2009 Eylül Anneleri

nazancım geçmiş olsun. oğluşunuzla kutlamış oldunuz ne güzel işte. uyuşturulmadan bana da bi kere yapmak istemişti doktor. bir süre sonra tuttum adamın elini uyuştur beni doktor diye yalvardım. çok canım acımıştı. ilk dolgumdu elimi kemerime sokmuştum doktorun eline saldırmıyım diye.

hemde 3 dolgu yapmış ne yapıyosunuz diye sordu kendi kendime eğlenmiyorum herhalde çürümüş temizliyorum diye cevap verdi birde doktor değil komedyen kaçtane çürümüş dedim aynaya bakmadın mı iyahlıklar çürüktür diyo ya sabır dedim sustum 29 tekrar çağırdı niye diye sormadım bile yine tuhaf bişey der diye

selam güzel hatunlar ben geldim...
nazancım hem çok geçmiş olsun hemde yıl dönümüznüz kutlu olsun nice yıllara.. sanırım kendini de toplamışsın biraz moral olarak.

nazan burda kadıköy diş poliklliniğine gitmiştim ben de dolgum düştü diye. birsürü sıra bekle vs millet ağzı burnu kan içinde çıkıyo falan sıfır moralle girdim doktora. kadın sinirli gibi bir tip. dolgumu muayene edecem diye iyice açtı acıttı. bir hafta sonra gel dedi dedim dolgum düşük hanımefendi 1 hafta yemek yemicem mi nasıl durayım.bi de işten izin alamam diye bahane uydurdum.2 gün sonra gel dedi. baktım bu kadın benim nazımı çekmez, çekmezse de ben papaz olucam dedim yok o da geç saolun kadın afalladı kalktığım gibi çıktım gittim özele.ağladım zırladım yaptırdım dişimi şükür.

evet benim adam çok sevindi olsun ne yapalım zaten evlendiğimizde de karnındaydı ayırma kuzumuzu dedi öyle böyle yedik yemeğimizi hem yarın akşam bir kutlama daha yapıcam özel :)) bakalım salıya kadar kutlamalar devam edicek salı gerçek nikah günümüz ondan süpriz bekliyorum

iyi ki evlenmişimde egemenim olmuş bebeklerimizle neşe içinde bir yuva diliyorum herkese....

hoşbulduk baharcım ne olsun canım aynı.. koştur koştur geçiyo hayat çok şükür...

vayy nazan sizde çok aceleciymişsiniz yaa...tabi o zaman oğlunun da olması gerek evlenme yıldönümünde..

hoşbulduk hüsniyecim valla biraz okudum sessiz sedasız bakıyodum bugün hiç keyfim yok sizler nasılsınız ???
nazancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bi yastıkta kocayın mutluluklar dilerim

kızlar mrb diş demen bana çook tırsıyorumm kaç tane çürük var ağzımda doktor küfür eder diye gitmiyorum ihmal etmek iyi değil ama napımm.....:18:

kızlar bime giden varmı??pabuçlara bakan iyi mi kötü mü ona göre gideyim..

Son düzenleme:
geçmiş olsun zeynep.. 20lik dişlerde bayağı sıkıntıya sokuyo insanı.. biz bile katlanamıyoz bebeciklerimiz kaç tane çıkarıyor..

ihmal etme aman biran önce yaptır kendini takm dişle düşün daha kolay gidersin eşim dalga geçti yatmadan çıkarırısın dişlerini gitmezsek diye düşünsen ıyyy :))

egmen kuzu 3 diş patlattı bu hafta rekora koşuyo oğlum köpek dişleri alttan iki üstten bir bir tane kaldı o da bembeyaz ucu görünecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…