2009 Eylül Anneleri

ay kusura bakma canım ya karıştırdım:)))
3subardagı süt
3 yemek kaşıgı un
3yemek kaşıgı şeker
1 yumurta karıştırarak muhallebi yap sonra iki dk mikser tut kıvam bulsun güzel oluyo içine labne koyuncada tiramisu için oluyo:)))

meryemcim ohh keyif yapın oğlunla ozaman ne güzel tadını çıkar evde olmanın benim sıkıntım sallamak değil ya dışarı çıktıgımızda uyumuyo yastıgı alıp arabada sallıyorum gezmeye gitmişisin arbada çocuk salla (( dışarı çıkmak bizim için rezillik yani gündüzleri çok sıkıntım yok hareketliligin verdigi bi yaramazlık var ama o da olcak okadar

gülcan meryem hoşgeldiniz.
gülcan atom müdetinde evet tek kötü tarafı eymenin olmmaması ama ne yapalım can sağolsunda askere gitti farzederim..
hediye konusundada biz özel günlerde hediye almayız birbirimize ,yemeğe gideriz.geçen diyor sevgililer gününde sana nerde yemek ısmarlayım.sanki büyük iyilik yapıyor bana..kızdım bende ne ısmarlaması biraz edebik ol deki nerede başbaşa yemek yiyelim....hiç kadın ruhuna hitap etmeyi bilmiyorlar anacum..

gülcan ali efe de dışarda asla uyumuyor. zaten artık arabasını da almıyoruz boşu boşuna sürüklüyoruz yanımızda adam oturmuyor ki :)))

baharcım eşinin yaptıgını kadınlıgımla bende yapıyorum eşine selam söle:)))elim alet tutar benımde
bizim burda gedilcek bi yer olmayınca gittigimiz yere uzun vakıtlı gidiyoruz öle oluncada yatırmak için mecbur araba alıyoruz yoksa bizim eşekte oturmuyo

sümeyye canım çok geçmiş olsun

doum hikayeleri :) benim yengem dr yanında çalışıyor eşimi ameliyathane kapısına kadar geldi asansörde bir baktım eşim ağladı ağlıcak hemen kafamı çevirdim öpt beni kapılar kapandı
sonra dr içerde naber diye beni karşıladı hemen sedyeden sedye ye attılar ama çok hızlılar kseiceğim yeri çiziyorum dedi sonra korkma göğüs altından dizlerine kadar dezenfekte ediyorum dedi aneztezi kaç kg aldın dedi 20 dedim ve dr golü attı şimdi sana yeşilleri giyidircez dedi mentol kokusu geldi ve her yer oldu yem yeşil çıktığımdaeşim hemen bebeğin iyi olduğunu söylemişti çünkü ben ona mutlaka söyle demiştim ve ilk sorum saat kaç :) kaç dakikada çıktığımı öğrencem ya meraklı bide su istemiştim ağustos ortası susuz bıraktılar beni :) 8-9 saat

ama kuzumu bir gördüm allahım bu benden mi çıktı dedim eşimin cevabı bu kadar güzel olduğunu bilseydim ilk gece yapardım tekme atıcaktım ama olmadı işte :)

sümeyye canım çok geçmiş olsun

doğum hikayeleri :) benim yengem dr yanında çalışıyor eşimi ameliyathane kapısına kadar geldi asansörde bir baktım eşim ağladı ağlıcak hemen kafamı çevirdim öpt beni kapılar kapandı
sonra dr içerde naber diye beni karşıladı hemen sedyeden sedye ye attılar ama çok hızlılar kseiceğim yeri çiziyorum dedi sonra korkma göğüs altından dizlerine kadar dezenfekte ediyorum dedi aneztezi kaç kg aldın dedi 20 dedim ve dr golü attı şimdi sana yeşilleri giyidircez dedi mentol kokusu geldi ve her yer oldu yem yeşil çıktığımdaeşim hemen bebeğin iyi olduğunu söylemişti çünkü ben ona mutlaka söyle demiştim ve ilk sorum saat kaç :) kaç dakikada çıktığımı öğrencem ya meraklı bide su istemiştim ağustos ortası susuz bıraktılar beni :) 8-9 saat

ama kuzumu bir gördüm allahım bu benden mi çıktı dedim eşimin cevabı bu kadar güzel olduğunu bilseydim ilk gece yapardım tekme atıcaktım ama olmadı işte :)

evet baharcım bizimkiside aynı bir lamba değiştiriyo sanki yeni bir icat yapmış gibi hava yapıyo..
kardeşimi aradım bade hanım tavuğu yiyormuş.. valla adanalı olmak genetik demekki sadece et ve tavuk yiyo hanım..

gülcancım iletirim canım iletmesine de beni mi çekiştiriyon der hemen paşa :)))
hüsniye yarasın kuzuya. bizimki de anaya çekmiş varsa yoksa sebze :) bi de babası gibi makarnaya bayılıyo.
saniye ilk gece olayı komikmiş hakket :))))

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz yoğun kar yağışından tatil olmazsa.......

aylin canım nerdesin küçükçekmecede oturuyorum inşallah kuzumla yolda kalmama
o kadar kar var ben beylikdüzündeyim ama burda okadar çok yok

valla artık yesin yeterki demekki oda benim ve babası gibi sebze sevmeyecek..bende seviniyodum bize benzemeyecek diye gerçi belli olmaz her dakika huyları değişiyo tekrar yemeye başlar cadı..
bu arda eşim istanbulda şuan havaalanında.. az kaldı gelmesine..

ay ay kocişi gelirmiş te saat sayarmış özlemiş :))) ALlah kavuştursun canım. badenin de iştahı açılır dnem dönem yapıyo veletler. ali efe normale dönmese de yemek yemeye başladı şükürler olsun.

tşkrler saniye..
burada yağmur var ama balkanlar üzeriinden yola çıkan kar yarın buradada olur herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…