• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

canım milupa, sma gold ikisinin ismini hatırlıyorum. ama bizim kurum doktoruna sordum milupanın üzerine dünyada mama yok dedi. benim kolunu kıran doktorum da görümceme hipp mamayı tavsiye etti. ama milupa en iyisi sanırım canım.

dilekcim ben de nuby kullanıyorum canım. nuby çok ince delikli ya canım çok az gidiyo sıkınca. zaten 70 cc yi 45 dakikada içirmişiz. o kadar az sıkıyorum ki, bir de oturur pozisyonda tutuyorum canım... şimdilik hiç kaçmadı boğazına. zaten dilinin üstüne doğru sıkıyorum ki, direk boğazına kaçmasın....

ay valla şaşırdım tek içsin sütümü. annemi de aradın öğlen içmiş 75 cc yi, sıkmadan. inşallah 100 cc ye çıkarız bir hafta sonra....

Anladım canım tamam öyleyse sadece dikkat et diye yazmıştım. Bizde oturur pozisyonda içiriyoruz. Ohh maşallah merak etme zamanla artar içtiği süt bizimki her sabah mutlaka 1 saat içinde 200ml içiyor:)) Obur kızım benim ama kilosundan belli olmuyor nedense...
Ondan sonraki öğünlerde artık 90-100-120 falan içiyor parti parti yani..Geçen haftasonu gittiğimiz doktor sakın bebeği zorlamayın kimi öğünlerinde fazla içer kimi öğünlerinde az dedi gerçekten dediği gibi oluyor bunun sebebide annenin sütündeki yağın bir öğünde çok olup bir öğünde az olmasından kaynaklanıyormuş yani yağlı sütten 70ml içerek doyarken sulu sütten 200ml içip doyuyor merak etme onlar bir şekilde karınlarını tok tutmasını biliyorlar şekerim..

kızlar sağdığınız buzlukta sütleri ayrı ayrımı saklıyorsunuz yoksa birleştiriyormusunuz, ben çok azar azar sağabildiğim için dün ve bugun sağdıklarımı toplasam anca 100 cc edecek tek poşet olurmu

Canım bence atma sen koy yine de buzluğa gün gelir kullanmak durumunda kalırsan mama yerine onları kullanmak daha faydalı olur bebeğin için. Ben çok özen gösterdim bugüne kadar ki hala dr. ne derse desin göstermeye devam ediyorum mesela dolaptaki sütü en fazla 24 saat , oda ısındakini ise en çok 4 saat muhafaza ediyorum ve ısıttığım sütü asla tekrar dolaba koyup ısıtmıyorum ama haftasonu gittiğimiz doktor asla sütlerimi dökmemem gerektini ve onları bir şekilde kullanacağımızı söyledi yani dolapta 3 gün , oda ısısında 8 saat kalabilir ve 2. kezde ısıtılabilir dedi. Anne sütü çok dayanıklıymış öyle hemen inek sütü gibi bozuluvermiyormuş.

๒คl๒öςєğเ๓;10540692 .!.:
meraba kızlar. nasılsınız.benim kızım uyuyor. malum gündüzleri full uyudugu için rahatım :)

canım biz kayınvalidemlerle aynı evde yaşıyoruz. ilk zamanlar cok bocaladım ama şimdi cok rahatım :)
kendisi de rahat tabi. beni memnun etmek için çabalayıp duruyor. aynen kayınpederimde aynı :) birde kızım olduktan sonra dahada bir ilgi arttı :)
benim işim oldugunda yorgun düştügümde veriyorum ilgileniyorlar. cok ilgilendiklerini bildigim için içim cok rahat.

Canım bazen bende böyle düşünüyorum. uzaktan agucuk yapmakla baba olunmaz die. ama cok yoruluyor biliyorum. benim kzıım gece uyumadıgı için bi yarım saatde sen salla diorum ama nafile adam zaten yorgunluktan sızıp kalıyo.ama kızını cok sevdigni biliyorum. mesela sabah giderken onu öptü beni öpmeyi unuttu senağlamabende daha benide öpcek die bekliyorum adam cıktı gitti arkasından bakakaldım :))

Hakikaten eşimizin bebeğimize ilgi göstermesi hoşumuza gidiyor ama yine de kendimizde de ilgi bekliyoruz işte. Geçen eşim iş seyahatine gitmişti bir gece ayrı kaldık döndüğünde kapıda kızımızla karşıladım onu ve kızımızdan önce bana sarılıp , beni öpmesi nasıl gizliden gizliye hoşuma gitti anlatamam bu onu kıskanmak değil elbette ama o daha anlamıyor ki bunu...

Canım ilk mamayı 12-1 gibi veriyorum.Sonra 2 saatte bir 100cc vermeye uğraşıyorum saat gece 12 ye kadar.Gece de emziriyorum artık gündüz hiç emziremiyorum gece de doyuyor mu bilmiyorum.Bazen sabah 8 gibi 60 cc veriyorum sonra 12 de 100 lüklere başlıyorum.Bazen tam bitiremiyor ama deniyorum işte.

ortalamaya vurdugun zaman normal canım çok değil sütünün durumu nasıl gündüzleri sagmıyormusun

tşk.ederim gülaycım ablam yurt dışında onada sordum en iii hangisi diye oda milupa dedi bize kabız yapıyo confırmılle karışık veriyorum mamayı değiştirmek istiyorum ama cesarette edemiyorum işin açııgı
böle devam ederim artık

dilekcim biliyorum tabiki arkadaşım, çoğu şeyi senden öğrendim zaten.... şimdi o zaman sağdıktan sonra 8 saat dışarıda tutabilirim daha iyi, ben akşamları sağıp taze taze içiriyim o zaman... ya maşallah kızına kırk birkere.

ayy kılzar sütünüzü dökmeyin ne olur ben onun bi damlasını bile değerlendırıyorum gaz yapsada biberonun sonuna kadar çektırıyorum:((((

hilal olsun yıne 3 ay iyi kötü emzırdık yapacak bişey yok allahtan şimdiki mamalar çok iyi

dilekcim nasılsın canım hiç görüşemedık senın bölümün işe başaldıgında değişmişti genel md.asist.geçmiştin galiba şimdi yine mi değişti bölümün

kızlar ben çıkıyorum. zaten beni işyerinde sallayan yok. bütün günüm bilgisayar başında geçti... şimdi biraz erken çıkıp kızıma gideyim... çok özledim..... kokusu burnumda tütüyo....

hilalcim ben gunde 3-4defa hatta bazen 5 defa 100 ml mama veriyorum gün içinde hem mama veriyorum hem emziyorum gece sadece emzırıyorum ılk mamaya öglen 1-2 gibi başlıyorum

Back
X