2009 Eylül Anneleri

ay çocuklar yesin diye artık neler yapıcağımızı şaşırdık kızlar valla
ben balığı çok severim mecburen eşimde seviyor ama ben kuzu hiç sevmem ve senaya da hiç yapmadım kuzu gerdanı falan faydalıymış doğrumu

canım ben dana ya da kuzu kemiği alıp haşlıyordum kemikleri çok kuvvetlendiriyormuş ilikli falan olunca. bu sefer kuzu güveç diye bişi vardı yağı kemiği eti birlikte bişeydi babanem bunu alalım dedi aldım yaptım anow nasıl koku hala burnumda. ben de eti lezzetli olsa da kokusu yüzünden sevmem. ama çorbalarını o suyla yapmaya çalışıyorum uzun süredir.

kemik suyu çook faydalıymış annem hep yaparmış bize herşeye katıyordum diyor biberonla veren bile duydum ben çorba gibi.....

bende kullanıyorum kemik suyu.. çorbaların lezzetini de arttırıyor ama yerse tabi...ama çokçok faydalı olduğuna inanmıyorum niyeyse..

ben daha hiç biberon kullanmadım suluk almıştık ondan hiç içmedi biberon konusunda kararsızım bu zamandan sonra alsam mı almasam mı?

Merhaba kızlar yine bir bakayım diye girdim balık muhabbeti yapmışsınız. Doğa haftada iki kere balık yiyor muhakkak zaten balık benim kaçış yöntemim evde hiçbir yemek yoksa ne yapayım diye panik içindeysem norveç somonum muhakkak oluor buzlukta beş altı dilim hemen onlardan birini çıkarıp yağlı kağıda sarıp çok az tuz ve zeytin yağı ama çok az fırına atıyorum misssss oluyor bu bir.

ikincisi normal balık işte bir kocaman levrek yiyor ama muhakkak derisini soyarak ve mama sandalyesine ben ayıklayıp koyuyorum o kendi yiyor çünkü kendi yediği zaman daha çok yiyor.

üçüncüsü çorba ki asıl bunun için yazıyorum mesajı. kızlar muhteşem oluyor muhakkak deneyin.. şimdi bi tencereye bi büyük balık (çupra,levrekvs. ne isterseniz) bir patates bir havuç bir kereviz koyuyoruz kaynatıyoruz. balığı alıp küçük küçük parçalara ayırıp başka bi kapta bekletiyoruz. sonra o sebzelere bir blendır darbesi tabi suyunu dökmedik duruyo tekrar ocakta pişmeye devam ederken bir kapta tereyağ un eritip çorbanın suyuyla açıp geri tencereye döküp birde yarım limon sıkıyoruzzz. sonrada balıkları içineeeeeeeeeee.. muhakkak deneyin çok süper oluyo. ve doğa genelde Maşallah ama bir kaseden fazla içiyor. Darısı sizin kuzucukların başına. :)

günaydın.... güzel forumun güzel insanları..yağmurlu bir sabah var kırşehirde..

günaydınn .......güzel forumun güzel insanlarından biri sümeyyecimm.....
nasıl oldun sümeyye özledik seni kızz .....tam dönüş değil sanırım haftaya mı başlıcan işe.......

Son düzenleme:
işe haftaya başlayacam bu haftada evdeyim.. bende çok şükür iyiyim dün yine hastanedeydim sintigrafi çekildi. şubatın 7 sindede tahliller yapılacak sonuçlara göre atom dozu belirlenecek 15inden sonra atom tedavisi alacağım..yani elimizi verdik kolumuzu kurtaramıyoruz..:93:

en son seni bıraktığımda aylin 20 idin şimdi duru 57 olmuşsun...57 neyin kodu kız yoksam 57 doğumlumusun

yok kızz sinopluyuzya hani biz o geldi aklıma değiştircektim zaten daha doğrusu eşim sinoplu ......
senin sayende atom tedavisinide duymuş olduk ozaman karantina altına mı alcaklar seni hani kimse yaklaşamıcak dedinya..:26:

3 gün hastanede yatacam odaya hemşire dr kimse girmiyormuş yemeği kapıya bırakıp kapıyı tıklatıp gidiyorlarmış..bir bakıma kafamı dinlemeye gidecem iş yok güç yok çocuk ağlamı yok. 3 gün yatış laptopuda götürecem keyif yapacam

günaydın bahar ne olsun memleket dönüşü çamaşırlar yıkadım şimdide ütü yapıyorum 1 parça ütülüyorum gelip f5 yapıp okuyorum yazıyorum
eskiden bomba gibi kızdım şimdi atom bombası gibi olacağım

hadi ya tekrar geçmiş olsun canımm benimm .......

günaydın baharcımm.......

sen nasılsın aylin duru kilo almaya başladımı..bende 3 gündür eymeni emzirmiyorum.çok zor anlar yaşıyoruz evde anlayacağınız.ve dün eymen ishal oldu acab diştenmi azısı şişmiş.

sen nasılsın aylin duru kilo almaya başladımı..bende 3 gündür eymeni emzirmiyorum.çok zor anlar yaşıyoruz evde anlayacağınız.ve dün eymen ishal oldu acab diştenmi azısı şişmiş.

iyi diyelim iyi olsun be canım duru 3 gün arayla hastalandı çocuk pazar günü ateşi çıktı gün boyunca düşürmeye çalıştım doktora götürdük gribal enfeksiyon dedi ialç vermedi dün akşam biraz daha iyiydi alkışla makarna yedirdik babası alkışlıyor ben ağzına sokmaya çalışıyorum zor be gülüm çok zor yemeyen çocuk.....

biz de iyiyiz sümeyyecim şükür iştahı biraz da olsa düzeldi mutluyum.
aylincim duru nasıl oldu canım?

biraz daha iyi canım ateşi yoktu keyfide iyi gibi sabahları beni görünce ağlıyor okadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…