bilmemki cnm ben sivastayım..egede degilimkikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3mrb güzelim egede havalar nasıl
hoşbulduk jnmopuyorumnanaktanmehtap hoşgeldin bacımmmm
meraklı melehatlaelaelaelaelaetubaaa kız ordamısın? eşin hani sana geçen gün bişeyi kutlamak için çiçek getirmişti. neyi kutladınız kız söylemedin merak ettim ya.
:lepi::lepi:anammmm bende bayağı merak ettim sonunda söyledi ki doğayı yaptığmız günmüş yuh dedim yaaa yuhhhhhhhhh... bunu hatırladı ya bidaha bana unatkanım falan demesin. :) aslında şundan dolayı hatırlıyor biz dubaideydik geçen sene doğa dubai bebeği yani gittiğimiz tarih falan belli oda tahmin etmiş işte şu gün diye. :)
seninkisi meme emiomu cnm yaa:gitme:kızlar az önca bi sitede 3. ayda bebekler memeye karşı mücadele edebilir emmek istemeyebilir diye okudum.Bir süre sonra düzelirmiş.İnşallah o bir süre kısa bir süredir.Çığlık duymak istemiyorum artık
benimkide ilk bir ay öleydi sonra kendiliginden düzeldi ama bu 4 gündr gene eskiye döndük:gitme:๒คl๒öςєğเ๓;10519535 .!.:Merhaba kızlar. nasılsınız?
ben pek iyi sayılmam. kızım dün gece hiç uyumadı akşam 5 de bi uyandıysa sabah 5 e kadar uyutmak için çabaladım durdum ama nafile. 10ar dakika 2 3 kez uyudu. tam uyudu bende yatayım diorum başımı yastıga koymadan uyanıyo.
aglamıyor falan hiç bir huzursuzlugu yok ama oyun istio. beşigine koyuyorum sallamayınca cıglık atıo :)
napcam nasıl düzene koycam bu uyku olayını bilmiyorum.
simdide sanki gece gibi uyuyup duruyum dio. uyutmayım diorum ama nafile sızıp kalıo. 1 de uyandırdım emzirdim. simdi yine uyumak istiyor.
lütfen bana bir akıl verin.
kızlar oğlum altını doldurdu bize müsade :)) bu arad hangi bezi kullanıyorsunuz ben pampers kullanıyorum ama dışarı taşırıyor siz yazın ben gelip bakarım sonraa
ben hepsini denedim kimi çok sert kimi sızdırıyo kimi alerji yaptı vs...en sonunda canbebede kaldım ben memnunum hem yumuşak hem pişik yapmıyo hemde sızdırmıyo...şakkıdı