2009 Eylül Anneleri

valla herşey söylenmiyo malesef..birde çok fazla alıngan bende tutamam içimde söylerim ama bazı şeyleri karşı tarfın düşünmesi gerekiyo sen söyledikten sonra bir kıymeti kalmıyo..birde bu benim kötü huyum çok zor unuturum içten içe kemirir durur beni ama dediğin gibi herşeyi birbirine katıp yaşıyoruz bakalım...

sümeyyecim arıcaktım da konuşcak durumda olmadığını tahmin ettim canım. evet eşler şaşırıyor ben de lüleburgaza giderken gülcanım aradı gelin beklerim diye eşime hava atmıştım bak dostlarım var burdA bilem diye.
hüsniye alınganlıksa alınganlık walla damarıma basanın gırtlağına çökerim mantığı vardır bende çünkü normalde cidden sakinimdir ama zorlarlarsa lafı söylerim kim olursa olsun.

ya ameliyattan bağıra bağıra çıkmışım kocam hala söyler.ama tek hatırladığım oksijen maskesi takmışlardı onu çıkarmaya çalışıyordum ben bununla nefes alamıyorum alın diye.sonrada suuuuuuuuu istedim onlarda su yasak dediler bende başlarım yasağa susuzluktan ölecem dedim eşim dayanamyıp sişe kapağıyla su vermişti sırf susayım diye ..
kızlar akşama bulgur pilavı ve tavada saç kavurma türü bişey yapmayı düşünüyorum başka bişey gelmedi aklıma saç kavurma nasıl yapıyorsunuz

netim çok kötü bugün yazdıklarımı göndermiyo.....
ben sac kavurmayı eti tavaya atıp iyice kavuruyom sonrada içine iri doğranmış sağon ve biber ekleyerek yapıyom..bizde de bügun fırında tavuk budu var.. geçen bade hanım butu ısıra ısıra yemişti gene yer belki umuduyla yapıyoz bakalım

ayyy ben de doğumda ayılırken çok bağırdığımı hatırlıyorum. ellerim kanlıydı onu da gördüm. sonra ağrıkesiciyi yiyince susmuşum :) bi de odaya getirdiklerinde herkesi kovalamışım odadan çıkın diye bağırmışım

ben ayılırken çok sıkıntı çekmedim.. önce kollarımı oynatmaya çalıştım oynatamadımi sonra başımı oynatmaya çalıştım ben burdayım dercesine sonra hasta bakıcılar boğazıma birşeyler soktular çıkardılar.. hemen "bebeğim nerde" dedim onlarda "iyi" dediler..hiç öyle bağırıp çağırmadım..

hazır evdeyken yarın yaprak sarayım dedim ama yaprakalrım hep çürümüş susuz kalmış..annem yapmıştı bana neyse iyi yerlerini yaparım artık ..

Ben bağırırken sanırsam karnıma bastırıyorlardı hayal meyal hatırlıyorum.milleti odadan kovduğumu da babanem söyledi. Sonrası komediydi. Kucağıma verdiler ali efeyi e bu sarıııı dedim :) bu maymun mu benim dedim :)
ama o an hayatımın en büyük aşkına tutulduğumu anladım kızlar. En büyüğü....

Ne güzel zamanlardı yaaa. şükürler olsun elemsiz kedersiz atlattık ogünleri de. Sağlıkla sıhatle nerde varsa bekleyen rabbim yardımcısı olsun.

doğumla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum sadece aşağıda dr beni uyandırdı sümeyye falan dedi..sonra hadi odaya geçelim dedi.öyle...aman zor günlerde kötü günlerdi...ama bu maeliyatta dr dedi kaç yaşındasın hiç ameliyat oldunmu bende kıl dönmesi ve sezeryan buda 3, dedim maşallah bu ne kadar kesilme meraklısısın dedi.sonra damar yolum çıkmış ilacı açınca deri altına gitt ve çk kötü sızladı bende bağırdım kolumdanmı başladınız ameliyat etmeye çok acıyor diye meğerse hemşire yanlış takmış serumu dr lar çok kızdılar sonra ben konuşuyorum yine dr dedi uyutun şunu

ben doktora ilanı aşk etmiştim kadıncağız afalladı. hocam sizi çok seviyorum demiştim. bi de baticonu sürerken daha uyuşmadım kesmeyin sakın burdayım demiştim. anestezistin bahar güle güleeeee dediğini hatırlıyorum en son

valla zordu ama gerçekten güzel zamanlardı..çok şükür dertsiz tasasız atlattık..bende odaya gedliğimde badeyi kucağıma verdikleride bu muymuş dedim kendi kendime aylardır yolunu beklediğim.. sonra ağrılar ve ağrılar akşama kadar perişen olmuştum

ben gözlerimi kapattım ne yapıyorsanız yapın dedim..ameliyathaneyi hiç görmedim yani kapıda kapattım gözlerimi

Ya ben şükür pek ağrı çekmedim. Zaten akşam ameliyat oldum sabah dedim tek başıma yürücem ve yürüdüm de. Elimde serum değneği hayalet gibi gezindim.
Sümeyye ben ameliyathanede kahkaha bile atmıştım şakalaşıyordum milletle :) plansız ani oldu ya o şokla salak salak gülüyordum.

bende muayeneye gittim dr dedei hadi ameliyathaneye hatta odadan çıktım eşim dedi ne oldu bende kesimhaneye git geliyorum dedi ama o sırada kendi canımı düşünecek halde değldm

kızlarrr ben geldim kaynanalardan bahsetmişsiniz benimkide geliyor bu hjafta sonu bakalım yeni patavatsızlıklları ne olacak.....
hüsniye özel olmazsa doğumda kaynanana ne gibi kırgınlığın oldu benim doğumum çoook iyi geçti fakat sonrası çook kötüydü.......kaynanan........cadı kaynana.........

normal doğum yapan yokmu aranızda........

kızlar bu arada bugün eşimin doğum günü o pek önemsemez ama ben yinede bişeyler yapmak istiyorum..
varmı hazır kekten bildiğiniz kolay pasta tarifi...

bende gebelik kolestazı vardı 15 gün hastanede yattım tam taburcu oldum ertesi günde kendi dr kontorle gittim eymenin kalp atışları zayıfladı nstde kendim gördüm 140dan başladıysa 70 kadar indi hemen ameliyat ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…