2009 Eylül Anneleri

25-01-2009 evlilik yıldönümüz 2.yılımız olacak saat almaya gittim egemeni halası baktı sağolsun ödeyemezsem diye korktum alamadım malum çalışmıyorum sonra eşime sana hediye aldım ödeyemedim para ver diyemem ya :)) pantalon ve sweat aldım şimdi yemek yapıyorum akşama hazırlığa başladım erken kutluyoruz maalesef egemen dolayısıyla bugün ilgilenebilir görümcem sonra evine dönücek şans dileyim benim cins kocam beğensinde sinirimi bozmasın :))

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımm uzun yıllar kutlayın inşallah çocuklarınla bir ömür mutlu kalın..

günaydın

naber bahar nasılsın canım artık sabahları boş oluyor burası
akşam benim yatakta kanguru vardı sabaha kadar zıpladı durdu

canımm kusura bakma net yine gidip geliyor göremedim iyiyim baharcımm çook sağol doktor iyi dedi iyileşmiş haftaya getir kilo takibine devam dedi.......

sen nasılsın ali efecik nasıl.....

günaydın

naber bahar nasılsın canım artık sabahları boş oluyor burası
akşam benim yatakta kanguru vardı sabaha kadar zıpladı durdu

saniyecim saol iyi sayılırım uykum var sadece. 11,30 da yattı oğlum akşam zar zor uyudu sabah 6,30 da kalktı. gece de birkaç defa uyanınca böyle oldum

aylincim iyileşmenize sevindim canım.
gerçekten buraları çok boş oluyor sabahları. ben de yazıyorum bakıyorum cevap veren yok kapatıyorum napiim.

uzun bir aradan sonra merhaba of bu salgın nereden çıktı bizde hastayız dün gece 1 den 4 e kadar oyun oynadık kabus gibi bir geceydi.

uzun bir aradan sonra merhaba of bu salgın nereden çıktı bizde hastayız dün gece 1 den 4 e kadar oyun oynadık kabus gibi bir geceydi.

canım geçmiş olsun ya. mızmızlanmıyorsa ben oturmaya razıyım walla ali efe zorluyor bu ara baya. sürekli mızmız. kucağa gelmek istiyo alıyorum aşağı inmeye çalışıyo bırakıyorum neden bıraktım diye ağlıyor. böyle bir çemberde yaşayıp gidiyoruz bugünlerde.

akşam Sena da uyumak istemedi yatakta zıpladı durdu sabaha kadar emdi artık açıkta bırakıyorum zaten :)

mızmızlanma var ama çok değil ama hiç yatmayan oğlum yarım saat kollarımda yattı hali yok yani sonra oturma odasına gidip oturduk oyuncaklarla oynadık baktık uyumaya niyeti yok babası yatağında salladı bende odada uzandım bir geldim ki ikiside sızmış kalmış sizede geçmiş olsun

Son düzenleme:
akşam Sena da uyumak istemedi yatakta zıpladı durdu sabaha kadar emdi artık açıkta bırakıyorum zaten :)
ehhehehe o da güzelmiş saniye :)))
kıyamam ya halleri kalmıyo tabi kolay mı biz bile zor atlatıyoruz hastalıkları.

ooooooooooo bi girip bakayım dedim gülaycım burdaymışşşl.... selam kızlar. Gülaycım nasılsın canımmm? ne yapıyosun.

selam kizlar nasilsiniz
hasta bebeciklere gecmis olsun
nazan evlilik yildonumun kutlu olsun
baharcaim galiba senin oglan seni protesdo ediyor burdaki kadin oyle demisdi calisan annelerin bebekleri boyle yapalir baskasinin yaninda akilli uslu yemek yer ama anneye tam tersi durumlar yaparlarmis.ama sonucda buda bir gecis donemi allahin iziniyle insallah cabucak bunlarda gececek.

hoşgeldin demetcim. ya babanem de diyor aynı şeyi. sana yaptığını bana yapsa bu halimle bakamazdım diyor. şükür ona karşı sakin. ama benim hışırımı çıkartıyo resmen.

demetcimm hoşgeldin iştah durumları nasıl gidiyor pedagog işe yarıyormu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…