günaydın saniye ne yapalım gözümüz yollarda birisi gelsede iki lafın belini kırsak diye.sen nasılsın sena nasıl.
dün iş çıkışı eve giderken çok üşüdüm eve girer girmez kalçama kramp girdi Allahım gözlerimden yaş geldi kımıldayamadım acıdan.yere uzandım.normalde yere uzanırım eymenle boğuşurum.ben acıdan yere yattım eymende koşarak geldi üzerime atladı beni ısırmaya çalışıyor git diyorum gitmiyor..ama halaa yeri ağrıyr.
kızlar size soru ben 19 aralıkta regl oldum ve bidaha olmadım bugün ayın 1 hala yok ama zaten sena 10 aylıktı oldum hep düzensizdi ama bukadar geçmemişti sizce neden dir kaçakta olmadı :)
:) bahar valla biz öyle şansa iş bırakmayız ama ben hep derim korunan nasıl olur diye kocama dedim bu akşam gelirken alcak test eskiden iki kırmızı çıksın diye dua ederken şimdi korkuyorum ama korkuxcak bişey yok
sen öyle diyorsan öyledir saniyem :) yarın yandım allah diye gelmeyesin :)))) ay ama ben özlüyorum o süt kokusunu yaaaa. fırsatım olsa hemen yapıcam bir tane daha hemen hemen :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?