egmen kuzu 3 diş patlattı bu hafta rekora koşuyo oğlum köpek dişleri alttan iki üstten bir bir tane kaldı o da bembeyaz ucu görünecek gibi
evet aylincim haftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum bir saniyem ayrı geçsin istemiyorum oğlumdan. o da hep benle olmak istiyor zaten ama malesef 2 gün çoook çabuk geçiyor
duru hala grip mi canım iyileşiyor demiştin düzelmedi mi?
günaydın kızlar
hüsniye hoşgeldin canım evine inşallah bu süreçte çabuk geçer oğlun nasıl canım nasıl durucak sensiz
aylin duruyada çok geçmiş olsun canım hala iyileşemedi mi kuzucuk senin kim bakıyordu dışarı falan çıkarmasınlar çocuğu ben birde gripli kimselerle görüşmüyorum valla artık herksin yanında diyorum grip olunca gitmem banada kimse gelmesin sert oluyor ama artık herkes alıştı
meraba arkadaşlar sizlere pek yyazamıyorum ama takip ediyorum vakit buldukça.benim oğluşumda ishal oldu yemek yemiyo.suyubile zorla içiyor.kafayı sıyırcam.üstüne bide grip öksürük napcam ben...:2:
herkese selam.. dümeyyecim hoşgedin evine .. artık burda sık sık görelim seni atom tedavisi bize sökmez ona göre..peki bu süreçte kuzuna nolacak.. ona nasıl bakıcan...
aylincim çok çok geçmiş olsun kuzun hemencecik iyileşsin inşallah.. grip mi oldu başka bir rahatsızlığı mı var ..
evet bu hafta sonlrı hemencecik gelip geçiyo telaşla insan anlamıyo hiçbirşey.. ne güzel gezeriz badişle diye planlar kurmuştum ama iki günde yağmurlu geçti bende kuzumda fenalık geçirdik evin içinde...
kızlar sena dün 3 tane çinekop yedi benim kızım denizden babam çıksa yerim cinsinden her pazar bizde mutlaka balık günü yapıyoruz o yediği için
bu arada kızlar çocuklarda ıshal salgını varmış bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?