iyi o zman canım gönül rahatlığıyla bırakabilirsin..tabi mutlaka küsecektir ama sonra gönlünü alırsın... zaten onların şu an gün kavramı yok anlamaz bile kaç gün geçtiğini ama gelince huysuzlanabilir sana çok...
sen nereye gidiyorsun hayırdır canım.. umarım bir sıkıntı yoktur
sağol canım yaa içimi rahtalattın yine bir nebze de olsa gün kavramları olmadığını söyleyerek gerçi ablamda aynısınsöyledi.. Londraya bir öğrenci grubu götürücem sömestr tatili için üç gün kalıp hepsini yerleştiricem sonra ben dönücem başka biri alıp getirecek. Cuma günü gidicem pazartesi okula başladıklarında da geri dönücem kısmetse inşallah.. Doğayı da götüreyim diyorum ama eşim olmadan onunla uğraşamam onunla uğrassam çocuklara faydam dokunmaz pek. bir de gerçekten doğanın yemeğini uykusunu falan tek başıma oralarda halledebilecek gücümde yok. işte böyle. o yüzden ilk ayrılığımızı yaşıyacaz büyük ihtimalle
geçen teyzemin kızıyla görüştüm doktor demişki sevdiği şeyleri 1 hafta kadar devamlı verin yesin midesi büyüsün meyve dahil sonra zaten devamlı açıkacaktır portakal suyunuda söylemiş......
evet doğayıda götürsen perişan olursun tek başına.. hem sana hem ona eziyet. zaten maşallah doğa çok uyumlu sakin bir çocuk çok problam çıkarmaz gibi..bu arada ayağı nasıl oldu düzeldi mi
kızlar bende 05/09/2009 tarihinde erenimi kucağıma aldım Allah bütün isteyen herkese by duyguyu yaşatsın inşallah oğluşum 15 aylık oldu ama hala gece her saat başı kalktıyor ne yapmam gerek bilemiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Iyi bir yermiş ben kızımı vermeyi düşünüyorum kreş ama dini ağırlıklıymış hemde kreşlere göre daha uygun ....fatihte çook varmış
şu insanların beyinlerinin yıkandığı yerlerden olmasın aylincim çok iyi araştır. Pedagog var mı mesela? öğretmenlerinin eğitimleri nedir? Bunlar çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?