2009 Eylül Anneleri

ya eşimle bu kreş olaylarını konuşuyoruz. bir de bir komşumuzun annesi kreşte öğretmenlik yapıyormuş zamanında. gördüklerini anlattı aman yarabbi. eşim diyo gideriz müdüre çıkarız deriz ki çocuğumda bi çizik görürsem bi farklılık görürsem yapmadığımı bırakmam deriz diyo. karı koca asabiyiz psikopatız demiştim dimi

aylinciğim beni annem var bakabilcek ona sadece hastayken babamı kıramadığımda ve hava soğukken bırakıyorum yani çok nadir benim ki şirketin kreşi yanımda gibi şanslı annelerdenim istediğim zaman yanındayım gerçi görünmemeye çalışıyorum yoksa bırakmıyor sabah birlikte gelip akşam birlikte gidiyoruz

okul içinde her çocuk bence mutlaka dua falan bilmeli ama o yerler bana göre değil
mesela bizimde kreşte mutlaka her yemek sonu dua ederler çok güzel oluyor

yediğimiz can olsun içtiğimiz kan olsun hepimize yarasın afiyet olsun

babaneme 2.çocuk deyince kaçarım bak diyo :))) en doğal korunma yöntemini biz bulduk sanırım
kolay mı kadın 3.nesili büyütüyo ya

Ne güzel bende kamu kurumunda çalışıyorum ama maalesef kreşimiz yok olsa ne iyi olurdu.....
Ne zamandır sinemaya gidemiyorum bi ara her hafta gidiyodumm şimdi eyvah eyvah 2 çıkmış merak ediyorum.....
Kocişle dün birazcık barıştık gibi falan yani.....

evet baharcım kreş deyip geçmemk lazım dikkat edilmeli.. nelr var neler allah korusun.. ama ben çok şükür burda hiç şikayet duymadım annelerden kreşlerle ilgili.hemen bizim evin yanında da küçük şeyler kreşi var büyük ihtimalle orayı düşünüyorum bakalım ama hayırlısı o zamana ne olur bilmem..

saniye çok güzelmiş sofra duaları..zaten çocuklar daha kendilerinin farkında değillerki dini bilgilerin farkında olsunlar.. zaten aile bu konuda aile yeterince yönlendirir diye düşünüyorum

Bahar söylesene kızz bende şuan allah emanet kazaya çook müsait durumdayımm sprial denedim olmadı kaydı....şimdi kararsızım 2 yıl kadar ihtiyacım var.....hıııı:18:

bahar işte bu olay zor yani bizimki özel kreş değil orda neler olur bilemem ama bizde olanlarda var
Sena ense -kol - yanak kocaman ısırıldı ondan 3 gün büyük çocuk tabii ara ara yapıyor sena artık o yanına yaklaştımı çığlık atmayı gör
sena birini tırmaladı o saçını çekiyor o tokasını alıyor o oyuncağı sen birine kızıyorsun ertesi gün bi bakmışın seninki yapmış tabii öğretmenler ayırıyor ama anlık şeylerde oluyor özür diliyoruz annesinden
ama tabii büyük bişey olsa yırtarım ortalığı allah korusun

saniye ne güzel canım ya çok şanslısın gerçekten gözünün önünde en azından çocugun

yaw kızlar valla biz ıkıcıyı falan düşünmüyoruz yagızın eşyalarını saklıyorum ama niye bilmem :)))sadece hamıle kalmak için dogurabilim sonrası yok ama g... yemiyo işin açıgı

hayırlısı olsun canım tabi ki. din konusunda ben de aynı şekilde düşünüyorum hüsniyecim. anlayabilecekleri düzeyde anlatmalı herşeyi. bi tanıdık 8-9 yaşındaki kıza kısa kollu giydi diye Allahın onu nasıl yakacağını anlatıyordu denk geldim. dedim hem onu yakacağını söylüyorsun hem de sevmesini bekliyorsun o korkuyla. çocuk ne bilsin kapanmanın ne anlama geldiğini o yaşta. çok kızmıştım kadına. ay çenemi de tutamam böyle durumlarda ben yaaaaa
Bahar söylesene kızz bende şuan allah emanet kazaya çook müsait durumdayımm sprial denedim olmadı kaydı....şimdi kararsızım 2 yıl kadar ihtiyacım var.....hıııı:18:
babanemi göndereyim canım size de.... çok etkili kendisi
ben eğitimcilerin yaptıklarından bahsediyorum canım. çocuklar tabi ki arada tartaklıcaklar birbirlerini belli düzeyde ama birisi oğluma l kaldırsın ya da gelişimini yanlış etkilicek bişeyler yapsın o kreşi kapattırana kadar uğraşırım herhalde.

yağız da iyi bir korunma yöntemiymiş bak :))) kuduruk şey

bahar direk yakarım orayı valla kocam günde 3 kere arasın 3 kere soruyor ama kızlar mesela bizde 3 grup va 0-2 / 2-4 / 4-6 bişey olduğu zaman evde büyükler anlatıyor annelere tabii annelerde hep paylaşıyoruz yapan burda da yapar canım allah hepimizi kötü insanlardan korusun ama çocukta olsalar birbirlerine zarar verince çok üzülüyorum

Neyse hanımlar ben ufak ufak kaçıyorum durunun kontrolü var bugun inşallah iyileşmiştir kuzumm .......hoşçakalın yarın görüşürüz byeee

saniye ilerki dönemlerde çocukları korkutup konuşmalarını bile önledikleri oluyormuş. çocuk istismara maruz kalıyor ama söyleyemiyormuş korkudan. ancak çocuğunla çok çok yakın olmakla çözülebilir bence bu da. ayyyy bak attı gene makedonun tepesi. senin canına başkası el kaldırcak bişi yapcak ya ayyyyy karı koca girişiriz herhalde
ya geçen gün karfura gittim. twigy maskotları vardı. kocaman terlik şekilleri giyinmişler. ali efeyi geldi sevdi ali efe aaa uuu o da onu sevdi falan. başka arabada bi çocuk vardı resmen saldırdı adamlara nasıl vuruyor. belli ya smack down izliyo ya da ailesinde şiddet var. çok üzüldüm çocuk adına.

evet bande Bade doğduktan sonra insanın katil olmasının çok kolay olduğunu düşünüyorum.. valla allah korusun birisi benim kuzuma birşey yapsa parçalrım onu bende..
ama saniye dediğin gibi çocuklar arasında mutlaka olur bu tarz şeyler asıl olan büyüklerin şiddetinden koruyabilmek.. yoksa misafir çocuktan bile dayak yiyoz vala..

ya geçen hafta buluştuğumuzda çok komikti bir sürü velet ortada. oyuncakları çekişiyorlar. oğlum çekiştirme konusunda iyi çıktı :)))) şükür birbirini tartaklayan olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…