• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ayy canım kolay gelsin sana... uyumayan bebek çok zor ablamın kızı öyleydi sabah dördü görmeden yatmıyodu.. halada yatmıyo 2 yaşında.. gündüzleri uyutmamaya çalış belki faydası olur

Gündüzleri uyutmamak bebekte huzursuzluğa ve yorgunluğa neden oluyormuş. Bebek akşam yatırıldığında gündüzün huzursuzluğunu taşıdığı için rahat uyku uyuyamazmış.

selam kızlar...
bebeğim mışıl mışıl uyuyor ama ben ayakta dört dönüyorum...
cuma doktora gittim, muayene oldum ve hep aklımda olduğu gibi hemoroid değilim...
muayenede "sen her tuvalete gittiğinde kabir azabı mı çekiyorsun" dedi doktor, ki gerçekten öyle...
çok büyük bi yırtık varmış kızlar, mahvoluyorum acıdan yaaa...
sarı bi toz verdi ama ben bugün özeline gidip beni ameliyat etmesi için yalvarıcam...
acıdan ve ağlamaktan sütüm azaldı resmen... oturup bebeğimi emziremiyorum ki ayakta da emziremiyorum...
dua edin benim için noolur...
bu arada, baharcım hediyen hazır, şu acıyı atlatır atlatmaz yollayacağım canım benim, kusura bakma olur mu tatlım_?..
bi de face'de grubun ismi neydiiii_?...
görüşmek üzere kızlar...

Son düzenleme:
kızlarrr iyi geceler nasılsınız bakalımm..
meryem gerçekten karmı yağıyo ayy çok kıskandııım ali tunacık ilk karını babasının kollarında izliyo demek ne güzel ,:))
dilekçiiiim hayırdır süt sağarken aynı anda topiğe telefonlada yetişiceksin haa maşallah beeee :)))

iyiyiz şekerim ne olsun süt sağıyorum yine:) ama bu gece ilk kez 5 saat deliksiz uyudum ohhh ne ii geldi.. süt sağarkem bir elim ve ağzım boşta olduğu için rahat rahat yetişirim tabi topiğe hatta biraz daha zorlarsam hem telefonla görüşüp hem süt sağıp hem buraya bile yazabilirim kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...
cuma doktora gittim, muayene oldum ve hep aklımda olduğu gibi hemoroid değilim...
muayenede "sen her tuvalete gittiğinde kabir azabı mı çekiyorsun" dedi doktor, ki gerçekten öyle...
sarı bi toz verdi ama ben bugün özeline gidip beni ameliyat etmesi için yalvarıcam...
acıdan ve ağlamaktan sütüm azaldı resmen... oturup bebeğimi emziremiyorum ki ayakta da emziremiyorum...
bu arada, baharcım hediyen hazır, şu acıyı atlatır atlatmaz yollayacağım canım benim, kusura bakma olur mu tatlım_?..
görüşmek üzere kızlar...

Mervecim çok geçmiş olsun bilirim o acıyı belki seninki kadar çok değildi ama ne zor günler geçirdim o malum şey yüzünden..İnş en kısa sürede geçer ameliyata gerek kalmaz.. Face de grubun adı 2009 Eylül anneleri.

Günaydın kıslarrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 Cumartesi çalışan tek tip benim dimi bu topikte :))))

MErvecim çok geçmiş olsun cnm. Acısını bende çok iyi biliyorum ama seninki daha beter olduğu kesin. ınşallah biran önce kurtulursun cnm yaa çok üzüldüm senin adına :(

canım çok üzüldüm yazdıklarına, vahvahlanmanın anlmı yok bence mama verenler için.... şuan çok fazla sütün olabilir, ama ya olmasaydı ne yapacaktın acaba... aç mı kalacaktı bebek.... yazarken dikkat etmen gerekir, insan tabiki ister sütü olsun da doya doya emzirsin... ama bazen istemekle olmuyor bu işler....
canım ben de aynı fikirdeyim. hatta direkt alıntı yapıp yazdım da okumuşsundur.böyle zamanlarda ahkam kesmek akıl vermek pek fayda etmiyor.
gülaycıım canım şekerim zeynepsz gerçekten kötü bişi dememişki tamam anlıoruz eşin asker ayrısınız allah kavuştursun bi an önce ama bize alınma... herşeyimizi duygularımızı dertlerimizi sıkıntılarımızı düşüncelerimizi sölüoruz... paylaşıyoruz... topla kendini cnm benim günler geçicek... hassas olman bebeğinide etkiler... güçlü ol.. seni seviyoruz.
nihalcim hadi gülayın eşi askerde. benim eşim 7/24 yanımda. sütüm yetiyor çok çok nadiren mama veriyorum ve oğlum 1150 gram aldı bu ay. ama yazılanları okuyup ilk deliren ben oldum canım. çünkü rüzgar yada diğer bebişler hepsi benim evladım gibi ve sizleri de kardeşim gibi seviyorum. sonuçta mama verceği için sıkılan arkadaşlar oluyor ve biz onları teselli etmeliyiz yanlarında olmalıyız dimi. vah vah tüh tüh demek hiçbirşeyi çözmüyor.
bu arada bıberon markası olarak dr.browns deneyın bı bıberonu begenmeyen bebegı olan arkadaslar. mesela baharcım sen aldın mıydı bak gor sappadanak tutacak bıberonu.
canım şimdilik tutuyor nuk un biberonunu ben yokken. saolasın. ama bakkal emziği olayını da yemedi bizimki :(
Şekerim uykusunun içinde 120 ml sütü içti yattı...zemuszemus
maşalllaahhhhh defne kuzumuza... sağlık olsun güç olsun minişe.
kızlar kar yagoıyor:) eşim oğlumuza ilk kar ı izleityor:)
hadeeee burda da şarıl şarıl yağmur vardı...
selam kızlar...
görüşmek üzere kızlar...
canım aşkolsun hediye falan boşver sen iyi ol da meleğin iyi olsun da gerisi önemli değil bitanem. çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede düzelirsin.
Günaydın kıslarrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 Cumartesi çalışan tek tip benim dimi bu topikte :))))

MErvecim çok geçmiş olsun cnm. Acısını bende çok iyi biliyorum ama seninki daha beter olduğu kesin. İnşallah biran önce kurtulursun cnm yaa çok üzüldüm senin adına :(
ah kuzuuum çabucak geçiversin şu gün inş. naptın akşam mıncırdın mı gelinimi benim için de :)

Hemde nasıl mıncırdım Baharım biliyomusun kaydirigubbakcemile3 kendinden geçti çocuk.

Benim damat nasıl bakem?
özlüyo insan çok ya.bizde dün 20 dakika karşılıklı çığlık attık :)
ii kuzum uyyuyo kucağımda. ana kucağına bırakıyom uyanıyo :( babasına bırakcaz 1-2 saat babanemle alışverişe gitcez endişeliyim ben de...

özlüyo insan çok ya.bizde dün 20 dakika karşılıklı çığlık attık :)
ii kuzum uyyuyo kucağımda. ana kucağına bırakıyom uyanıyo :( babasına bırakcaz 1-2 saat babanemle alışverişe gitcez endişeliyim ben de...

Endişelenme canım benim. Hiçbirşeycik olmaz. Karnını doyurursun. biraz yedek süt bırakırsın eşin halleder bence. Bende ilk defa kızı eşime bıraktığımda tereddüt etmiştim. Eve bir geldim. Bizim hatun uyuyordu hiç arıza çıkarmamış.

Endişelenme canım benim. Hiçbirşeycik olmaz. Karnını doyurursun. biraz yedek süt bırakırsın eşin halleder bence. Bende ilk defa kızı eşime bıraktığımda tereddüt etmiştim. Eve bir geldim. Bizim hatun uyuyordu hiç arıza çıkarmamış.

ya zaten babasına aşık eminim uslu duracak. ali efeye bişiler almmız lazım herşeyi küçüldü artık. sonra da eşimle çıkcaz bana ayakkabı almaya :)

ya zaten babasına aşık eminim uslu duracak. ali efeye bişiler almmız lazım herşeyi küçüldü artık. sonra da eşimle çıkcaz bana ayakkabı almaya :)

ctesi bekçileri olduk özge dimi :)))

oooooo oğluşunla donanacaksınız heeee süperrrr güle güle kullanın şimdiden canım.
Evet valla bekçi olduk iki dünür kaydirigubbakcemile3

Ya bahar domuz gribi aşısı yaptırcakmısın? Hamileler için olanından falan? Ben hala çok kararsızım yaaaaa? Doktor bir eniştemiz var yaptır yaptır diye sürekli söylüyor. napacağımı şaşırdım

oooooo oğluşunla donanacaksınız heeee süperrrr güle güle kullanın şimdiden canım.

Ya bahar domuz gribi aşısı yaptırcakmısın? Hamileler için olanından falan? Ben hala çok kararsızım yaaaaa? Doktor bir eniştemiz var yaptır yaptır diye sürekli söylüyor. napacağımı şaşırdım

arkadaslar ben yaptırdım.edaya yaptırmadık.esımle ıkımız olduk cocuk dr umuz ısrarla yaptırmamızı ıstedı aile dostumuz aynı zamnda..ona gecırcek olan sızlersınız etrafındakıler olsun dedı.normal olanından yaptırın dedı 15 gun once fılan olduk gayet ıyıyız:nazar::nazar::nazar:

saol canım daha güzelleri senin olsun.
ya özgem ben de kararsızım. işyerinin karşısında sağlık ocağı var her geçişimde aynı şeyi düşünüyom walla. ben çok tehlikeli olduğunu sanmıyom sanırım aşı olcam canım... eşim de olsun istiyom...

günaydın arkadaşlar
çalışan anneler hemen geçsin gününüz de yavrucaklara kavuşun...
bizde dışarıya çıkabilirz bugün hava günlük güneşlik bugün oğlum hava aldın biraz diom ama bakalım....

arkadaslar ben yaptırdım.edaya yaptırmadık.esımle ıkımız olduk cocuk dr umuz ısrarla yaptırmamızı ıstedı aile dostumuz aynı zamnda..ona gecırcek olan sızlersınız etrafındakıler olsun dedı.normal olanından yaptırın dedı 15 gun once fılan olduk gayet ıyıyız:nazar::nazar::nazar:

saol canım daha güzelleri senin olsun.
ya özgem ben de kararsızım. işyerinin karşısında sağlık ocağı var her geçişimde aynı şeyi düşünüyom walla. ben çok tehlikeli olduğunu sanmıyom sanırım aşı olcam canım... eşim de olsun istiyom...

Evet bende şimdi bir sitede okudum. Normal domuz gribi aşısından olabilirsiniz diyorlar. Birde dedim ya eniştemiz doktor. O ısrar ettiğine göre vardır bir bildiği. Annem geçen hafta oldu aşıyı. Babamda pazartesi olucak. Bende onunla gidip olayım bari hatta eşimde olmalı. Yan etkileri bikaçgün içinde çıkıyormuş eğer varsa. Süte falanda geçmiyormuş.

Back
X