2009 Eylül Anneleri

nazan bende tek nodül vardı.kontrole gidiyordum 6 ayda bir ama hamileyken büyümüş dr alalım ilerde rahatsız etmesin dedi.ve ben tek taraflı alınsın istedim ama ameliyatta çift taraflı ameliyat yapmışlar yani troit bezi kalmadı bende.şimdi ilerde tekrarlamasın diye atom tedavisi başlayacam.umarım sonu iyi olur.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama . Allah kimseyi hastanelere düşürmesin

bahar haklısın yolda slm vermeyi bile özlemişim anacum.. ama ne yapalım hem anam olsun hem kocam olmyor..

nasıl özledim. çocukluğumun geçtiği o bahçeyi. her okul dönüşü beni karşılayan babanemle dedemin güler yüzlerini... kaygılarımı, mutluluklarımı herşeyimi paylaştığım anları. dedemin yaşına bakmaksızın yemek sonrası bize kahve pişirmesini, bahçede oturup sokağı izlerken ayağımıza kediler dolanırken kahve sohbetlerimizi... nasıl özledim nasıl....

herkese kocaman selam.. sümeyyecim tekrar hoşgeldin valla özledik seni..sonuçların için üzüldüm tedavinde zorlu geçecek ama sağlık için herşeye katlanılır..çünkü daha büyüteceğimiz danalar var inşallahh.. eşiminde sonuçları iyi çıkmamış dr tam zamanında aldırmışsın yoksa daha kötü olurdu demiş.. ama tedavi falan söylememiş biizmde ona kafamız takıldı burda tekrar dr gösterecek..

bizim iştahımız bir ara düzelmişti şimdi tekrar iştahsızlık tavan yaptı canı istediği şeyleri yiyo gerisinin tadına bile bakmıyo cadı...baklaım nolacak halimiz...
bu arada bugün eşim geliyorrrrrr annesiyle birlikte

valla ben hiç öyle aman aman memleketimi özlemem.. sadece annemi babamı özlüyom gerisi umrumda değil.. bende mi bir gariplik var acaba?

hüsniye hoşgeldin bak herşer de bir hayır vardır derler şükür kötü birşey olmamış. kaynanandan hiç bahsetmedin sen ya anlatsana ilişkiniz nasıl?

hüsniye hoşgeldin bak herşer de bir hayır vardır derler şükür kötü birşey olmamış. kaynanandan hiç bahsetmedin sen ya anlatsana ilişkiniz nasıl?

valla iyidir aramız aslında sessiz sakin kendi halinde bir kadıncağız.. ama işte doğum zamanından kalma kırgınlığım var içimde arada sinir oluyom .. bakalım bu sefer nasıl geçecekkk

sizlerede çook geçmiş olsun hüsniye...valla basit bir guatr ameliyatı diye gittik çıkamıyoruz bir türlü ünv hastaneleri ne çok araştıryor kırşehirde ameliyat olsaydım hadi geçmiş olsun der gönderirlerdi.

kaynana ve ilişkiler hadi bakalım farklı bir yorum olacak mı acaba :)) ben beni geçtimde oğluna bile öncelik tanımıyo annesi çok bencil gececi eşim uyuyo diyorum yine de geliyo dırdırdır

Allah yardımcın olsun hüsniye umarım kırgınlıklar geçer sonuçta hep yüzyüze bakılacak..:)
ben şu ara eltime sarmış durumdayım ameliyat oldum bir geçmiş olsun diye gelmedi tlf bile etmedi.geçende kayınvalidemler onlara gitmiş bir türlü gidemedik demiş kayananmda bana dedi bende tlf icat edileli bayaaa zaman oldu dedim.neyse çok ta önemli değil ...hayır hiç gelip gitmese diyecem yazık utandı gelemedi hergün kaynanamlarda.

kaynana ve ilişkiler hadi bakalım farklı bir yorum olacak mı acaba :)) ben beni geçtimde oğluna bile öncelik tanımıyo annesi çok bencil gececi eşim uyuyo diyorum yine de geliyo dırdırdır

yok benimki çok düşkündür çocuklarına ama hiçte hatalarını kabul etmez..

benim kaynanada çok fazla düşkündür çocuklarına.ben 2 haftalığına memlekete gittim sefil oldu çocuk buralarda diyor..

anladım hüsniyecim. kırgınlıklar unutulmuyor ama gözardı edilebiliyo çoğu zaman böyle durumlarda. herkes hata yapabiliyor zaman zaman. ben çok görüşemediğimden ayrı memleketlerde olduğumuzdan çok bi olay yaşamışlığım yok açıkçası şöyledir böyledir diyemiyorum. tabi herkesin artısı eksisi var ama birbirine katıp yaşıyoruz işte. bir de ben içimde tutmam. varsa gördüğüm birşey söylerim hemen yüzüne. ondan sonradan içime uhde olmuyo aklıma yer etmiyo sanırım :)))

sümeyye sen de kesin söyleyeceksindir ilk görüşmende yüzüne. ben de söylerim. benim erzurumdaki eltim izmite kaynıma geldiler oğlum 8 aylıktı. benim evime gelmediler. erzuruma onun düğününe gittiğimizde çeyiz bakmaya çağırdı dedim sen benim evime geldin mi.e çıkmadık hiçbiryere dedi dedim atma merkeze gezmeye indiniz, gelcem deseydiniz eşim alır getirirdi sizi.çağırmadın dedi dedim kırk kere söylenmez gelin diye söyledim hem de çağırmakla mı olur kırk yılda bir gelmişsin gelinmez mi? e diyo ısrar etseydin, dedim etmedim çok biliyorsan sen et şimdi ısrar ben geliyim çeyizini görmeye :)))) yine de eşim için gitmek istedim yolda aliş çok ağlayınca dönmek zorunda kaldık. bu nedenle kırgınlığım yok karşımdaki de kırılmıyo huyumu biliyorlar.

beni ankaraya uçakla geldim eşimde eltim kaynımla beraber beni almaya geldiler onlarda sitelerden mobilya bakmışlar neyse arabada bile geçmiş olsun demedi.nasıl oldun dedi. bende çok şükür gittim gelene kadar hergün misafir vardı geçmiş olsuna geldiler hatta annem bak ne çok seviliyorsun dedi dedim..hiç bişey demedi yoldada 3-4 kelime anca ettik yani...

amann çok ta tınnnnnnnn sanki o gelmedi diye iyileşmedimmi .kırgınmıyım yokkkkkkkk umrumda bile değil ya ben pek koca tarafını ciddiye almıyorum geldiler gittiler falan.görünce konuşurum görmesem özlemem yani..ama bahar msj için tşkrler..hatta eşim dedi kim K.K dan arkadaş dedim çok şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…