2009 Eylül Anneleri

ben şimdi duruyu randevu alabilirsem cerrahpaşa yada çapa araştırma hastanesine götürcem sağlam çocuk bölümüne ama bi türlü alamıyorum ......

kilo problemimiz yine hat safada 400 gram aldı 1 ay boyunca bi hastalandı 500 gram belkide daha fazla verdi hemen ......

eymende sütten kestiğimiz için inat ediyor yemek yemiyor kaşığı uzattıkça memme diyor .danino ve kavanoz mamasını severek yiyor sadece.umarım sütten kesme sürecini erken atlatırız.

günaydın hanımlar bende tam çocuk uzun zamandır hastalanmadı ne güzel derken bugün ateşi var diştendir inşallah ilaç içmiyo çünkü şırınga falan kar etmiyo çok zor oluyo offf inşallah diştir biberon konusunda ne dersiniz başlamalımıyım almalımıyım

egemene çoooooook geçmiş olsun umarım diştendir.
valla biberon ve süt konusunda bende çok muzdaribim 6 tane biberonumuz var var ama işe yaramıyor. su içiyor sadece süt içmiyor süt hiçbir türlü içmiyoruz ama bardakta kaşıklada kar etmiyor.bende akşam yatmadan sütle kaşık maması yapıyorum.

aylincim götür tabi doktora canım kilo konusunda da iyice takibe alırlar. çok çok geçmiş olsun kuzuya onlar hasta olmasın ya.
sümeyye iştahsız çocuk düşmanımın başına diyorum ben artık ya :) çok zor ben 1 aydır resmen bunalımdaydım durduk yere hüngür şaplak ağlıyordum ofiste düşün yani. vitamin veriyorsunuz değil mi?
nazancım ben doğduğundan beri kullanıyorum biberon rahatım. suyunu bardaktan ben de içiriyorum kendi biberondan da içiyor. aynı zamanda halen devam sütü de içiyo geceleri falan.

nazan geçmiş olsun kendi kendimize nazar erdiriyoruz ben de geçenlerde dedim oh bişeyi yok diye anam ertesi gün sümükler sel oldu
sümeyye devam sütü de içmiyor mu canım ya? walla iştahsız olduğu zamanlarda bizim kurtarıcımız o devam sütleri.

eymende sabah kalkıyor iyice ağlıyor emzireyim diye ama yoooooook sonra umudu kesiyor ama hiçbirşey yemiyor kahvaltı namına bende bari amam yesin diyorum mama veriyorum sonra yine öğlen bir posta ağlıyor acıkınca memme diye sonra yatıyor uyanınca bayaaa acıkmış oluyor bir kase orba içiyor .akşamda fazla yemiyor yatmadan önce sütle kaşık amamsı yapıyorum. keşke eymende süte alışsa çok rahatlayacam

atom verirken kesmme gerekli şimdiden keseyim dedim zaten troitler gidince vucut kalsiyumda az salgılıyor kalsiyum ilacı kullanıyorum eymende emzirince elim ayağım titriyor

egemende kavanoz mamaları kolay yiyo normal yemek konusunda sıkıntı çıkarıyo genellikle biberona dışarı çıktığımda kolay olsun diye alıştırmak istiyorumama kara veremedim hiç kullanmadan büyüt diyenlerde oluyo

geçen tv de dinledim. bir çocuk dru konuşuyordu. drların yaptığı en büyük hataymış bebekleri ek gıdaya meyve ile başlatmak. hem anne sütünü hem de sonradan eklencek gıdaları red edebiliyorlarmış meyveyi tatlı bulduklarından. öncelikle sebze ile başlamak doğru olanmış. kavanoz mamaları falan da tatlı olduğundan şu dönemde damak tadına göre bebekler onları beğenip sebze çorba vs red edebilirler diye düşünüyorum. ali efe tatlıya çok düşkün olmadığından çok sıkıntı yaşamadım arada kavanoz meyvelerinden veriyorduk.

sağol baharcımm allah hepimizin yardımcısı olsun ...emzirme konusuna gelince içimde kaldı ya ne yalan söyliyim bazen rüyalarıma bile giriyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam olsun napalım kısmet bu kadarmış amaaaa 2. çocuğumda allahtan çook daha iyi dileklerim var inşallah içimde kalanların hepsini yaşarım

ay memleket anlatılmazki.gittim misafir çok geldi biz gittik aslında sıradandı ama öyle özlemişimki tanıdık kişiler görmeyi ortak konularda konuşmayı.geleceğim gün bile ne zaman dönerim diye düşünmeye başladım yani..herşey güzeldi.sağlık sorunlarınıda halletsek daha güzel olacak şuan iyotlu tuz kullanmıyorum iyotsuz tuz aldım yemekelri ayrı yapıyorum tek iyi yanı kaynanmlarda yemek yememek için bahanem oldu .tuzum yanımda yok onlarda iyotlu tuzdan yapıyorlar.tıpış tıpış evimize geliyoruz
eymen tam bir jelibon hastası oldu memlekette babm 2 defa getirdi bende giderken çocuklara veririm diye almıştım aman ağlıyor mama diye.

eymen nerede uyduruk bişey var onu yiyor.cips paketlerini görünce kuduruyor çekişrdek evde yiyemiyoruz.ha birde turşu seviyor..yemekte yemiyor..

aaa benimkide aynı cips çekirdek yiyo çikolata yemiyo kıtır kıtır yapıyo bayılıyorum geçen gün galete ısırdı nasıl güzel ses kırt kırt ama ısırıyo bir iki kere bırakıyo o kadar cipste öyle çekşrdekte emmese hep aç uyumadan evvel bir emiyo maaşallah bayılacak gibi oluyorum cork cork çekiyo

sümeyye ablam paratroid ameliyatı olmuştu alakası varmı bilmiyorum ama onun vücudundaki kalsiyumu emiyoda kalça kemiğinde tahribat oluşmuştu aksama başlamıştı aksama rahatsızlığıyla doktora gitti paratroid çıktı ameliyat sonrası ilaç tedavi bişey kalmadı ama ömür boyu kullanıcan dedikleri ilaç3-4 sene sonra gerek yok dediler inşallah biran evvel geçer seninde

sümeyye çok iyi bilirim o anlattığın memleket hasretini. sokağa çıkınca gelen gidene selam vermek tanıdık bir iki yüz görmek mazinin olduğu insanlarla konuşmak ayyy ay özledim İzmirimi be ya
ali efe de turşu yiyo yüzünü ekşite ekşite :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…