2009 Eylül Anneleri

şöyle bi girip çıkıcam :)

şimcik biz tuvalet eğitimine devam ediyoruz lazımlık aldık bakalım sabagh kalkar kalkmaz çişini yaptı sonrası yok
bezsiz bebek kitabını tavsiye ettiler biraz araştırıcam bakalım neticesini görücez .

bu arada şubatta memeyi kesiyorum eşim gidicek bende annemlerde kalırken kesicem inşllah kolay bırakır yoksa bana bakırköyden manzaralı bi oda gerekicek :)

gülcanım kız deli misin neden kızayım aşkolsun. veriyorum ama ben şöyle hapır hupuryesin istiyorum ya. ondan dedim hayatım. ali efe uyanıkken ben de açamam laptop falan. fotoğrafları bile şipşak çek sakla yapıyoz. adamın videolarını çekelim daha rahat diye kamera aldık videoların hepsinin sonunda elime uzanıp ağlaması var.
zeynep hayırlısı olsun

selam hanımlar gene ben geldim.. çok şükür bu sefer burdasınız valla siz olmayınca internet çok sıkıcı oluyor..
baharcım hakkaten nöbetçi olduk ikimiz demirbaş listesine ekleneceza z kaldı.. neyse sümeyyenin de dönmesi yakındır nöbetçiler çoğalacak ben uzun zamandır muhallebi vermiyorum gerek görmüyorum adam gibi yesin yemeğini isityorum valla birde akşamları genellikle ben meyve veriyorum ondan sonra süt içip yatıyo zaten...
aylncim sübyan okulu hiç duymadım ilk defa senden duyuyorum..bir öğretmen olarak böyle yerlere karşıyım hayatta çocuğumu bu tarz yerlere vermem..
gülcanım bende bade ile birlikte nete ancak o kayu izlerken bakabiliyorum.. herşeyi zapt ettiler artık bize yaşam alanı kalmadı bunlardan..
zeynepcim maşallah ne güzel kızın herşeyi erkenden öğreniyor.. umarım bu dönemide rahatlıkla atlatırsınnn.. bizim hanım baştan emmediği için ben şimdi rahatım valla

ay evet aynısı bizde de var.. bizde artık hiç foto çekemiyoruz hemen gelip elimzden alıyor.. bir tanesini vura vura bozdu yenisini aldıkta onunda sonu aynı gibi

gökşende her çoçuk gibi teklonojik şeylere merakı var ama fotoğraf makinasının düğümelerine basıp sürekli fotoğraf çekiyo makinayı elime alıyorum halının binbir çeşit resimleri ile dolmuş :)

ahh tamam baharcım bu sıpalar büyüyene kdar evde sağlam eşya kalmıcak valla

inşallah kolaylıkla tuvalet eğitimini tamamlarız birde memeden kesip uyku düzeni oluşturdukmu gelsin ikinci bebiş

gökşen birde dvd player takmış durumda açma düğmesine basıp kendi cdlerini yerleştiriyor sürekli :)

bu arada gökşen baktım tv ye çok düştü bende yasakladım sürekli brainy baby pepee gece bahçesi izliyoruz kafayı yicek gece sürekli rüyalar görüyor bide korkuyorumd deyip duruyor bakalım bi etksisi olucakmı?

deliyim işte ama napıyım kaçış yok doğurucam zaten öyle yada böyle bari hemen doğurayım da tez vakit bitsin :)

çok ilginçtir yagız muhallebi sevmiyo bi iki kaşık alır tamam devamını istemez :)))

hüsniyecim badenin son fotolarına bayıldım zilli kız dişleri falan ne güzel olmuş çektiginiz sıkıntılar değiyo inci gibi dişleri olmuş ne güzel

zeynepcim maşallahh gökşene bahara ögrenır ozaman ne güzel yaza bez derdi kalmaz senin taktikleri alırız senden artık

gökşen mi diyo korkuyorum diye? ali efe de çizgi film izlemeye başladı. çok eğitici olanlar var baby tv de falan onları az az izletiyorum ben.

zeynep hakketen korkuyorum mu diye gökşen hey maşallah kuzucuga yagızada korkttun mu diyoruz kok diye ama maşallah siz aşmışınız

deliyim işte ama napıyım kaçış yok doğurucam zaten öyle yada böyle bari hemen doğurayım da tez vakit bitsin :)

Allah gönlüne göre versin zeynepcim walla ben de habire hamişlik fotolarıma bakıyorum da. içim gidiyo. ne güzelmiş diye. ali efemin ilk fotolarına bakıp iç çekiyorum falan. benim de zamanım gelmiş gibi ama en az 4 senem var malesef. hem ev borcum hafiflicek ve en az 1 sene ücretsiz izin kullanabilcem. ancak öyle yaparım dedim eşime. ben oğlumu 2 aylıkken bıraktım çok zorlandım.

selam kızlar ohh ikinci bebişler de gelicek hayırlısıyla ama ben 30 da falan düşünüyorum 2 buçuk 3 yıl sonra :)

aylin yani kreşe 3 buçuk aylık çocuğu bırakan anne olarak bende o tarz yerlere karşıyım asla izin vermem sen iyi güzel araştır canım ismi bile hoşuma gitmedi biraz pahalı olsun ama aldığı eğitim yetişme tarzı temeli benim için çok önemli ki aile olarak okulla ayrı düşüncelere sahip olursanız çocuk ikilemde kalır

bahar canım nasıl oldu iştahınız

Ohh işte hu azcık şenlenmiş burası merhaba kızlar ......
Hüsniyecimm haklısın bana birisi tavsiye etti kreşe vericeksen böyle yere ver dini bilgisi olsun dedi bende size sorım dedim bilen varmı neyse.....
Zeyno kızz bende seninle aynı fikirdeyimm nasıl olsa yapıcam diyorum bari araları fazla olmasın 3 tane yapıcam kararımı verdim.......varmı artıran....:124:

evet gülcanım çok zahmetli çıkıyo ama bu dişler güzel oluyor sonra.. bazı fotolarda arkadaki azı dişleri bile çıkmış.. en kıymetlisi onlar..tabi köpek dişleri gelene kadar..
maşallah güleşne çok çabuk dillen di cadı.. bade hanım daha su bile demiyo valla

Saniye senin çocuğuna bakan kimse yoktu sanırım kötü ya.....
Allah kolaylık versin hepimize .......
Bahar bende duruda 3 aylıkken çalışmaya başladım ama diyorum eşime bende 1 sene ücretsiz izin kullanıcam ancak öyle bakarım..
Kızımda kendini kurtarsın onu kreşe küçüğünü bakıcıya .......

saniyecim iştahı az da olsa düzeldi canım. dün biraz tavuk yedirebildim bi de yarım portakal küp küp yapıp kaseyi verdim eline dolana dolana yedi şükür. sabah ta omlet ve danino yemiş mutluyum yani :)
ben de eşim de adı sübyan mektebi olan bir yere oğlumuzu vereceğimizi sanmıyorum. dinini evde bizden de öğrenebilir. sonra istiyorsa doğru dürüst (beyin yıkanmayan) bir kuran kursuna gider arkamızdan okucak evladımız olur en azından.

evet aylincim bencede iyice araştır.. sonra çok problem yaşarsınız allah korusun...
maşallah gene depreştiniz kızlar.. bende hamileliğimi çok özlüyorum ama nedense sanki ikinci doğurmak için daha çokk çokk varmış gibi geliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…