2009 Eylül Anneleri

slmmmmmmmmmmmm kızlar .ben geldim baba ocağından koca evine hepinizi çooooooooooook özledim bu haftada evdeyim sonra işe başlayacam bir hafta işe gideceğim sonra atom tedavisi göreceğim ameliyat sonrası patoloji sonucu pek parlak çıkmadıda
atom tedavisi alıncada 2 metre yakından kimse yaklaşamıyor. bakalım sonumuz hayrolsun

hoşgeldin sümeyyecimm.....
senide oğluşunuda özlemişiz be .......
ben çoookk keyifsizimm çocuğum yine hasta..
aklım hep evde şimdi yanında olmam gerekiyor allahım sen çalışan annelere sabır ver yoksa dayanıcak gücüm kalmıcakkkk...

günaydın ve hayırlı haftalar kızlar.
sümeyye geçmiş olsun tekrar. atom tedavisini de ilk kez duyuyorum. ne kadar süre kimse yaklaşamıcakmış peki?
aylincim geçmiş olsun duruya da canım ya. ah ya ah yaşayan bilir hasta evladını bırakıp işe gelmek zorunda olmanın ağrısını.

çook sağol baharcımm gerçekten yaşayan bilir çook zor evde olan hanımlar bence çocuklarıyla geçirdikleri her dakikanın kıymetini bilmeliler......

evet aylincim haftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum bir saniyem ayrı geçsin istemiyorum oğlumdan. o da hep benle olmak istiyor zaten ama malesef 2 gün çoook çabuk geçiyor
duru hala grip mi canım iyileşiyor demiştin düzelmedi mi?

günaydın kızlar

hüsniye hoşgeldin canım evine inşallah bu süreçte çabuk geçer oğlun nasıl canım nasıl durucak sensiz

aylin duruyada çok geçmiş olsun canım hala iyileşemedi mi kuzucuk senin kim bakıyordu dışarı falan çıkarmasınlar çocuğu ben birde gripli kimselerle görüşmüyorum valla artık herksin yanında diyorum grip olunca gitmem banada kimse gelmesin sert oluyor ama artık herkes alıştı

meraba arkadaşlar sizlere pek yyazamıyorum ama takip ediyorum vakit buldukça.benim oğluşumda ishal oldu yemek yemiyo.suyubile zorla içiyor.kafayı sıyırcam.üstüne bide grip öksürük napcam ben...:2:

herkese selam.. dümeyyecim hoşgedin evine .. artık burda sık sık görelim seni atom tedavisi bize sökmez ona göre..peki bu süreçte kuzuna nolacak.. ona nasıl bakıcan...

aylincim çok çok geçmiş olsun kuzun hemencecik iyileşsin inşallah.. grip mi oldu başka bir rahatsızlığı mı var ..
evet bu hafta sonlrı hemencecik gelip geçiyo telaşla insan anlamıyo hiçbirşey.. ne güzel gezeriz badişle diye planlar kurmuştum ama iki günde yağmurlu geçti bende kuzumda fenalık geçirdik evin içinde...

iyileşmiş dedi doktor pazar günü birden ateşlendi çocuk sadece ateşi vardı dün gece doktora götürdük kan tahlili falan yaptı temiz çıktı muhtemelen soğuk algınlığı ilaç vermedi antibiyotiği bitsin ateşi devam ederse getir dedi ..

çook sağol canımm annem bakıyor maalesef kimseye lafım geçmiyor ......

meraba arkadaşlar sizlere pek yyazamıyorum ama takip ediyorum vakit buldukça.benim oğluşumda ishal oldu yemek yemiyo.suyubile zorla içiyor.kafayı sıyırcam.üstüne bide grip öksürük napcam ben...:2:

sanada çook geçmiş olsun canımm böyle büyücekler ama bizide bitircekler.....

çook sağol hüsniyecimm soğuk algınlığı grip işte çook şükür başka bir rahatsızlığı yok.....

tekrar geçmiş olsun aylincim.. böyle böyle büyüyecekler kah hasta olacaklar kah kuduracaklar peşlerinde dolanacağız.. üzme kendini çok fazla allah daha büyük sıkıntı vermesin grip soğuk algınlığı geçer nasıl olsa..
bu arada bizim iştahsızlığımız tekrar başladı malesef....bütün hafta sonu peşinde gezdim oralı olmadı..

kızlar sena dün 3 tane çinekop yedi benim kızım denizden babam çıksa yerim cinsinden her pazar bizde mutlaka balık günü yapıyoruz o yediği için

bu arada kızlar çocuklarda ıshal salgını varmış bilginize

sağol canımm benim bu iştahsızlıkları bir dert ama artık takmıyorumm allah sabır versin ne diyelim ilerde kıymet bilseler keşke.....

havada buz gibi ha.... dondum..

hee tamam bizim haftaya hastalığımız ishal töbe töbee
bende perşembe günleri hep balık alırım duruda seviyor ...

maşallah senaya.. geçen hafta bade de somon yemişti bayıla bayıla şaşırıp kalmıştım bugün tekrar yapacak bakıcısı inşallah yer kuzum...
bir ishalimiz eksikti aman o da tam olsun dikkat edelim o zaman yediklerine içtiklerine..

ya ne güzel balık alışkanlığınız var böyle duydukça kendimi sorumsuz anne gibi hissediyorum. ben pek sevmem nadiren alır yeriz ali efe ye de başlarda somonla çorba yapıyordum sonra yememeye başlayınca bi daha yapmadım. bi edinebilsem o alışkanlığı ben de. ama kuzu kemiği eti alıp haşlıyorum suyu buzluğa atıyorum çorbasına falan koyuyorum ben de.
ama oğlumun iştahı çok az da olsa düzeldi diyebilirim. gerçi bu sefer de uyku sıkıntımız başladı sabahın köründe uyanıyoruz. dün öğle uykusunu normalden az uyudu akşam da amcasıyla kudurunca 10 da sızdı kaldı gözlerime inanamadım :) gidip gidip alnına baktım nefesini dinledim hasta falan mı diye tövbeeee.

merhaba bende dün balık yaptım ama bayatmış vermedim egemenebende kızarttığım balığa ekmek ufalıyorum az sıcak su katıyorum çorba gibi veriyorum aslında seviyo ama yedik iyi değildi vermedim şştah bizde hep problem her yemeği zorla yediriyorum 4 öğün veriyorum iyice acıksın diye ama yok değişmiyo bir kase çorbayı zar zor içiyo 28 aşısı var bakalım ne diyecekler kilo boy ölçümüde yapıyolar

baharcımm bendede meyve alışkanlığı pek yok babası istemese hiç aklıma gelmicek kendim sevmiyorum ya bazen olabiliyor .......
huyları öyle birden değişiyorki bende senin gibi ay acaba hastamı ay noldu buna diye düşünmekten alamıyorum kendimi ........

ya nazan zaten balık sevmezdim iyice soğuttun balıktan. kız yazık çocuğa o ne sıcak su ve ekmekle karıştırıyon :)
aylin gerçekten öyle. akşam 10 da uyudu ya sabah 5 te dönmeye başladı yatakta. süt verdim bi yandan sallıyom bi yandan dua ediyom allahım nolur uyanmasın bu saatte napcaz kalkıp diye :))) şükür 8 de uyandı paşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…