2009 Eylül Anneleri

sağol demetcim gercekten o benım herseyım:)

deneyelim nihal gazımız yenı bıttı bakalım bunuda asarız ınsallah

fatoşçum misafir gelcek yarın erken gelceklermiş ikram yerine yemek hazırlıyom napim
demetçim hadi yaaaa çok sevindim hayırlısı olsun benim oğlanında kaşınıyo su da akıyo ama çıkan yok daha
meryeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmm adresini verirmisin?????

canlarım bu di ş olayının başlangıcı benim kızdada var sanırım elleri agzından çıkarmıyo tükürükler çıkarıyo çekince elini kızıyo memeyi ısırıyo resmen damagıyla bende erken biliyom ama acaba dişmi çıkarcak benim kızdaaa

hemen yazıyorum oselden tulaycım..
ok

canım o belirtiler bizdede var ama hazırlıkta yapıyo olabilir damakları

demetcim maşallah erdenaya yaaa sen yazınca bende baktım hemen çünkü bu gün ablam gelmişti baktı ve bunun salyaları akıyor dişi çıkcak olmasın dedi saşyalanınca dişi çıkarmışya senide okuyunca yoklayıverdim elimle hemen :))))
bu arada banada ticker yaparmısın benimki yok olmuş :)))
03-09-09 da doğduk ailecek çok şükür Rabbime :))))

benım oğlan uyudu şunu gece uykusuna gecirmeyı deneyelım bakalım:) herkese iyi geceler. dua edin başarılı olayım:)

saol cnm bnm doktora gidince kontrole bi sorayı bende yarın 3aylık oluyoz bizde 09/09/2009 saat 10.10 da dogmuştu erken gelen kuzumopuyorumnanaktan

sor canım normalde 6.ayda çıkan diş sağlıklı ama erken de gelebilir nasip....nice aylar yıllar olsun inş.

benım oğlan uyudu şunu gece uykusuna gecirmeyı deneyelım bakalım:) herkese iyi geceler. dua edin başarılı olayım:)

başarılar cnmmmmmm

herkese merhaba bebişleriniz kaç kilo ikinci aşıya biz kasımın 23 ünde gittik 5 kiloydu sizce normalmi
bana az gibi geliyo

http://by.lilypie.com/bDtEp1.png buyur sekerim insallah begenirsinnnnnnnnnnnn

sagolun kizlar iyi dilekleriniz icinnnnnnnnnn.

demetçimm bebişinin ilk dişleri hayırlı olsuhnnn damatlığınıda gör işallahh...
emircan ikinci aşıdan kastın ne??

kızlar ben de bi ara şüphelenmiştim acaba diş mi çıkarıyo diye baktım ama bu aylarda normalmiş böyle olmaları..diş olmazmış...tabi istisnalar hariç:)

evet canım bu dönemde tükürük salgısı artrmış ve istisnalar hariç genelde diş gelmezmiş..
canım anladımda yani ne aşısı oldunuz kaç aylıksınız onu sordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…