2009 Eylül Anneleri

sağol saniyecim amin.. hiçbirimize allah hastalık sıkıntısı vermesin inşallah...
baharcım bizimde bu ikinci ayrılığımız.. bizde pek alışık değiliz ayrı olmaya..

kızlar merhaba...uzun bı aradan sonra yanınızdayım...nıhayet mini mini 1 lerimi okumaya geçirdim.toplama cıkarmayı da öğrettim...artık daha cok yazabılırım sıze...mınıklerın hemen hepsını yazamasam da takıp ettım.hepsı kucuk ve hırcın yaramazlar oldular basımıza :) benım Doruk la basım dertte...hala putur yemıyo...hala ıstahsız..dıs sayımız az...yenı yenı yuruyo...boyle ıste...ama bu aralar kılosuna uzuluyorum yıne.nı ara 13 kg a ulasmıstı.su an 11.8 e gerıledı.sızlerde durum nasıl? Dorugun bu gerılemesı normal mı ne dersınız?

günaydın kızlar. ilk günaydın benden bugün :)
sinemcim hoşgelmişsin canım. seni tekrar sahalarda görmek ne güzel :) okuma bayramınız ne zaman :)
doruğun kilosu bence iyi canım yrümeye başladıklarından ve boya çektiklerinden kilo gerilemesi normal. biliyorsun benim oğlum da iştah konusunda beni çok zorluyor denemediğim yapmadığım şey kalmıyor. yeni yeni az az yemeye başladı canım ali efe de. şu 1 ayda ali efe de süzüldü desem yeridir yeni yeni toparlıyor. napalım canım iştahsız çocuk kaderimizmiş bizim :)

günaydın baharcımm.........

ben bu oyunlar kulubüne fena takıldım hele hele tetris mikemmel.........

aylin walla arada face ve sadece buraya yazma fırsatım oluyor oyun oynamak ne mümkün tel susmuyo bazen. duru nasıl oldu güzelim?

günaydın herkesee
kaç gündür iki satır okuyorum kapatmam gerekiyor
bi selam da yazamadım adam akıllı okuyamadım da....
sümeyyenin yazsını okumuştum ona geçmiş olsun diyim öncelikle
umarım atom tedavisi de başarılı geçer ve bir daha bu sorunu yaşamaz

kızlar kaç kere yazmaya niyetlendim ama bi türlü fırsat bulamadım
size bahsetmemiştim sanırım ama hemen anlatayım
bizim bi akrabamızın 8 yaşındaki kızında erken ergenlik belirtileri görüldü
dr a götürdüler
plastik eşyaları mümkün olduunca az kullanıcaksınız, makyaj malzemelerini asla kullanmicak ( özellikle oje) ve deee ergenlik yaşına kadar asla tavuk yemeyecek demiş
eğer köy tavuğu bulabilirseniz yer tabi ama kasaplardan marketlerden alınan tavuk yasak demiş
hatta ergenliğe kadar hiçbir çocuğa yedirilmemeli demiş
size de anlatayım istedim
ben de eda için eşimin ailesine söledim köy tavuğu getirdiler
parça parça buzluğa koyup sadece ondan yediriyorum

Son düzenleme:
eylül hoşgeldin canım. çok ilginç ya bu hormon olaylarından kaynaklanıyor sanırım. ayyy eskiden herşey doğalmış ne güzelmiş şimdi neye elimizi atsak yapay. organik tavuklar satılıyor karfurda falan onlardan da kullanılabilir diye düşünüyorum. tavuk zaten çok vermiyorum, kemik suyu ve kıymayı tercih ediyorum ben. et konusunda da geçen izlediğim doktor kuzu etini önerdi dana etinde hormon olabiliyormuş diye.

aylin walla arada face ve sadece buraya yazma fırsatım oluyor oyun oynamak ne mümkün tel susmuyo bazen. duru nasıl oldu güzelim?

dün daha iyiydi maaşallah diyim...yatmadan önce 1 kase çorba içti annem dün yapmış tavuk suyuna çorba şaşırdım açıkcası çocuk iyileştikçe yiyor işte dünde kahvaltı hariç güzel yemiş ......ali efe nasıl yemesi düzeldimi.....

evet kuzu eti meselesini ben de duymuştum daha iyi diye.
ya tavuklardaki hormon meselesini biliyorduk zaten de işte yakınımdan birinin başına gelince insan işin ciddiyetini daha iyi kavrıyor.

bi de şey sorucam size
eda bizim yediğimiz yemeklerden yiyor artık. ona özel yemek pişirdiğim nadiren oluyor.
biz de çok fazla baharat kullanmıyoruz. ama geçende bize körili tavuk yamıştım. bayıldı eda. durdurmadım çocuğu. netten araştırdım körinin bisürü faydası varmış. ama tabi bu yaşta vermek ağır olur mu olmaz mı bi bilgiye rastlayamadım.
sizce verilebilir mi?

maşallah duruya. ali efe de eh işte dedirtiyor. en azından mama sandalyesi önünde buhran geçirmiyorum artık canım.

tavuk konusunda bende büyük bir firmanın yetkilisiyle görüşmüştüm adamın bna işi düşmüştü. hormon kullanılmadığını söylemişti gönül rahatlığı ile yedirebilirsiniz demişti ama bilemedim eylülcüm.aslında tavuktan önce yediğimiz nerdeyse her sebzede hormon var tarım ilaçları var.
köri konusunda da bi bilgim yok canım ben kullanmadım hiç.

yok aylincim henüz adet görmemiş ama göğüs dokusu oluşmaya başlamış

benim halamın kızıda 9 yaşında adet oldu göğüsleri falan çıktı biz çocuk iri olduğundan erken ergenliğe girdiğini düşündük şimdi çook normal yaşıtarıyla bir ......

maşallah duruya. ali efe de eh işte dedirtiyor. en azından mama sandalyesi önünde buhran geçirmiyorum artık canım.

evet canımm ali efe yede maaşalah diyelim .....sevdiği şeyleri bol bol yedirelim ki midesi büyüsün...

selam kiizlar nasilsiniz
hasta olanlar gecmis olsun(annisler,bebisler)

aylincim mide buyutmek iyi birseymi saniyorsun seker sen
kucukkken bebek tombul diye bize madalya vermiyecekler
onun gencligini cocuklugunu dusunmek gerekiyor
senin dedigin gibi bir arkadas yapti sonuccc cocuk 6yasinda 50kg normal degil yani
burda sadece hastaysa sevdigiseyler verilir oda bir sure
herseyin fazlasi zarar diyede bir sozumuz varrrrrr....

demet biz de midesini büyütüp çocukları sumocu yapalım demedik güzelim ne bu şiddet bu celal????
iştahsız olduklarından sevdiği şeyleri yedirip yemek olayına alıştıralım diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…