• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ya ben nereye kaçırdım yaaaa Allaaam yareebbiiimm :)))
tamam yaa tamam at adresini özelden.. ha bide msn at pliizzz canım bekliyom hadi :)
kızlar bu arada kk üye kartım geldi çok şükürrrrr :)

atıyosun şaka mı bu kk üye kardımı hayallahım yaaaa ben niye bu kadar geri kaldım konulardan anlamadım ki ne işe yarıyo o ben de istiyorum..

Bana bak bacı nereye kaçırdım diyo bide kıza neler demişin öyle siteyi terkedersin falan terketti işte veriyorum sana hem msn veriyorum hemde adresimi ama sende bana ver kızına güzel bi hediyem var.. mini direk :P

kız tugba ben şimdi gördüm bu direği anam bu burda 600 tlye satılıyo:)) ben bunu alırsam adam beni ne yapar biliyonmıııııııı:))) burda inşaatta yokki bulayım bi tane boru takayım evin ortasına.. neyse ben bu hevesden vazgeçtim hayatım malesefsenağlama

Emsalim senin için yarın gamzeyle iyi çekiştirin beni diye şimdi biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar :P

eheheheehehe ayıpsın dedikoduları gör sen yarın hahahahaaa :))))))))

nasılda bilir arkadaşının huyunu :)))
evet bi daha bi daha da zie bir daha bana ilk defa :)))

eheehheeeh yok bacım yaa bende görceeeemmm mafoldumbenmafoldumben

bilirim tabi arkadaşımı hehehehee :)))
arkadaşımın neyi eksik yazık kızceğizin hevesi kursağında kaldı :)))))

nasıl yani senin adın emsal değil mi? ulan bizim koyduğumz fotoya baaaak hatun ismini saklıyo.

hehehhe bülbülün dili belası derler ya sen tam o hesapsın temiz kalpli arkidişim beniim :)))
bir direk 15 kullanıcı vayyy beahh

evet direk mıknatıs etkisi yarattı bencede :)))))
baksana arayan arayana olmayan evdeki alet edevatla bu işi beceercek valla helal olsun haa tuba çığır açtın topikte :))))

Valla yuh bana beeeeeeeeeeeee kız anam ben onu başka biri sanıyodum ya ay ne salağım anam bana ceza ver kırk direk mi kırk bilek mi ehehehe :P cezalandır beni emsalimmmm.. ben her cezayı hakediyorum.

direk dansının videosunu koysun emsal lütfen lütfen bu cezayı ver lütfeeeen sen doum günü çocuusun ne istersen yapması lazım hadi bunu iste pliiizzz :))))))))))))))))))
:roflol::roflol:
atıyosun şaka mı bu kk üye kardımı hayallahım yaaaa ben niye bu kadar geri kaldım konulardan anlamadım ki ne işe yarıyo o ben de istiyorum..

Bana bak bacı nereye kaçırdım diyo bide kıza neler demişin öyle siteyi terkedersin falan terketti işte veriyorum sana hem msn veriyorum hemde adresimi ama sende bana ver kızına güzel bi hediyem var.. mini direk :P

tamam be tamam alcam başıma gelene razıyım kendim ettim kendim buldum :))))))
yolla valla bak ben ne yollucam sana amaa :)))))))))))
ayrıca kızı boşver anasına yatırım yap sen bana direk yolla ama sağlam bi çelikten olsun yoksa ben ilk atlayışta maykıl caksın posteri gibi yere yapışırım haa :))))))) :roflol::roflol:

ya feysbukta eylü annelerini buldum kim kabul etcek
gülayla dilek galiba canım ya..
emin değilim ama onlardı galiba kurucular...

kız tugba ben şimdi gördüm bu direği anam bu burda 600 tlye satılıyo:)) ben bunu alırsam adam beni ne yapar biliyonmıııııııı:))) burda inşaatta yokki bulayım bi tane boru takayım evin ortasına.. neyse ben bu hevesden vazgeçtim hayatım malesefsenağlama

benim buldugum niye ucuz yok dayanmaz o ozaman hahaha

hahhahaha yaaa olmasski kalas kıymık var sekerim onda

e suanki kilomla benimde öle bişey bulmam lazım bi borucuya gidim bari daha ucuz olur heheheh

sen benim deiğim kalası bul.. (inşaattan araklarsan bedava)
1 tl ye bir zımpara al zımparala kıymıkları
soonacııma 15 tl ye kıy bide siyah yağlı boya at...
al sana %100 masif kütük daha ne bee :))))))))))

ama bu mantığa göre bana çınar ağacı felan lazım demekki şööle kalın gövdeli enaz 150 yıllık olanlarındann :)))))))))))

Back
X