• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ben kaciyorum kizlar.benim kocis geldi daha yeni.bebisleride sizide cok öptüm.iyi geceler.allah bebislerimize rahatlik versin insallah..

sorma yaa..elma rendeliycem benimkine arkami dönüyorum emzigi agzindan atiyo bagiriyo.yanina gidiyorum emzigi aliyo susuyo,gülüyo.arkami dönüyorum yine ayni yarim saatte 1 dilim elma rendeledim.o derece yani.hamilelikten önceki kilomdan daha zayifim su an.
maşallah sizede benimkide acaip memnuniyetsiz ne yapsam yaranılmıyo sürekli mızmız modunda inşallah büyüyünce düzelicekler canım ya kaydirigubbakcemile5
kızlar bebeğim hasta oldu ya hapşırıyor burnu akıyor ... omuzumda hep.. huysuzz... babamızda tv izliyoo sinir oldumm yaa..
çok geçmiş olsun tatlım kıyamam ben ona ya insanın evladı hasta olunca keşke ben hasat olsam diyo inşallah hemen geçer dr a götürün bence bi
Selam kızlar,

Kaynana muhabbeti almış başını gitmiş yine bugün. Ben en başından beri hep mesafeliydim asla taviz vermedim ve o da o şekilde alıştı 2 haftada 4 gece yanımızda kalıyor zaten şu ara eşim küs annesi ile konuşmuyor yazık o halde bile gelip bebeğimize bakıyor sağolsun en azından gündüzleri yemeğimi yapıyor fırsat bulduğunda bebeğin çamaşırlarını da ütülüyor daha ne olsun karışması var ama sanki eskisi gibi değil benim doğum depresyonumu görünce tırstı kadın biraz benden kaydirigubbakcemile3 Hiç korkma meryemcim seninde kayınvaliden bakacakmış galiba merak etme bebeğinin iyi bakıldığını gördükçe küçük şeyleri kafaya takmamayı öğreniyorsun..

Cumartesi bizde Defneyi yeni bir doktora götürdük doktorun anlattığı herşeyi zaten aynen ben uyguluyorum hatta daha fazlasını bile yapıyorum doktordan çıktık eşime bak boşu boşuna para verdik ben doktor gibi karıyım dedim kaydirigubbakcemile3 Kızım 5950 gram olmuş maşallah ona.Bizim aşımız kabuk tuttu ama 1.5 ay oldu vurulalı geçen gece banyoda üst kabuğuda düşüverdi. Defneninde huyları acayip değişti yani geceleri hiç durmuyor ne süt içiyor ne avunuyor bazen canımızı çıkartıyor çok şükür ki uyku düzenimiz ii.

Beni artık size çok takılamasamda unutmayacağını söyleyen canım arkadaşlarıma teşekkür ederim.Şeniz

bende seni unutmayanlardanım gözlerim seni arıyo ama yoğun bi çalışma temposundasın galiba allah yardıcın olsun canım maşallah defneye yalnız bizim aşımız kabuk tutmadı vurulalı da epey oldu acaba bi sorun olurmiki ??

çok severiz birbirimizi opuyorumnanaktan sağolsun ne kadar belli dimi çok sevdiğimizzopuyorumnanaktan

amaaaaaannnnnnn ben dünyanın en şanslı karılarından biriyim vallahh...
ne diyim şansın dahada bol olsun darısı kaynanasından şikayetçi olanlara kaydirigubbakcemile3

ben kaciyorum kizlar.benim kocis geldi daha yeni.bebisleride sizide cok öptüm.iyi geceler.allah bebislerimize rahatlik versin insallah..

sanada iyi geceler canım opuyorumnanaktan

dilekcim maşallah bu yoğun tempoda herşeyini ne güzel de ayarlıyorsun böyle :) sana imreniyorum valla :)

kızlar sohbet etmek istiyordum ama oturamıyorum şu basur laneti yüzünden :( :( :(
kocaman sevgiler ediyorum size (grip var öpemiicim :roflol:)
en tatlı rüyalar sizlerin olsun (mümkün mü bilmiyorum ama -tatlicadiarzu- )

dilekcim maşallah bu yoğun tempoda herşeyini ne güzel de ayarlıyorsun böyle :) sana imreniyorum valla :)

kızlar sohbet etmek istiyordum ama oturamıyorum şu basur laneti yüzünden :( :( :(

amiin canım bu arada çok geçmiş olsun canım :teselli:

:Saruboceq:

teşekkür ederim canım allah muhabbetinizi arttırsın :)) benim kaynanam yok vefat edeli epey olmuş zira keyınpederimde yok ikisi aynı anda vefat etmişler trafik kazası allah gani gani rahmet eylesin

amin canım...mekanları cennet olsun..

yok canim kalsin almiyim ben:))

allah rahmet eylesin insallah.sag olsunlarda kendi evlerinde uzak olsunlar.cok icimize girmek istemesinler.
:jeyyar:
kızlar bebeğim hasta oldu ya hapşırıyor burnu akıyor ... omuzumda hep.. huysuzz... babamızda tv izliyoo sinir oldumm yaa..

sıkma canını ya...bu babadan her evde vardelikafadulden

bu arada çok geçmiş olsun canım...bu gibi durumlar için ilacın var mı evde?
sorma yaa..elma rendeliycem benimkine arkami dönüyorum emzigi agzindan atiyo bagiriyo.yanina gidiyorum emzigi aliyo susuyo,gülüyo.arkami dönüyorum yine ayni yarim saatte 1 dilim elma rendeledim.o derece yani.hamilelikten önceki kilomdan daha zayifim su an.

süpermiş canım..senin gibi hamilelik öncesi kilomda olabilsem keşke::umursamaz:
doğumdan sonra verdim kiloları 72 ye indim..şimdi tam gaz 77 ye yaklaştımakannehir
işin kötü tarafı hiç umruma takmıyorum...gizli bunalıma girdim galiba....

ne kadar elma suyu veriyosun acaba?

evet cnm dilek e maaşallah saat gibi hatun dakik mi dakik maaşallah

maşallah sizede benimkide acaip memnuniyetsiz ne yapsam yaranılmıyo sürekli mızmız modunda inşallah büyüyünce düzelicekler canım ya kaydirigubbakcemile5

çok geçmiş olsun tatlım kıyamam ben ona ya insanın evladı hasta olunca keşke ben hasat olsam diyo inşallah hemen geçer dr a götürün bence bi

bende seni unutmayanlardanım gözlerim seni arıyo ama yoğun bi çalışma temposundasın galiba allah yardıcın olsun canım maşallah defneye yalnız bizim aşımız kabuk tutmadı vurulalı da epey oldu acaba bi sorun olurmiki ??

Sağol canım benim benimde aklım sizlerde ama elimden bu kadarı geliyor maalesef ama ilerleyen zamanlarda bebeklerimiz biraz daha büyüyünce daha çok sohbet edebileceğimize inanıyorum... Yok canım illaki kabuk tutması gerekmiyormuş kimisi kırmızı oluyormuş...

Teşekkürler canım ama tüm bunlarda eşim sağolsun katkısı çok büyük.... Yoksa tek başına bebk büyütmek o kadar zor ki... Allah hepimize güç versin.

Neyse sizlere doyum olmaz ben kaçıyorum çok uykum var yarın yine mesai kendinize ii bakın bebişleri koklayın Dilek Teyzesi için...

teşekkür ederiz teyzeleri... şimdi uyuttumm... çok acıkmışım ekmek aarası yaptımm... ayy yarın olsada kuzumu doktora götürsemm..

kızlar eski konuştuğumuz topiği kilitlemişler inşlhh silmezler ayy benim için o topik çok önemliii:gitme:

TUlay nasil soz oyle bak seni kocamaaaan seviyorum. Gozumden uyku aksadada psrmaklaim telefonun tuşlarina buyuk geldigi icin hep yanlis yazsamda seviyorummm seni. ;)

kızlar yarın mı hicri yılbaşı....tülayım bebek mızmız yazamıyomm ara ara bakıyomm..

Back
X