kimsecikler yok bari ilk günaydın benden olsun diyecem ama bu satte ancak iyi günler olur.. nerdesiniz kızlar...

Kızlar ben girip girip duruyorum bakıyorum kimse yok canım sıkılıyor oyun oynuyorum sonra bu arada sübyan okulu hakkında bilgisi olan varmı???

Iyi bir yermiş ben kızımı vermeyi düşünüyorum kreş ama dini ağırlıklıymış hemde kreşlere göre daha uygun ....fatihte çook varmış

Iyi bir yermiş ben kızımı vermeyi düşünüyorum kreş ama dini ağırlıklıymış hemde kreşlere göre daha uygun ....fatihte çook varmış

şu insanların beyinlerinin yıkandığı yerlerden olmasın aylincim çok iyi araştır. pedagog var mı mesela? öğretmenlerinin eğitimleri nedir? bunlar çok önemli.

şu insanların beyinlerinin yıkandığı yerlerden olmasın aylincim çok iyi araştır. Pedagog var mı mesela? öğretmenlerinin eğitimleri nedir? Bunlar çok önemli.

araştırmadayım canımm zaten 3 yaştan önce olmuyormuş öğretmenleri üni mezunu pedagog varmı bilmiyorum ingilizcede öğretiyorlarmış ???neyse şimdi araştırayımda zamanı gelince karar vericem....

selam kızlar mızlar nasılsınız bakalım
baharcım dün kızdınmı biliyorum elbetteki eline veriyosundur bişeyler beslenmeyi her şekılde reddediyomu diye sormuştum dönem dönem oluyo canımcım yeme alışkanlıkları zamanla değişir bide dişler malum sende üzme tatlı canını napalım büyüyolar bi şekılde
bizim emme olayı bitti sayılır en son p.tesi emdi sütüm kesıldı sayılır buna şükür bukdar emdi rızkı varmış sıpalar emdiği sürece gece uykuları düzenli olmuyo maşallah diyim yagız şimdi gece 2 en fazla 3 sefer kalkıyo

ya kızlar yağız uyanıkken benım internete girebilmemin imkanı yok artık uyurken girebiliyorum anca notebook u açık görmesin çekiyo sandalyeyi sandalyeye çıkıyo oynuyo o da kesmezse masanın üstüne çıkıyo kuduruk bu sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…