2009 Eylül Anneleri

anladım saniyecim o dediğin ne bilmiyorum ama ALlah korumuş şükür.
aylin walla hiç bilmem pasta falan beceremem herhalde uğraşmam da pek.

aylincim eşinin doğum güün kutlu olsun nice yıllar göresiniz hep beraber...
gebelik kolestazıda kaşıntı ile ortaya çıkıyor benim kaşıntım fazlaydı dr kolestaz dedi ve kolestaz olanlarda 38,haftadan sonra tehlikeliymiş prof demişti 38,haftayı geçmemli çocukta ani kalp durması olabilir diye..38.haftadada doğurdum zaten.ama zor günledi son 15 gün hastanede yattım psikoljim iyice bozulmuştu irde araştırma hastanesiydi.iğrenç biryerdi.benim hergün nstye girmem gerekiyordu hatta günde 3 defa falan giriyordum .sancı çekenlerle beraber.

merhaba annişler bugun biraz daha kalabalık ne güzel ama çok giremiyorm maalesef
sümeyye gelmişsin canım çok geçmiş olsun atom karınca tedavisi görcekmişsin nedir pek bilmiyoruz ama 3 gün yatış süper valla kafanı dinle en kötüsü kuzunu görememek olur bununla geçmiş olsun allahım daha büyük dert vermesin
hüsniye koçişin geliyomuş gözün aydın tatlım en büyük ayrılıgınız bu olsun allah başka ayrılıklar yaşatmasın
baharcım nidemek canım benim burdaki dostluklar çok ayrı hepimiz için

yaw narkozdan insan okdar çok saçmalıyomuşmu allahtan benım spinal oldu yoksa kimbilir neler derdim :)))

herkese selamlarr sevgilerr
kızlar çoğunuzun bildiği üzre işten ayrıldım bir süre evdeyım. oğluşla zaman gecırıyoruz. hersey çok keyıflı gecıyor.. oğlumun huyu suyu duzeldı resmen. benımkı aşırı huysuzdu da:)
umarım herkes iyidir

aylincim eşinin dg kutlu olsun enim eşiminde dg az kaldı ama hediye almam gerek ama hiç vaktim yok çarşıya inecek.. netten birşeyler bulucam artık ama ne alacağımıda bilmiyorum...
gülcanım sende hoşgeldin sağol canım allah ayırmasın bir daha inşallah ama iyi oldu bu özledik birbirimizi arada lazımmış meğerse..
bu arada o oğluşunun fotosuna bittim resmen

kedi dilinden kolay oluyo
muhallebi muz falan 15 20 dak.hazır he birde ben normal doğum yaptım

sağol canımm ben hazır kekle yapmak istiyorum da yalancı pasta olsun......
normal doğum bi yana çook iyi mesela ben doğum yapınca ağlamaya başladımm onu gördüm allahım top gibiydi okadar küçüktü ve kıvrılmıştı ki ağlamaya başlayınca bende ağladımm.......

Son düzenleme:
baharcım hb bacım o fotoyu bende çok seviyorum sıpalarya ne pozlar veriyolar bende ali efemin bakışlara bitiyorum hep haşin erkek bakışı hiç değişmiyo
meryemcim sende hg canım hakkında hayırlısı olsun nasıl becerdin bunu uykunuz düzeldimi peki bizim gece uykularımız fena değil şimdi ama hala sallamadan uyumuyo kesınlıkle en az yarım saat sallıyorum gündüz gece

doğum günü dilekleriniz için çook teşekkür ederimm.....kızlarrr
kar müthiş yağıyor ........yaşasın mikrrrrrrooplar gitsin hastalıklar bitsin.......

gulcancım çocukgun huysuzlugu anneye ozlemmıs. intikam almasıymıs:) sımdı ıntıkam almıyor:) sallamadan hala uyumaz zaten onu beklemıyorum:) uykularımız ıyı sukur. gece uzun uyuyo ama gunduz uykusu 1 1,5 saat kadar. gece ezırmıyorum artık. bı kahvaltıdan sonra bırde akşam emzırıyorum okadar. emmeye kalkmıyor. ama gece tabıkı en az 3 4 kez kalkıyo

erkegede hediye almak zor oluyo benım eşim şahsen öle kolay begenmezde ihitiyacı olan bişey hüsniyecim gömlek ayakkabı ama netten ne alanabilirnirki :44:
nazancım eşinin dogum günü kutlu olsun süt un yumurta şker ile güzel pasta muhallebisi oluyo çok kolay

gülcanım saol canım ali efenin haşin bakışları var evet :)))sert bak diyoz kaşlar çatılıyo hemen.
ben eşime matkap ve alet takımı almıştım yılbaşında. sürpriz. anlaşmıştık bişi almıcaz borcumuz var diye tam yılbaşında geldi çok mutlu oldu uzun süredir istiyordu matkap.

aşkımmm nazan değil aylin dicektin sanırımmmm......
hadi ver bakalımm yapıcam işten çıkınca.......

evet malesef erkeğe hediye almak dert ama hiç vaktim de yokki çıkıp dolaşayım.. güzel bir gömlek kravat almak isityorum kol düğmesi de olsun ama netten ne kadar beğenilir bakalım..
evet meryem gerçketen huysuzluklarının çoğu bizi göremedikleri için malesef.. bende dikkat ediyorum hafta sonları o kadar sıkıntı çıkarmıyor.. bizimde tatile az kaldı bakalım iki haftada olsa doyalım kızımla birbirimize..

benimkide çok seviyo kendisine bir tane alet çantası yaptı bayıla bayıla sanki çok becerebiliyo ya.. ölüyom gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…