2009 Eylül Anneleri

kizlar masallahhhhhhh deyim cok iyi ya erdenay 2 gundur tabaklarini bosaltiyor sayilir
dun kendisi yedi mesela verdim eline kasigini hic dokmeden ispanak corbasini yariya kadar yedi simdilik iyi insallah hep boyle gider uykusuda iyi oldu masallah kadin demisdi zaten birsey duzene girerse digeri otomatik olarak gelir diye galiba dogruuuuuuuuu

demetçim gözün aydın. maşallah paşa demek çorbasını dökmeden içiyo. ay biz dün noddle yedik aman yarabbi. sos oldu ikimizin de suratı. illa benim tabağımdan yemek istedi. koydum önüne ikimiz de elle giriştik. iğrenciz anne oğul biliyorum :))))

olsun kızz nolcek iyiden yiriz kafayı işte düşünsene bahar ali efenin kız kardeşi oluyor ......ne güzel işte fena olmaz ama tabii istediğiniz zaman olsun daha iyi dün zeynebin gazına geldim galiba ben biraz.....

geçmiş olsun filizcimm biz yeni atlattık .......

teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

hoşgeldin demetcim. ya babanem de diyor aynı şeyi. sana yaptığını bana yapsa bu halimle bakamazdım diyor. şükür ona karşı sakin. ama benim hışırımı çıkartıyo resmen.

bizim kayınvalidemde aynısını diyo siz eve gelince değişiyo diyo ne yemek yiyo ne uslu duruyo sanırım bu ir tepki

hadi bakalım demetcimm allah tamamını erdirsin ......darısı başımıza inşallah.....

olsun kızz nolcek iyiden yiriz kafayı işte düşünsene bahar ali efenin kız kardeşi oluyor ......ne güzel işte fena olmaz ama tabii istediğiniz zaman olsun daha iyi dün zeynebin gazına geldim galiba ben biraz.....
yok güzelim ya. tabi ki çok isterim bi kızım da olsun ama işte borcum azalsın çalışmak zorunda olmıyım evlatlarımda bir süre zaman geçirebileyim istiyorum.
teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

bizim kayınvalidemde aynısını diyo siz eve gelince değişiyo diyo ne yemek yiyo ne uslu duruyo sanırım bu ir tepki
ay aman filiz onlara yapmasınlar da biz çekebiliyoruz yaşlılar çok zorlanır.

hee işte dört dörtlük bi site olduk şincik...

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)

1. DURU57
2. baharcikk
3. KK Pro ÜyeSueBelize
4. 5848BL

evet molaa mola süper 5 saat sonra 2 günlük tekrar mola süper yuppi.....

slm kızlar
nasılsınız? hasta yavrularımıza çok geçmiş olsun
biz uzunca süre atlatamadık hastalığı.
çok kışta olmadı belkide bu yüzden

baharcım resimlerine bayıldımmm:)) maşallah

filizcim size de geçmiş olsun canımcım. çok teşekkür ederim yorumun için. ya bu sene çok yağış vs olmasın diye çok dua ettim kötü mü ettim ki :))) bizim siteyi hemencik tamamlasınlar diye :))

demekki tutmuş dua'n:))
yazı napıcaz bilmiyorum artık
kış böyle giderse yazında sıcaktan kavruluruz.
meryem işten ayrılmış değilmi, görüşürsen çok selam söyle.
demetcim nasılsın erdanay paşam nasıl.

offfffffff kizlar insallah bole devam ederde kurtulurum suan kahvaltisini koydum onune ama yok bisi yemiyo sadece portakal suyu iciyo zeytin domates salatalik yioyo

allaha sukur iyi sayiliriz canim sen ve bebislerin nasilsiniz.
gecmis olsun hastalik atlatmissiniz gittsinde daha gelmesin zor oluyor ya bizim d^burdada kar yagiyorrrrr

eh şimdilik iyi sayılırız demetcim,
çok zor atlattık valla...
yeme olayı düzene girmişse tamamdır
inşallah böyle devam eder
sıkma canını daha neler yapacaklar bize:))

merhaba hanımlar akşam fiyasko çocuğu gönderdiler durmuyomuş eşimde boşver ne yapallım oda bizimle evliliğimizin parçası dedi bardağı devirdi egemen falan filan hediyeleri beğendi istediğim gibi olmadı ama olsun mutlu olduk ikimizde hatta üçümüzde sabah dişçiye gittik tabi ki yine ailecek ilk kez dişçi macerası yaşadım o makinalarla tanıştım ve artık dolgum var hemde uyuşturmadan çünkü emziriyorum iğne yapmadı yani bol bol vukuatlı bir 24 saat oldu ayrıca akşam yediğimleyim hala bişey yiyemiyorum açım açççç

egemen öyle kahvaltılıkları önüne koyunca yere atıyo ben mecburen tek tek kaşıkla karıştırdığım mama şeklinde veriyorum sadece patates cipsi ve çekirdeiçi yiyo çubuk kraker bile yemiyo artık ve kuru bişey istemiyo pilav yoğurtla anca bir iki kaşık sizinkiler ilerlemiş maaşallah dişleri var fakat yemek istemiyo hep emmekte aklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…