2009 Eylül Anneleri

günaydın saniye ne yapalım gözümüz yollarda birisi gelsede iki lafın belini kırsak diye.sen nasılsın sena nasıl.

günaydın saniye ne yapalım gözümüz yollarda birisi gelsede iki lafın belini kırsak diye.sen nasılsın sena nasıl.

iyi sayılır canım bugün sersem gibiyim nedense uyanamadım :) sena da iyi allaha şükür
oğlun nasıl grip olmuş geçmiş olsun sen nasıl oldun canım

iyiyiz çok şükür eymen uykusuz bırakamsaydı daha iyi olabilirdim .şuan kafamı masaya koymamak için zor tutuyorum.eyemnde öksürük var seside hala kısık ama çok şükür derinden öksürmüyor.

dün iş çıkışı eve giderken çok üşüdüm eve girer girmez kalçama kramp girdi Allahım gözlerimden yaş geldi kımıldayamadım acıdan.yere uzandım.normalde yere uzanırım eymenle boğuşurum.ben acıdan yere yattım eymende koşarak geldi üzerime atladı beni ısırmaya çalışıyor git diyorum gitmiyor..ama halaa yeri ağrıyr.

ayy canım benim hamileyken bacağıma girdi gece ölüyorum sandım ne kötü bişey yaa kımıldayamadım 5 dakka ...
sık sık oluyormu sende neden oluyor acaba hamileyken kalsiyum eksikliğinden olablirmiş ...

hamileyken devamlı olurdu.bacağıma girince ayağımım getrgin tutardım geçerdi ama bu felaket .gece yatamadım halada felaket ağrıyor.kalsiyum eksikliği olabilir zaten kalsiyum takviyesi alıyorum

kızlar size soru ben 19 aralıkta regl oldum ve bidaha olmadım bugün ayın 1 hala yok ama zaten sena 10 aylıktı oldum hep düzensizdi ama bukadar geçmemişti sizce neden dir kaçakta olmadı :)

gut afternon sugarım...burayadün yğdı akşam don yapmış erimeden buzlaşmışlar düşmeler kaçınılmaz.

kızlar size soru ben 19 aralıkta regl oldum ve bidaha olmadım bugün ayın 1 hala yok ama zaten sena 10 aylıktı oldum hep düzensizdi ama bukadar geçmemişti sizce neden dir kaçakta olmadı :)

yap bi test şekerim kafanda soru işareti kalıcağına ben şimdiye çooktan yapardımm....

:) bahar valla biz öyle şansa iş bırakmayız ama ben hep derim korunan nasıl olur diye kocama dedim bu akşam gelirken alcak test eskiden iki kırmızı çıksın diye dua ederken şimdi korkuyorum ama korkuxcak bişey yok

sen öyle diyorsan öyledir saniyem :) yarın yandım allah diye gelmeyesin :)))) ay ama ben özlüyorum o süt kokusunu yaaaa. fırsatım olsa hemen yapıcam bir tane daha hemen hemen :)))))

sen öyle diyorsan öyledir saniyem :) yarın yandım allah diye gelmeyesin :)))) ay ama ben özlüyorum o süt kokusunu yaaaa. fırsatım olsa hemen yapıcam bir tane daha hemen hemen :)))))

ben hala emziriyorum canım :) tabiki varsa bişey yapamam olur ama daha erken de bundan sonra eşim zor yaklaşır yanıma kaçak yok bişey yok kalırsam ondan sonra hiç yanıma yaklaşamaz :)

saniyecim süt kokusu derken bebişlerin süt kokusu demek istedim hayatım :) walla benim oğlan sarımsak yediğinde falan pastırma gibi koktuğundan o eski masum süt kokusu yok :))) ayyy beşiğinin üstündeki tülü açardım buram buram gelirdi o güzel koku oyyyyy. evlat be evlat...

ayyyy dün eşim kartları yatırcaktı ben de joker bebeye bakiim dolanayım dedim. kavga çıktı. ayağımı mı sürüyorum nedir adamın biri aldığı şeyi değiştirmiyorlarmıdır nedir bağırmaya başladı kasadaki kıza sonra kasaya vurmaya eline ne geçerse fırlatmaya hakaretler falan ayyyy çok fena. kız kibar olmaya çalışıyo yok adam küfüre başladı falan güvenliği de çağırmadılar. sinir oldum. görse insan adam sanar ama ayyyy çok fenaydı mideme kramplar girdi sinirden.

dün gece 2 de kalkıp 5 te yatan çocuk babannesini ardaım sabah 10:30 da uyanmış.akşam gidip poposuna poposuna vurayım

bahar en sevmediğim şeydir kavga ortamalı.ne görgüsüz kişiler var Allah bilir suçlu kendisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…