Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bırakın dewam etmeyi hiç vitamin almadım ki ilk 1 ay asadece demir aldım okadar siz ne içiyorsunuz ki..
demetçim erdanay nasıl başladımı huysuzluklar ateş felan?
canim suan mizmizlaniyor atesi yokda ishali varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmafoldumben
Ben söylüyorum muhakkak deneyin zararı olmaz.Yaş mayayı küçük küçük top yapın yutun maya süt yapıyor .Doktorum söylemişti.Almayı hep unutuyordum dün akşam aldım ilk defa mama vermedim ucu ucuna yetti yani.
ayy canım kıyamam inş. çabucak atlatır bizim kuzenin çocuğu aşırı kilo vermişti dişler yüzünden gelişmeleri hbr ver canım mutlaka
buarada benim oğlum bugün 6. günü kaka yapmadı daha kabız ama ahatsızda değil bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım fitlde alışkanlık yapıyo diyolar zaten bir öncekini öle yaptırdım
buarada benim oğlum bugün 6. günü kaka yapmadı daha kabız ama ahatsızda değil bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım fitlde alışkanlık yapıyo diyolar zaten bir öncekini öle yaptırdım
Ben bir haftaya kadar kaka yapmamk normal diye biliyorum bebklerde.
slm, kabız diye telaşlanma benim oğlumda 4-5 -7 gün yapmadı. Anne sütü veriyosan hiç korkma yapar, fitilde verme sonra hep istiyo çünkü alışkanlık yapıyor.
ne güzel canım ya. benim de hiç yoktu çatlağım ama doğumdan sonra 10 kilo gidince böyle oldu. ya da kilo almaya devam mı ediyom acep akannehir yok yok 64 te takıldım kaldım ama doğumdan 2-3 hafta önce 70i geçmiştim. bakalım bir umut kullancam kalan losyonumu da umarım fayda eder.baharcım, çatlaklık konusuna gelince; ben krem filan hiç bişey sürmedim en başından beri ve hiç çatlağım olmadı ne öncesi ne sonrası, ırsi diyemem çünkü annem ve ablamda olmuş ama bende olmadı neden bilemiyorum.
kocam saolsun butikten giyinen tek ben değilmişim iyi barim :))meraba kızlarrrrrrrrr nasılsınız temizlik yaptım bide duşumu aldım geldim birazdanda alışverişe çıkcaz kocişle
demetcim geçmiş olsun canım ishal olduğuna eminmisin günde kaç kere yapıyo bazen fazla bazen az yapabilirler 8 den fazla olursa ishal diye biliyom kusması varmı
baharcım bende kocişin gömleklerine takılıyom bazen iyi oluyo malum göğüsler aldı başını gitti
özgecim doğum günün kutlu olsun canım benim
ben hiç vitamin demir falan kullanmıyom kilo yapıyo iştah açıyo onlar bende henüz regl olamıyanlardanım
tubacım koptum ya direk olayına ne fanteziler var sende öyleeeeeeeee
neyse kaçıyom ben gidiyim biraz alışveriş yapayım
canım zeytinyağı ile poposunu uyarmayı denedin mi?buarada benim oğlum bugün 6. günü kaka yapmadı daha kabız ama ahatsızda değil bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım fitlde alışkanlık yapıyo diyolar zaten bir öncekini öle yaptırdım
hoşgeldin balım. naber?selkam hatunlar ben geldim maşallah gene kaynatmışsınız yaaa.. hızlıca okuyup geliyom..